swipe
↓ citeste mai jos ↓
Artistul speră că băieții lui să fie gay Artistul speră că băieții lui să fie gay
1 / 6
Ricky Martin are patru copii Ricky Martin are patru copii
2 / 6
Ce le spune Ricky Martin băieților lui când ei întreabă de ce au doi tați Ce le spune Ricky Martin băieților lui când ei întreabă de ce au doi tați
3 / 6
Solistul a recunoscut în 2010 că e gay Solistul a recunoscut în 2010 că e gay
4 / 6
”Copiii mei mi-au dat puterea să recunosc asta” ”Copiii mei mi-au dat puterea să recunosc asta”
5 / 6
Reacția mamei lui Ricky Martin când a aflat că e gay Reacția mamei lui Ricky Martin când a aflat că e gay
6 / 6

Declaratia șocantă a lui Ricky Martin: „Copiii mei sunt prea mici, dar sper să fie gay”

Artistul speră că băieții lui să fie gay

Ricky Martin spune că nașterea copiilor săi i-a schimbat complet viața. Acesta a mai adăugat că speră că cei doi băieți ai săi, gemenii Matteo și Valentino, să fie homosexuali, asta pentru că orientarea sexuală l-a făcut pe artist să se simtă mai puternic.

”Acum copiii mei sunt mici, dar mi-aș dori să fie gay. Eu mereu spun că dacă aș putea, aș mai recunoaște încă o dată că sunt gay. Asta pentru că la momentul respectiv, după ce am recunoscut, am simțit o libertate incredibilă. M-am simțit puternic. Erau oameni care îmi scriau și îmi mulțumeau pentru ceea ce am făcut, îmi spuneau că datorită mie își înțeleg mai bine copiii, părinții sau prietenii care la rândul lor, sunt homosexuali.”, a explicat artistul.

Declaratia șocantă a lui Ricky Martin: „Copiii mei sunt prea mici, dar sper să fie gay”

Ricky Martin are patru copii

Ricky Martin formează un cuplu cu Jwan Yosef de mai bine de 4 ani. Cei doi s-au logodit în noiembrie 2016 și s-au căsătorit în 2017.

În 2008, cu mult înainte de mariajul cu Jwan, Ricky Martin a devenit tată pentru prima dată, cu ajutorul unei mame surogat. Tot cu ajutorul unei mame surogat, artistul a devenit din nou tată în 2018, când a venit pe lume prima lui fetiță, Lucia, apoi în 2019, când s-a născut al treilea băiat al artistului, Renn.

Declaratia șocantă a lui Ricky Martin: „Copiii mei sunt prea mici, dar sper să fie gay”

Ce le spune Ricky Martin băieților lui când ei întreabă de ce au doi tați

Întrebarea ”de ce avem doi tătici?” a venit inevitabil din partea gemenilor Matteo și Valentino. Artistul a povestit ce răspuns le-a oferit acestora: "Le spun că fac parte dintr-o familie modernă. Este un sentiment de libertate foarte frumos".

Declaratia șocantă a lui Ricky Martin: „Copiii mei sunt prea mici, dar sper să fie gay”

Solistul a recunoscut în 2010 că e gay

În anul 2010, inimile milioanelor de fane ale artistului s-au frânt în momentul în care acesta a recunoscut public că este homosexual. Deși prietenii lui l-au sfătuit să nu facă acest lucru, pentru că i-ar putea distruge carieră, Ricky Martin a acceptat să vorbească pentru că și-a dorit să demonstreze că oamenii îl vor accepta și că viața și cariera lui vor rămâne la fel. Și chiar așa a fost! Ricky Martin continuă să fie unul dintre cei mai îndrăgiți artiști latino.

Declaratia șocantă a lui Ricky Martin: „Copiii mei sunt prea mici, dar sper să fie gay”

”Copiii mei mi-au dat puterea să recunosc asta”

În 2010, invitat în emisiunea ”The Oprah Winfrey Show”, Ricky Martin și-a pus sufletul pe tavă și a recunoscut că cei doi băieți ai lui (n.r. la acea vreme artistul îi avea doar pe gemenii Matteo și Valentino) i-au dat puterea să recunoască că este gay.

”În primul rând a trebuit să recunosc public pentru că nu mai suportăm, dar copiii mei au fost cei care m-au motivat și mi-au dat puterea să fac asta. Pentru că dacă nu aș fi făcut-o pentru ei, ce educație le-aș fi putut oferi eu? I-aș fi învățat că e bine să mintă, că e bine să ascundă cine sunt cu adevărat. Vreau să fiu cât mai sincer cu ei, vreau că ei să fie mândri de tatăl lor și vreau că ei să fie mândri de ei, de familia lor”, a declarat la acea vreme artistul.

Declaratia șocantă a lui Ricky Martin: „Copiii mei sunt prea mici, dar sper să fie gay”

Reacția mamei lui Ricky Martin când a aflat că e gay

În urmă cu câțiva ani, artistul a fost întrebat cum a reacționat familia lui la vestea că este homosexual. Artistul a explicat cum, într-o zi, pe neașteptate, mama lui l-a întrebat dacă este îndrăgostit, dacă iubește pe cineva, cumva bănuind că fiul ei este gay.

”Da, mamă, sunt îndrăgostit. De fapt, am inima frântă”. Mama lui l-a întrebat: ”Iubești un bărbat?”, iar în momentul în care artistul a recunoscut, mama lui l-a îmbrățișat și i-a spus ”Ești fiul meu și o să fiu lângă tine mereu”.