Halloween Weekend la București. Unde Ieșim cu Copiii în 26-28 Octombrie

Halloween Weekend la București. Unde Ieșim cu Copiii în 26-28 Octombrie

Brigitta Szebenyi - Redactor

Halloween se sărbătorește în fiecare an în data de 31 octombrie. Cei mici se pot bucura de activități și evenimente cu specific de Halloween încă din acest weekend 26-28 Octombrie la București!

Vineri mergem la "Mara și Dovleacul" la Salina by ABC și la Party Halloween la Căsuța lui Shoshon. Sâmbătă cioplim dovleci sau mergem la unul dintre numeroasele ateliere, spectacole și evenimente sportive: lecția demo gratuită de programare în Scratch, Alice in Tara Minunilor la Club Miruna sau cursa București MTB Race! Duminică facem experimente de Halloween, mergem la o ședință revigorantă de yoga în familie sau la spectacolul Vocile Pădurii.

gokid

Vezi lista noastră de 19 evenimente în familie la București pentru un weekend 26-28 octombrie de speriat!
Vă dorim un weekend minunat!

VINERI | 26 OCTOMBRIE 2018
-
SPECTACOL

1. Mara este o fetiță care locuiește într-o căsuță albă cu acoperiș roșu și cu steluțe aducătoare de somn ce cresc la ferestre. Își dorește să fie curajoasă și să nu se mai teamă de întuneric. Ce face Mara seară de seară? Seara de Halloween a fost cu totul specială. A trecut peste un câmp plin de dovleci și s-a întâlnit cu Dovleacul Magic. Vezi detaliile spectacolului Mara și Dovleacul Magic la Salina by ABC.

TUR GHIDAT

2. Vrăjitoarele din spectacolele Operei pentru Copii ii asteapta pe cei mici, atat in 26 cat si in 27 octombrie, cu un tur complex si spectaculos prin culisele teatrului și povești de Halloween pentru copii pe măsură!

PARTY HALLOWEEN

3. Pe 26 octombrie avem Free Friday - Party Halloween in Casuta lui ShoShon! Copiii sunt invitati sa participe la petrecerea de Halloween, iar parintii se pot bucura de ore libere pentru o iesire in doi, un ceai cu prietenii, de o seara de teatru ori film sau poate de cateva ore pentru orice isi doresc.

TOATE RECOMANDĂRILE DE VINERI 26 OCTOMBRIE

-SÂMBĂTĂ | 27 OCTOMBRIE 2018
-
LECȚIE DEMONSTRATIVĂ GRATUITĂ

4. LittleDev Academy organizează Programare în Scratch, o Lecție Demo Gratuită pentru copii de 6-10 ani. Scratch este un limbaj de programare dezvoltat în special pentru copii și este folosit pentru a-i ajuta să-și dezvolte gândirea computațională. Tototdată, pe măsură ce aceștia crează animații și jocuri cu Scratch, ei învață să gândească creativ, să colaboreze și sunt încurajați să experimenteze. Pentru crearea de povestiri interactive, Scratch aplică programarea pe baza de blocuri.

TEATRU

5. Clubul Educational Miruna va propune "Alice in Tara Minunilor" un spectacol de teatru de papusi pentru copii de 3-8 ani, dupa povestea lui Lewis Caroll. In visul ei, Alice descopera o lume diferita si ciudata, in care regulile stiute de ea sunt schimbate. Fiecare personaj ii prezinta aceasta lume in felul lui si o ajuta sa traiasca momente unice.

6. Teatrul Coquette ne invita la spectacolul pentru copii Califul Barza, cu umor adecvat copiilor, inspirat dupa povestea cu acelasi nume din "1001 Nopti", dramatizare a basmului "Califul Barză" a lui Wilhelm Hauff. O frumoasă poveste construită cu mult umor adecvat atât copiilor cât și adulților, cărora le promitem de asemenea o porție bună de râs.

ATELIERE

7. Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 27 octombrie - ora 12.15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideți să ne lăsăm fascinați de magia gheții carbonice și să creăm baloane uriașe, pe care le transformăm în fum! Dovleci care prind viata, fantome si vrajitorie! Rezerva-i un loc copilului tau la telefon 0768 92 92 91 sau pe email contact@clubul-copiilor-isteti.ro. Vă asteptăm cu drag si chef de distractie!

