DENT ESTET 4 KIDS continua programul social Noua ne pasa, la Asociatia Invingem Autismul

Un copil zambeste de 400 de ori pe zi!

DENT ESTET 4 KIDS, prima clinica stomatologica destinata exclusiv copiilor si adolescentilor, doneaza Incasarile din 1 iunie Asociatiei Invingem Autismul. Actiunea este dedicata copiilor ce sufera de autism si presupune atat o donatie financiara, reprezentand echivalentul Incasarilor din ziua respectiva, cat si oferirea de tratamente stomatologice gratuite copiilor din acest centru.

Echipa DENT ESTET 4 KIDS este specializata In relationarea si comunicarea cu copiii, iar cei ce sufera de autism sunt printre cei care aleg In mod special clinica datorita tehnologiei si medicilor specialisti la care au acces, asigurand astfel reusita tratamentului acestor copii, de multe ori refuzati In cabinetele stomatologice nespecializate.

Actiunea din 1 iunie este doar unul dintre proiectele incluse In programul activ de responsabilitate sociala „Noua ne pasa" desfasurat din 2008 de catre grupul DENT ESTET. 1 Iunie va reprezenta o altfel de Zi a Copilului, prin faptul ca fondul adunat In urma Incasarii costului tratamentelor dentare efectuate va fi directionat catre Asociatia Invingem Autismul si va contribui la recuperarea a 23 de copii ce participa la ore de terapie. Scopul vizeaza sustinerea acestor copii atat din partea clinicii DENT ESTET 4 KIDS, cat si din partea pacientilor, care au ocazia astfel sa participe activ in aceasta actiune de implicare sociala.

Pe de alta parte, Ziua Copilului va fi sarbatorita si In cadrul clinicii DENT ESTET 4 KIDS unde Zana Maseluta va fi alaturi de toti pacientii programati pentru tratamente stomatologice.

Actiunea de 1 iunie se bucura de sprijinul actritei Manuela Harabor, mama lui Andrei, diagnosticat cu autism.
„Ma bucur ca si de 1 iunie, copiii de la centrul Invingem Autismul vor simti dragoste si grija din partea unor oameni care Inteleg cat este de important ca acesti copii sa nu fie nevoiti sa renunte la terapii, din cauza lipsei de fonduri. Mai mult, consider ca este foarte important ca micutii de la centru vor face cunostinta cu medicii stomatologi pediatri, care stiu sa interactioneze cu ei si care Ii vor ajuta sa Isi Invinga temerile", declara actrita Manuela Harabor.

De asemenea, reprezentantii DENT ESTET vor merge la centrul Invingem Autismul pentru a fi alaturi de copii In dimineata zilei de 1 iunie cu momente de veselie, sarbatorind Impreuna cu doua personaje faimoase, o frumoasa printesa si celebrul Micky Mouse, care vor face Impreuna cu copiii jocuri captivante, baloane In forme deosebite si vor canta.

.„Suntem bucurosi sa fim alaturi de copiii din cadrul centrului Invingem Autismul. Incercam sa le oferim un prilej de bucurie si, totodata, sprijin pentru a putea beneficia mai departe de terapiile necesare dezvoltarii lor. Stim cat este de important ca acesti copii sa beneficieze de ajutor specializat astfel Incat sa aiba aceleasi sanse precum toti copiii", declara Dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Actiunea de 1 iunie face parte dintr-o serie de proiecte pe care grupul DENT ESTET le desfasoara pentru sanatatea copiilor In cadrul programulului social „Noua ne pasa", alaturi de organizatii nonguvernamentale importante, precum Salvati Copiii, SOS Satele Copiilor, Inimi Deschise si Heart of Hope.

Impreuna cu Fundatia Salvati Copiii din Romania, DENT ESTET desfasoara proiectul "Noua ne pasa", prin care copii cu dizabilitati neuropsihice si copii care provin din familii defavorizate beneficiaza gratuit de tratamente stomatologice. Pana In prezent, peste 50 de copii de la Salvati Copiii au beneficiat de consultatii si tratamente. De asemenea, DENT ESTET este alaturi de copiii din cadrul SOS Satele Copiilor si de la Fundatia Inimi Deschise, carora le ofera permanent consultatii de specialitate.

