Masajul anticelulitic: un mod natural de a slabi

Masajul anticelulitic: un mod natural de a slabi

QBebe

Credeti sau nu, terapia prin masaj poate spori rezultatele programului de slabire. Tocmai de aceea, masajul a devenit un element cheie in lupta cu kilogramele in plus. Masajul ajuta la eliberarea tensiunii, a toxinelor si redefineste silueta.

Pe masura ce scade greutatea, corpul pierde din tesutul gras, dar se intampla ca si muschii sa se deshidrateze si sa isi piarda din suplete. Exercitiile fizice si dieta alimentara pot deveni mai eficiente daca sunt insotite de masaj, dupa cum explica medicul homeopat Cristina Bogdan :

,,Exista multe lucruri pozitive atribuite masajului, de la eliberarea toxinelor, pana la pierderea in greutate. Dupa o anumita varsta metabolismul poate incetini. Acest lucru, uneori, duce la cresterea in greutate. Masajul stimuleaza ritmul metabolic si astfel grasimile sunt arse mai repede, iar hrana este transformata in energie in loc de grasime. Asadar, o combinatie de alimente sanatoase, exercitii fizice zilnice ?i un masaj saptamanal reprezinta o reteta excelenta pentru a pierde in greutate. Prin masaj se stimuleaza circulatia sangvina, se tonifiaza musculatura, iar stratul adipos este vizibil redus. Dintre toate tipurile de masaj, cel anticelulitic este cel mai indicat atunci cand este vorba despre un strat mai gros de grasime."

Elimina stratul de grasime prin masajul anticelulitic !

Masajul anti-celulitic este una dintre cele mai bune variante de a ne modela corpul si de a scapa de "coaja de portocala". Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Cel mai frecvent celulita apare pe solduri, picioare, fese si abdomen. In timpul procedurilor sunt folosite geluri speciale, creme, uleiuri esentiale, care au efecte benefice asupra pielii si care sporesc procesul de slabire.

,,Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui. Masajul scade grosimea stratului adipos prin accentuarea lipolizei. Insa, trebuie sa se aiba in vedere ca masajul anti-celulitic nu este unul de relaxare, se actioneaza insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulita.", declara medicul homeopat Cristina Bogdan.

 

 

In caz ca vrei sa incerci masajul anticelulitic acasa

Pentru masajul coapselor este indicata folosirea ambelor maini, cu una se intinde pielea si cu cealalta se aplica crema sau gelul anticelulitic. Se executa miscarea ascendent de la genunghi pana la sold, apasand usor.
Pentru masajul feselor lotiunea anticelulitica se aplica prin miscari ascendente si prin impingerea pielii in sus. Miscarea de frecare trebuie sa fie una energica.

Masajul abdomenului presupune aplicarea lotiunii in sus, pana spre coaste. Apoi, se executa cu toata palma miscari circulare asupra abdomenului. Pentru efectuarea corecta a acestui masaj pacientul trebuie sa stea intins pe podea. In felul acesta se asigura o relaxare totala a muschilor. De asemenea, masarea se va face de la dreapta spre stanga.

Foloseste creme cu proprietati de ardere a grasimilor !

Pentru toate masajele anticelulitice este indicata folosirea unor geluri sau creme pe baza de piper, cafea, capsaicina, alge marine sau alte asemenea ingrediente recunoscute pentru efectul lor benefic in lupta cu celulita.

,,Durata recomandata a unui astfel de masaj local este undeva intre 10 si 20 de minute. Si este foarte important ca la finalul fiecarei sedinte de masaj sa nu uitam sa ne hidratam. Fiecare pacient ar trebui sa bea cat de multa apa poate, cu inghitituri mici pentru a se asigura ca isi hidrateaza din plin tesuturile si elimina toxinele.", spune medicul homeopat Cristina Bogdan.