8. Ne dăm întâlnire cu părinți, bunici, frați mai mari și mai mici pentru un Atelier de Sculptat Dovleci la Căsuța lui ShoShon! De această dată veți face echipă cu cei mici și împreună veți sculpta cel mai fioros, zâmbit

SPECTACOL

9. Premieră!!! Tăpușele vă invită la spectacolul-atelier „Un panda singur-singurel", vârsta recomandată 1-3 ani. În adâncul pădurii de ceaţă, trăieşte un urs panda singur-singurel. Îşi doreşte un prieten, dar nu ştie ce trebuie să facă.

GRĂDINĂRIT

10. Ți-era dor de grădinărit? Grupul de Iniţiativă Civică Cişmigiu ne invită să ne (re)apucăm de treabă, alături de peisagistul Corina Tranca. Grupul începe plantările de toamnă și amenajează grădinile adiacente blocurilor din cartier. Hai cu noi dacă vrei să înveți ce înseamnă o amenajare peisagistică, ce plante se potrivesc mai bine în grădinile din mediul urban și tot felul de tips & tricks pentru grădinarii mici și mari, la evenimentul Grădinărit urban în cartierul Cișmigiu.

ATELIERE

11. Atelierele de teatru și actorie pentru cei mici, reprezintă o călătorie în lumea minutata a copiilor, unde vor experimenta potențialul creativ și vor deschide porțile cunoașterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin artă, conferă copiilor o mai bună înțelegere a mecanismului de gândire și comportament, gestionarea constructivă a sentimentelor, socializare și lucrul în echipă.

12. Am deschis un nou sezon al  atelierelor de dezvoltare a inteligenței emoționale, la Clubul Copiilor Isteți! Invită-ți copilul la atelierele de dezvoltare a inteligenței emoționale, unde își va antrena mintea, își va descoperi și conștientiza emoțiile, dar va învață să le și gestioneze. Cursurile sunt special concepute pentru nivelul de varsta al copiilor, fiind desfasurate conform nevoilor si specificului fiecarui copil!

SPORT

13. București MTB Race este un concurs de Mountain Bike, ce iși propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze Parcul Natural Văcărești ca spatiu de protecție, educație și recreere în la doi pași de centrul Bucureștiului.

14. Prima ediție a evenimentului de baschet 3×3 Decathlon Streetball va avea loc sâmbătă, 27 octombrie, pe terenurile Poli Arena din cadrul Universității Politehnica București. Turneul marca SPORT ARENA STREETBALLși Decathlon Romania este deschis categoriilor sub 18 ani, atât la băieți cât și la fete.

TOATE RECOMANDĂRILE DE SÂMBĂTĂ 27 OCTOMBRIE

DUMINICĂ | 28 OCTOMBRIE 2018
-
ATELIER

15. Duminică ne întâlnim în căsuța lui ShoShon la Atelier de Măscuțe Halloween, pentru a ne pregăti exemplar de Halloween! Cum? Vom realiza împreună cele mai spectaculoase măști pe care toți participanții le vor putea lua acasă. Participarea părinților se face cu acordul copiilor :-).

TEATRU

16. Teatrul din Podul Meu vine din nou la Clubul Miruna cu Vocile pădurii, un spectacol de teatru pentru copiii de 1-3 ani. A fost odată o pădure cu lemne şi copaci, ghinde şi frunze, pietre şi apă curgătoare, scoarţă şi rumeguş care prind viaţă şi ne povestesc magnificul spectacol al naturii vii. În faţa ochilor ni se desfăşoară natura cu ce are ea mai frumos iar la sfărşit vom putea atinge cu toţii lemnul, piatra, frunza, pământul şi apa.

