swipe
↓ citeste mai jos ↓
Cum arată Ianca, fiica lui Răzvan Simion Cum arată Ianca, fiica lui Răzvan Simion
1 / 6
Ianca este o domnișoară în toată regulă Ianca este o domnișoară în toată regulă
2 / 6
Răzvan Simion are doi copii din mariajul cu fosta soție Răzvan Simion are doi copii din mariajul cu fosta soție
3 / 6
Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit anul acesta Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit anul acesta
4 / 6
Cum se înțelegea Lidia Buble cu cei doi copii ai prezentatorului Cum se înțelegea Lidia Buble cu cei doi copii ai prezentatorului
5 / 6
Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața
6 / 6

Fiica lui Răzvan Simion are 16 ani. Uite cât de mult seamănă cu tatăl ei!

Cum arată Ianca, fiica lui Răzvan Simion

Deși Răzvan Simion este foarte discret când vine vorba de cei doi copii ai săi (pe lângă Ianca, Răzvan mai are un băiat pe nume Tudor Ștefan), el și-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie în care apare împreună cu fiica cea mare, Ianca. Recent, adolescenta a împlinit 16 ani, așa că îndrăgitul prezentator tv i-a transmis fetei și un mesaj emoționant: ”Primii 16 ani din povestea noastră. La mulți ani, Dragostea mea!”.

Fiica lui Răzvan Simion are 16 ani. Uite cât de mult seamănă cu tatăl ei!

Ianca este o domnișoară în toată regulă

Fiica lui Răzvan Simion este o prezența destul de activă pe Instagram, unde are deja aproape 7,000 de urmăritori. Ea se află de câteva zile în vacanță alături de tatăl ei și fratele mai mic, Tudor.

Ianca este elevă în clasa a XI-a, iar anul trecut a trecut prin emoțiile examenului de încheiere a ciclului gimnazial. Adolescenta a obținut media 7,52 la Evaluarea Națională: 9,55 la limba și literatura română și 5,50 la matematică.

Fiica lui Răzvan Simion are 16 ani. Uite cât de mult seamănă cu tatăl ei!

Răzvan Simion are doi copii din mariajul cu fosta soție

Răzvan Simion are doi copii din mariajul cu Diana Simion, de care a divorțat în urmă cu 5 ani: Ianca (16 ani) și Tudor (13 ani). Răzvan și Diana au fost căsătoriți timp de 15 ani, iar la scurt timp după divorț, prezentatorul a recunoscut că formează un cuplu cu Lidia Buble. La acea vreme, artista avea doar 22 de ani, în timp ce prezentatorul avea 34 de ani. Relația celor doi a fost aspru criticată de foarte multe persoane care îi condamnau pe cei doi că și-au clădit fericirea pe suferința fostei soții a prezentatorului. Ba mai mult, gurile rele i-au acuzat că formau în cuplu încă de pe vremea când Răzvan Simion încă mai era însurat.

Fiica lui Răzvan Simion are 16 ani. Uite cât de mult seamănă cu tatăl ei!

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit anul acesta

Din păcate, nici relația cu Lidia Buble nu a trecut testul timpului. Cei doi s-a despărțit anul acesta, după cinci ani de relație, ei colaborând acum doar pe plan profesional. Răzvan Simion a confirmat despărțirea de cântăreață printr-o postare pe Instagram, pe care ulterior a șters-o. Acesta își anunța urmăritorii că începe o nouă călătorie și că a rămas în relații bune cu fosta iubită.

”Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe minte pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept. Viață frumoasă, Suflețel!”, a fost mesajul pe care Răzvan l-a transmis.

Mesajul lui Razvan Simion pentru Lidia Buble

Fiica lui Răzvan Simion are 16 ani. Uite cât de mult seamănă cu tatăl ei!

Cum se înțelegea Lidia Buble cu cei doi copii ai prezentatorului

Relația dintre Răzvan Simion și Lidia Buble a luat sfârșit, în ciuda faptului că cei doi aveau planuri de căsătorie și își doreau copii. Întrebată cum se înțelege cu copiii prezentatorului tv, artista a răspuns, pe vremea când încă mai forma un cuplu cu Răzvan, că îi consideră frați mai mici. Ea mai adăugat, la momentul respectiv, că apropierea de copiii prezentatorului nu a fost una forțată: ”Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate.”, mărturisea Lidia Buble la începutul relației cu Răzvan Simion.

Fiica lui Răzvan Simion are 16 ani. Uite cât de mult seamănă cu tatăl ei!

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a refăcut viața

Vestea divorțului a venit că un șoc pentru Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion. Cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani, iar după încheierea mariajului, Diana s-a mutat la Timișoara, alături de cei doi copii. Între timp, femeia și-a refăcut viața și de mai bine un an formează un cuplu cu Biță Radu, un afacerist din Timișoara, care deține un restaurant și un magazin de vinuri.

Cei doi se cunosc de 20 de ani, însă între timp pierduseră legătura unul cu celălalt. Abia anul trecut cei doi s-au revăzut la un eveniment, iar de acolo lucrurile au evoluat firesc.