Un produs foarte eficient pentru masajul anti-celulitic este gelul Chillishape. Gelul imbunatateste fermitatea pielii, modeleaza conturul, inlatura celulita prin slabire si remodelare la nivel de coapse, burta, solduri si fese. Extractul de chilli si lavanda incalzesc zona tratata si imbunatatesc microcirculatia sangvina in tesuturile afectate. Prin cresterea vascularizatiei la nivel local, se faciliteaza trecerea nutrientilor catre tesuturi in profunzime, creste rata metabolismului la nivelul locului unde a fost aplicat pe piele si elimina eficient toxinele din corp .

Chillishape poate fi achizitionat atat online, de pe site-ul www.chilliburner.ro, cat si de la farmaciile Remedia si Plafar. Pe site un tratament complet pentru doua luni ce con?ine gelul anticelulita Chillishape de 200 ml ?i 60 de tablete Chilliburner costa 240 RON, pret valabil si pentru farmaciile Remedia. Din farmaciile Plafar acela?i pachet poate fi achizitionat la 250 de RON.

 

Articolul urmator
În luna octombrie a acestui an s-au născut peste 13.600 de copii. Sporul natural rămâne negativ
În luna octombrie a acestui an s-au născut peste 13.600 de copii. Sporul natural rămâne negativ

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Top 10 cele mai bune metode de a slăbi sănătos fără să ții dietă
    Top 10 cele mai bune metode de a slăbi sănătos fără să ții dietă

    Deși poți fi tentată să recurgi la diete restrictive, care promit eliminarea rapidă a kilogramelor în plus, medicii nutriționiști îndeamnă ca, pentru obținerea unor...

    3 bărbați au spus că și-ar părăsi soțiile dacă nu ar slăbi după naștere. Ghiciți ce s-a întâmplat apoi?
    3 bărbați au spus că și-ar părăsi soțiile dacă nu ar slăbi după naștere. Ghiciți ce s-a întâmplat apoi?

    În cadrul podcast-urilor sunt abordate adesea și subiecte „sensibile”. Așa s-a întâmplat și în cadrul unui podcast realizat de trei prieteni, unde s-a...

    Scandal în lumea medicală: s-a inventat un dispozitiv care ține "gura închisă" persoanelor obeze pentru a slăbi
    Scandal în lumea medicală: s-a inventat un dispozitiv care ține "gura închisă" persoanelor obeze pentru a slăbi

    Cercetătorii din Noua Zeelandă și Marea Britanie sunt sub lupa medicală după ce au primit critici dure cu privire la dispozitivul inventat de ei de reducere a greutății care ține...

    Seva de mesteacăn: beneficii și mod de administrare
    Seva de mesteacăn: beneficii și mod de administrare

    Seva de mesteacăn, cunoscută și sub numele de apă de mesteacăn, este un lichid limpede și răcoritor, care se extrage din mesteacăn. Cu gustul său unic și numeroasele beneficii...

    Am născut natural deși eram programată pentru cezariană la cerere!
    Am născut natural deși eram programată pentru cezariană la cerere!

    Mă numesc Lorena, am 25 de ani iar în iulie 2020 am adus-o pe lume pe fiica mea pe cale naturală, deși eram programată pentru cezariană la cerere.

    Ulei de neem: beneficii și mod de utilizare
    Ulei de neem: beneficii și mod de utilizare

    Uleiul de neem este un produs natural, cu o istorie lungă și bogată în utilizări medicinale și cosmetice. Acest ulei este extras din semințele arborelui de neem (Azadirachta...

    O mamă de cvatrupleți găsește un mod inedit de a dezvălui cum e viața de părinte cu 4 copii!
    O mamă de cvatrupleți găsește un mod inedit de a dezvălui cum e viața de părinte cu 4 copii!

    Deși nu a apelat la tratamente de fertilizare, o mamă a aflat cu stupoare că va aduce pe lume...cvadrupleți! Femeia dezvăluie cum este viața de zi cu zi cu cinci copii, cvadrupleții...

    Cicoare: beneficii, contraindicatii și mod de consum
    Cicoare: beneficii, contraindicatii și mod de consum

    Cicoarea, cunoscută științific sub numele de Cichorium intybus, este o plantă erbacee cu flori albastre care face parte din familia Asteraceae. Originară din Europa, cicoarea a devenit...

    © 2024 Qbebe