YOGA

17. Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreună la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o oră de conectare prin jocuri! Duminica dimineata, Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYoga pentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

EXPERIMENTE

18. Halloween la Casa Experimentelor! O zi speciala cu multe surprize... experiment! Intre orele 12:00 - 20:00 (ultima intrare la ora 19:00) din ziua de 28 octombrie, vizitatorii sunt așteptați costumați, atât cei mici, cat și cei mari. În fiecare ora, cel mai creativ costum va fi premiat.

SPECTACOL

19. Cotoșman are cizme noi și puteri magice: simțul dreptății, iubirea față de stăpânul său și dorința de a-i pedepsi pe cei răi. El îl ajută pe Ionică să câștige mâna Domniței prin mai multe șiretlicuri... Întâlnește-l la Motanul încălţat, operă în trei acte pentru copii de Cornel Trăilescu la la Opera Comică pentru Copii.

TOATE RECOMANDĂRILE DE DUMINICĂ 28 OCTOMBRIE

 

Articolul urmator
Copiii sunt victimele sărăciei. Un tată din București doarme pe o canapea cu cei 5 copii pe care îi crește singur
Copiii sunt victimele sărăciei. Un tată din București doarme pe o canapea cu cei 5 copii pe care îi crește singur

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Video viral: cum și-a „terorizat” o mamă copiii de Halloween
    Video viral: cum și-a „terorizat” o mamă copiii de Halloween

    Halloween-ul este una dintre cele mai așteptate sărbători de către cei mici, iar părinții se străduiesc să le ofere acestora posibilitatea de a se distra cât mai bine cu...

    Soțul meu vrea să angajăm o bonă ca să ieșim mai mult în oraș, dar eu sunt oricum mamă casnică
    Soțul meu vrea să angajăm o bonă ca să ieșim mai mult în oraș, dar eu sunt oricum mamă casnică

    Venirea pe lume a unui copil reprezintă, fără doar și poate, un motiv de bucurie pentru un cuplu, dar și o adevărată provocare. Timpul petrecut în doi, care este necesar pentru...

    Soacra mea mi-a purtat rochia de mireasa ca și costum de Halloween înainte de nuntă
    Soacra mea mi-a purtat rochia de mireasa ca și costum de Halloween înainte de nuntă

    Soacră, soacră, poamă acră ... așa spune o vorbă românească. Se pare că are ea un sâmbure de adevăr, pentru că relația soacră-noră depășește granițele fizice,...

    Soția mea își bate joc de mâncare când ieșim la restaurant și am pus-o să comande din meniul pentru copii
    Soția mea își bate joc de mâncare când ieșim la restaurant și am pus-o să comande din meniul pentru copii

    Probleme de cuplu sunt din cele mai diverse, așa că nu este de mirare că pe rețelele de socializare apar plângeri care mai de care mai ... bizare. Acesta este cazul unui soț care...

    Trucurile incredibile ale unei bunici pentru sculptarea dovlecilor de Halloween
    Trucurile incredibile ale unei bunici pentru sculptarea dovlecilor de Halloween

    Poate că Halloween-ul nu este o sărbătoare românească, dar trebuie să recunoaștem că este extrem de distractivă! Cei mici o adoră, mai ales pentru că au ocazia să se...

    Zodiac chinezesc LUNAR octombrie 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!
    Zodiac chinezesc LUNAR octombrie 2021. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

    Zodiacul chinezesc pentru luna octombrie 2021. Am intrat pe deplin in Noul An chinezesc al Bivolului de metal. Exista auspicii de energii pamantesti si ceresti ce influenteaza fiecare zodie...

    Cum arată casa unde Ashton Kutcher și Mila Kunis își cresc copiii. Este spectaculoasă!
    Cum arată casa unde Ashton Kutcher și Mila Kunis își cresc copiii. Este spectaculoasă!

    Proiectul prin care Ashton Kutcher și Mila Kunis și-au văzut împlinit visul de a nu avea o simplă proprietate, ci „o casă”, a început cu câțiva ani...

    Invazie de țânțari în București. Cum ne protejăm copiii
    Invazie de țânțari în București. Cum ne protejăm copiii

    După ploile din ultima vreme, Capitala se confruntă cu o invazie de țânțari! Specialiștii spun că, în această perioadă, insectele s-au înmulțit necontrolat, cei...

    © 2024 Qbebe