In acelasi timp, prin programul educational pentru copii "Sa crestem zambete sanatoase", desfasurat cu sprijinul Inspectoratului Scolar General Bucuresti, peste 2000 de copiii din 30 de scoli si 62 de gradinite bucurestene au beneficiat de „Happy Visit", respectiv de o vizita distractiva la clinica DENT ESTET 4 KIDS, cursuri de igiena orala si consultatii gratuite. In plus, grupul DENT ESTET organizeaza constant sesiuni de Dental Care Parenting pentru crearea unei relatii mai bune de comunicare si informare intre parinte - copil - medic.

Grupul de clinici DENT ESTET este lider de piata In servicii medicale stomatologice, avand o traditie de 13 ani. Grupul Inglobeaza 4 clinici dentare, dintre care una destinata exclusiv copiilor, toate oferind servicii dentare complete, efectuate de o echipa de medici experti ce beneficiaza de cea mai avansata tehnologie din domeniul stomatologic. DENT ESTET 4 KIDS este prima clinica din Europa de Est destinata exclusiv copiilor.

Părinții își forțează copiii să bea clor, pentru a vindeca autismul. Specialiștii trag un semnal de alarmă!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

  Data nașterii bebelușului

  Alte articole care te-ar putea interesa

  Beneficiile uimitoare ale vitaminei D. Previne inclusiv autismul!
  Beneficiile uimitoare ale vitaminei D. Previne inclusiv autismul!

  Odata cu venirea primaverii, gandul ca vei iesi la soare iti aduce zambetul pe buze. Soarele stimuleaza productia de vitamina D, ceea ce aduce beneficii numeroase asupra sanatatii umane.

  Sharenting: noua tendință în parenting prin care Social Media devine o unealtă psihologică
  Sharenting: noua tendință în parenting prin care Social Media devine o unealtă psihologică

  „Sharenting" este un cuvânt nou-inventat care definește distribuirea de către părinți a diferite poze și informații, cu și despre propriii copii, pe rețelele de...

  Autismul poate fi invins! Povestea minunata a lui R
  Autismul poate fi invins! Povestea minunata a lui R

  Dorim sa aducem in lumina cat mai multe povesti frumoase, despre reusita si succes in recuperarea copiilor cu autism.

  Câştigă unul dintre cele 10 siropuri Immunpower Kids pentru o imunitate sporită
  Câştigă unul dintre cele 10 siropuri Immunpower Kids pentru o imunitate sporită

  Câştigă unul dintre cele 10 siropuri delicioase Immunopower Kids pe bază de extracte naturale oferite de Evital şi te asiguri că micuţul tău are parte de un sistem imunitar...

  Cursuri de engleză pentru copii la English Kids Academy cu evaluări gratuite ale nivelului de cunoştinţe
  Cursuri de engleză pentru copii la English Kids Academy cu evaluări gratuite ale nivelului de cunoştinţe

  Pornind de la dictonul englezesc "Happy Learners, effective learners", English Kids Academy propune copiilor între 6 luni şi 17 ani, un program vesel şi cu rezultate...

  Colorează-l pe Moş Crăciun şi câştigă unul dintre cele 5 seturi de rechizite de la BIC Kids
  Colorează-l pe Moş Crăciun şi câştigă unul dintre cele 5 seturi de rechizite de la BIC Kids

  BIC Kids şi Qbebe te invită la concurs. Demonstrează talentul la desen al copilului tău, şi poţi câştiga unul dintre cele 5 seturi de rechizite.

  Conferințele English Kids Academy despre motivarea în învățare vin în sprijinul părinților
  Conferințele English Kids Academy despre motivarea în învățare vin în sprijinul părinților

  Pornind de la dictonul englezesc "Happy Learners are effective learners", English Kids Academy propune copiilor între 6 luni şi 17 ani, un program vesel şi cu rezultate...

  © 2019 Qbebe