swipe
↓ citeste mai jos ↓
A jucat alături de unii dintre cei mai faimoși actori A jucat alături de unii dintre cei mai faimoși actori
1 / 6
Avea o familie frumoasă Avea o familie frumoasă
2 / 6
Avea o relație apropiată cu sora lui Avea o relație apropiată cu sora lui
3 / 6
A servit în armata SUA A servit în armata SUA
4 / 6
Suferea de stres post-traumatic Suferea de stres post-traumatic
5 / 6
Și colega lui de film, Brittany Murphy, a murit de tânără Și colega lui de film, Brittany Murphy, a murit de tânără
6 / 6

S-a sinucis copilul actor din una dintre cele mai faimoase comedii de la Hollywood. Ce l-a determinat să facă un asemenea gest

A jucat alături de unii dintre cei mai faimoși actori

Houston Tumlin a murit în casa lui din Pelham, Alabama, marți după-amiază, după ce s-a împușcat în cap. A fost găsit fără suflare de iubita lui, Charity, a declarat pentru NBC News medicul legist al Comitatului Shelby, Lina Evans.

Houston era unul dintre cei mai talentați actori de comedie, după cum mărturisește și regizorul filmului „Balada lui Ricky Bobby”, care l-a consacrat pe Houston, în 2006 și care a fost și singurul film în care acesta a jucat. „Moartea lui Houston ne-a şocat şi ne-a frânt inimile. Era o persoană veselă și talentată. Nu voi uită niciodată râsele și momentele bune pe care le-am avut. Trimit dragoste și rugăciuni familiei și prietenilor săi”, a fost mesajul transmis de Adam McKay, regizorul filmului „Balada lui Ricky Bobby”.

În pelicula mai sus menționată, Houston Tumlin a împărțit platoul de filmare cu nume celebre precum Will Ferrell, Sacha Baron Cohen, Jane Lynch, Amy Adam și John C. Reilly. În film, Tumlin interpretează rolul rolul lui Walker Bobby, fiul de 10 ani al personajului principal interpretat de Will Ferrell, Ricky Bobby.

S-a sinucis copilul actor din una dintre cele mai faimoase comedii de la Hollywood. Ce l-a determinat să facă un asemenea gest

Avea o familie frumoasă

Faptul că Houston Tumlin a ales să își pună capăt zilelor, a venit că un șoc pentru toți apropiații acestuia, și nu numai. Actorul avea o familie foarte frumoasă și era extrem de apropiat de părinții lui. Contul său de Instagram este plin de poze în care apare alături de mama lui, care i-a fost alături în cele mai grele momente din viață.

De altfel, zeci de oameni i-au transmis mamei actorului condoleanțe, la ultima lui postare de pe Instagram:

  • „Îmi pare atât de rău că treci prin așa ceva. Nu poți să îmi imaginez durerea imensă pe care o simți în acest moment”;
  • „Fiul meu ar fi trebuit să împlinească azi 51 de ani. Au trecut 21 de ani de când a murit. Inimea mea este franța și înțeleg perfect prin ce treci în aceste momente”, a mai scris o persoană pe Instagram.

Cei care au urmărit filmul „Balada lui Ricky Bobby” au rămas șocați în momentul în care au aflat cumplita veste și au lăsat mesaje de condoleanțe la ultima postare de pe Instagram a actorului.

  • „Îți mulțumesc pentru toată bucuria pe care ai adus-o în sufletele noastre. A fost una dintre cele mai țări comedii din ultimii an. Înțeleg perfect cum depresia te poate împinge să faci niște lucruri catastrofale. Îmi pare nespus de rău că această boală nu te-a ocolit. Nu te cunosc personal, dar văd prin toate aceste mesaje că ai adus multă bucurie celor din jurul tău. Odihnește-te în Paradis”, a scris cineva pe contul de Instagram al actorului.

