swipe
↓ citeste mai jos ↓
Relațiile romantice ale lui Ștefan Bănică Jr. Relațiile romantice ale lui Ștefan Bănică Jr.
1 / 7
Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică? Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică?
2 / 7
Un băiat talentat Un băiat talentat
3 / 7
Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr. Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr.
4 / 7
Este mândru de fiul lui Este mândru de fiul lui
5 / 7
Frații Radu și Violeta au fost crescuți de mame Frații Radu și Violeta au fost crescuți de mame
6 / 7
Îl recunoști? Face senzație la o emisiune TV iar tatăl lui este un artist celebru! Îl recunoști? Face senzație la o emisiune TV iar tatăl lui este un artist celebru!
7 / 7

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică? Ce pensie alimentară primește de la Ștefan Bănică Jr.

Relațiile romantice ale lui Ștefan Bănică Jr.

La începutul anilor 90 Ștefan Bănică Jr. începea o relație cu Cristina Țopescu care s-a încheiat destul de repede. Apoi în 1994 s-a îndrăgostit de Mihaela Rădulescu cu care s-a și căsătorit. În 1999 cei doi au divorțat, iar Ștefan a început o relație cu Camelia Constantinescu (în poză), care i l-a dăruit în 7 februarie 2002 pe Radu Ștefan. După 5 ani de relație cei doi s-au despărțit în 2006, speculându-se că artistul avea deja o relație cu Andreea Marin, Camelia aflând din presă de idila celor doi. Andreea și Ștefan s-au căsătorit în 2007, au divorțat și au împreună o fată, Violeta. Acum Ștefan Bănică are o relație cu Lavinia Pârva, cu care are un băiețel.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. despre viața de familie: “Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, a fost ca un dar de la Dumnezeu”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică? Ce pensie alimentară primește de la Ștefan Bănică Jr.

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică?

Camelia Constantinescu stă departe de ochii publicului și nu apare niciodată în fotografii alături de fiul ei Radu Ștefan. Acesta a publicat o fotografie cu ea din copilăria lui, singura fotografie, de altfel, cu cei doi. Prin ceea ce a scris în dreptul fotografiei a dat de înțeles că mama lui i-a oferit o educație centrată pe iubire și familie. 

Azi sărbătorim pe cineva important din viața mea. Cineva care m-a învățat care este importanța credinței și a familiei. La mulți ani, mama!,” a scris Radu Ștefan Bănică pe contul său de Instagram.

Sursă foto: www.instagram.com/radustefanbanica

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică? Ce pensie alimentară primește de la Ștefan Bănică Jr.

Un băiat talentat

Radu Ștefan Bănică s-a născut în anul 2003, a absolvit liceul Jean Monnet din Capitală și a intrat la UNATC, urmând cariera tatălui său, Ștefan Bănică junior. Radu este pasionat de îmbinarea dintre teatru și muzică și astfel a acceptat să concureze în sezonul 16 al show-ului Te cunosc de undeva! unde a uimit audiența și a delectat publicul cu un talent care îl egalează pe cel al tatălui său. 

Sursă foto: instagram.com/radustefanbanica/

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică? Ce pensie alimentară primește de la Ștefan Bănică Jr.

Ce pensie alimentară plătește Ștefan Bănică Jr.

În 2018 Camelia Constantinescu a înaintat un proces pentru mărirea pensiei alimentare a băiatului ei, conceput cu Ștefan Bănică Jr., pe motiv că acesta a crescut și are mai multe nevoi. În ședința din 24 septembrie 2018, completul a hotărât să respingă cererea formulată de Camelia Constantinescu, ba chiar a obligat-o să îi plătească tatălui copilului toate cheltuielile de judecată, care se ridică la peste 3.100 de lei. Până la acel moment custodia copilului era la mamă, iar tatăl putea să-și vadă fiul de vineri, ora 18:00, până duminică la ora 18:00, jumătate din vacanțele școlare și sărbătorile religioase. 

