swipe
↓ citeste mai jos ↓
A intrat în Cartea Recordurilor: prima poză cu fetița lui pe Instagram i-a adus 4 milioane de urmăritori A intrat în Cartea Recordurilor: prima poză cu fetița lui pe Instagram i-a adus 4 milioane de urmăritori
1 / 7
Rupert Grint și Georgia Groome Rupert Grint și Georgia Groome
2 / 7
Rupert Grint este Ron Weasley din Harry Potter Rupert Grint este Ron Weasley din Harry Potter
3 / 7
Georgia Groome Georgia Groome
4 / 7
Rupert Grint alături de fani Rupert Grint alături de fani
5 / 7
Actorii Harry Potter în 2001 Actorii Harry Potter în 2001
6 / 7
Actorii din Harry Potter Actorii din Harry Potter
7 / 7

Rupert Grint, starul din seria Harry Potter, a devenit tătic pentru prima dată

A intrat în Cartea Recordurilor: prima poză cu fetița lui pe Instagram i-a adus 4 milioane de urmăritori

Rupert Grint, faimosul Ron Weasley din seria Harry Potter, a devenit în urmă cu câteva luni tătic pentru prima oară. Iar asta se pare că l-a determinat să își facă în sfârșit cont pe Instagram, ”cu 10 ani întârziere”, așa cum scrie chiar el. Nimeni nu se aștepta, nici chiar el, ca în numai câteva zile, prima postare a lui, cu el și fetița lui, Wednesday, să îi aducă 3,5 milioane de like-uri și peste 4 milioane de fani. 

„Nu îmi vine să cred. Este ireal. Nu am crezut niciodată că o să ajung să am cont de Instagram. Mereu am zis că nu o să-mi fac, dar apoi m-am gândit că oricum e o perioadă tulbure. Deci de ce nu? E nebunie… Personal cred că Wednesday face furori pe internet. Ea e responsabilă”, a declarat actorul, care a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind vedeta care a reușit să strângă cel mai mare număr de urmăritor pe Instagram într-un timp scurt. Recordul precedent era al lui Jennifer Aniston, care strânsese 3 milioane de urmăritori.

Surse foto: Getty Images, instagram.com/rupert.grint

Rupert Grint, starul din seria Harry Potter, a devenit tătic pentru prima dată

Rupert Grint și Georgia Groome

Rupert Grint (31 de ani) și iubita lui, Georgia (28 de ani) au anunțat că sunt mândrii părinți ai unei fetițe. Aceștia sunt împreună din 2011 și nu au confirmat că sunt căsătoriți, deși Georgia a fost văzută purtând o verighetă. Cuplul nu a anunțat încă numele bebelușei lor. Deși sunt un cuplu stabil, fiind împreună de 9 ani, multă vreme publicul nu a știut că cei doi au o relație.

Rupert Grint și Georgia Groome sunt văzuți în Soho pe 17 martie 2017 în New York City.

(Foto de Alo Ceballos / GC Images)

Rupert Grint, starul din seria Harry Potter, a devenit tătic pentru prima dată

Rupert Grint este Ron Weasley din Harry Potter

Pe Rupert Grint îl cunoaștem pentru rolul care l-a consacrat, din seria Harry Potter - Ron Weasley - unul dintre cei mai buni prieteni ai personajului principal. Acesta a început filmările la serie în 2001 și a continuat să își joace rolul până la ultimul film, în 2011. De atunci Rupert a mai jucat în mai multe producții TV, precum Sick NoteSnatch și rolul detectivului Poirot în o serie numită ABC murder

Actorul participă la premiera „Harry Potter și The Deathly Hallows Part 2” la cinematograful Kinepolis pe 27 iunie 2011 în Madrid, Spania.

(Foto de Fotonoticias / WireImage)

Rupert Grint, starul din seria Harry Potter, a devenit tătic pentru prima dată

Georgia Groome

Partenera lui, Georgia Groome, este cunoscută pentru rolul din comedia Thongs and Perfect Snogging, unde interpretează rolul Georgiei Nicholson.

Premiera britanică a „Double Date” la Hotelul Soho din 10 octombrie 2017 în Londra, Anglia.

Rupert Grint, starul din seria Harry Potter, a devenit tătic pentru prima dată

Rupert Grint alături de fani

Într-un interviu pentru The Guardian în 2018, Rupert se destăinuia că se gândește să se stabilească la casa lui și să aibă copii cândva: ”Mă simt ciudat la 30 de ani. Parcă nu simt că sunt acolo încă și nu știu ce îmi rezervă viitorul. Voi merge cu valul, îmi voi juca rolurile și voi vedea ce se întâmplă. Mi-ar plăcea să mă așez la casa mea și să fac copii. Dacă voi avea un fiu, îi voi spune Ron? E un nume bun, dar probabil că nu. Și numele meu de familie Grint este un nume dificil de asociat cu un prenume cu o singură silabă.

Rupert Grint salută fanii în timpul premierei „Harry Potter and the Prisoner of Azkaban” în New York City, Statele Unite.

(Foto de Gregory Pace / FilmMagic)

Rupert Grint, starul din seria Harry Potter, a devenit tătic pentru prima dată

Actorii Harry Potter în 2001

Protagoniștii Harry Potter de la stânga la dreapta: Rupert Grint, Daniel Radcliffe și Emma Watson împreună cu autorul J K Rowling la premiera mondială a filmului 'Harry Potter and the Philosopher's Stone” din Odeon Leicester Square, Londra în noiembrie 2001.

(Foto de William Conran - PA Images / PA Images via Getty Images)

Rupert Grint, starul din seria Harry Potter, a devenit tătic pentru prima dată

Actorii din Harry Potter

Autoarea seriei, JK Rowling, Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint la premiera mondială a filmului „Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2” în Trafalgar Square pe 7 iulie 2011 în Londra, Anglia.

(Foto de Dave M. Benett / Getty Images)