În noiembrie 2006, după despărțirea de Camelia, artistul s-a dus la notar pentru a-i cere Cameliei să semneze un act prin care se obligă să nu plece din țară cu copilul lor. Inițial aceasta nu a acceptat, apoi a semnat actul contra unei pensii alimentare lunare de 1.500 de euro, plus mașina şi casă.

Sursă foto: instagram.com/radustefanbanica/

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică? Ce pensie alimentară primește de la Ștefan Bănică Jr.

Este mândru de fiul lui

În copilărie Radu Ștefan Bănică a apărut în videoclipul piesei tatălui său: „Doar odată-i Crăciunul”. La concertul de Crăciun al lui Ștefan Bănică din 2019 tânărul Radu Ștefan Bănică a interpretat această piesă alături de tatăl său. Înainte de a intra la Facultate Radu Ștefan Bănică a început să joace la Teatrul de Comedie. Ștefan Bănică Jr. este foarte mândru de fiul lui, în momentul în care acesta a fost admis la UNATC nu s-a sfiit să îl laude pe contul de Facebook:

”Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi! Felicitări și tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate! Și nu uitați că de voi depinde schimbarea mentalității în această țară!”, a scris marele artist pe Facebook, alături de o fotografie cu Radu.

Sursă foto: instagram.com/radustefanbanica/

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică? Ce pensie alimentară primește de la Ștefan Bănică Jr.

Frații Radu și Violeta au fost crescuți de mame

Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr. cu Camelia Constantinescu și Violeta, fiica artistului cu Andreea Marin au o relație foarte strânsă și sunt văzuți de multe ori împreună. Cei doi au fost crescuți de mamele lor, tatăl lor fiind implicat în educație, dar într-un plan secundar.

Totuși, acum câțiva ani, chiar Ștefan Bănică Jr. sublinia că este foarte implicat în educația celor doi și că are o relație foarte apropiată cu mamele copiilor. 

"Întodeauna discut cu Andreea şi Camelia şi vorbim, nu iau decizii de unul singur. Ştefănel are telefon, asta mică normal că îşi doreşte... Nu cred că e cazul încă. Când vom considera că e cazul îi vom lua un telefon. Nu sunt adeptul ultimului model, ultima fiţă. Fiul meu poate să vrea orice. Asta nu înseamnă că tot ce vrea se şi îndeplineşte. Ei trebuie să îşi trăiască copilăria. Timpul s-a comprimat din păcate. Copiii trăiesc mai mult pe internet, din păcate. Eu nu îmi doresc asta pentru copiii mei", declara Ştefan Bănică Jr. la Antena Stars.

Citește și: 

Foto: Ștefan Ovidiu Photography

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică? Ce pensie alimentară primește de la Ștefan Bănică Jr.

Îl recunoști? Face senzație la o emisiune TV iar tatăl lui este un artist celebru!

Îți mai aduci aminte cum arăta Radu Ștefan Bănică în copilărie? Parcă ieri apărea alături de tatăl sau în videoclipul „Doar odată-i Crăciunul”. Tânărul în vârstă de 19 ani, care acum este student la Actorie și concurent în emisiunea „Te cunosc de undeva”, postează destul de des pe Instagram imagini din copilărie și din perioada adolescenței, care ne stârnesc din plin nostalgia.

Radu Ștefan Bănică moștenește talentul tatălui sau. La fel ca acesta, Radu este pasionat de teatru și muzică, motiv pentru care a acceptat să participe la sezonul 16 al show-ului „Te cunosc de undeva”, pe care o consideră ca o pregătire pentru cariera de actor. Radu Ștefan Bănică a apărut pentru prima oară pe scenă în anul 2019, la Sala Palatului, la concertul de Crăciun al tatălui sau, intrând în vizorul publicului și în atenția marilor trusturi de televiziune.