S-a sinucis copilul actor din una dintre cele mai faimoase comedii de la Hollywood. Ce l-a determinat să facă un asemenea gest

Avea o relație apropiată cu sora lui

Houston avea o relație extrem de apropiată cu sora lui mai mică, Hayden. Ea a postat pe Instagram poza ei preferată cu Houston, dar și un mesaj emoționant: „Ieri mi-am pierdut fratele. Încă nu îmi vine să cred ce se întâmplă. Totul este atât de ireal și greșit fără el. Era o persoană atât de specială pentru mine, pentru noi toți. O să te iubesc mereu!”.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hayden Tumlin (@haydenheartspenguins)

S-a sinucis copilul actor din una dintre cele mai faimoase comedii de la Hollywood. Ce l-a determinat să facă un asemenea gest

A servit în armata SUA

După rolul iconic din filmul „Balada lui Ricky Bobby”, Houston Tumlin a renunțat la actorie pentru a duce o viață normală, departe de celebritate. În 2015 s-a înrolat în armata SUA și a mai avut și alte joburi, el lucrând inclusiv într-un birou de reparații telefonice.

S-a sinucis copilul actor din una dintre cele mai faimoase comedii de la Hollywood. Ce l-a determinat să facă un asemenea gest

Suferea de stres post-traumatic

Houston Tumlin suferea de stres post-traumatic şi depresie după ce a slujit în forţele armate ale SUA. Acesta pare să fie și motivul care l-a împins să își pună capăt zilelor.

Potrivit TMZ, Houston s-a împușcat în cap în dimineața zilei de 23 martie. Iubita acestuia, Charity Robertson, se afla în casă și ea a fost cea care i-a descoperit corpul. Actorul nu a lăsat niciun bilet de adio prin care să-şi motiveze gestul. Houston urmă să se căsătorească cu Charity, iar ea a transmis pe Facebook un mesaj absolut cutremurător:

„Niciodată nu am mai trecut printr-o asemenea durere. Mă simt amorțită, înfrântă, pierdută, goală pe dinăuntru. Inima mea este făcută bucăți. Iubitul meu drag... relația noastră a fost una dintre cele mai frumoase experiențe din viața mea. O să îmi fie atât de dor de tine, de generozitatea ta, de râsul tău molipsitor, iar lista ar putea continua la infinit. Iubesc îmbrățișările tale, săruturile tale, mângâierile tale... pe tine cu totul! Mă simt de parcă aș trăi un coșmar din care nu mă mai pot trezi. Un lucru știu sigur - voi avea cel mai bun înger păzitor, așa că lumea din jur ar trebui să se ferească. Te iubesc atât de mult, Houston Lee și îți mulțumesc pentru toată dragostea pe care mi-ai dăruit-o cât ai fost pe Pământ”, a scris iubita regretatului actor, pe Facebook, alături de câteva imagini emoționante.

 

I’ve never experienced a hurt like this before. I feel numb, I feel defeated, I feel lost. I feel empty. My heart is...

Posted by Charity Robertson on Tuesday, March 23, 2021

S-a sinucis copilul actor din una dintre cele mai faimoase comedii de la Hollywood. Ce l-a determinat să facă un asemenea gest

Și colega lui de film, Brittany Murphy, a murit de tânără

Moartea lui Houston Tumlin nu poate să nu ne aducă aminte de tragica pierdere a unei alte actrițe celebre de comedie - Brittany Murphy. Brittany a murit în anul 2009, la doar 32 de ani, iar în urma autopsiei s-a stabilit că decesul său a fost provocat de o combinație de factori precum pneumonie, anemie și intoxicație cu medicamente, care într-un final i-au provocat un stop cardiac. Ca și Houston, Brittany Murphy a fost găsită fără suflare în reședința sa din Hollywood Hills. După ce și soțul ei a murit din aceleași cauze câteva luni mai târziu, s-a făcut o investigație mai amănunțită care a dovedit că, de fapt, sursa morții celor doi a fost mucegaiul din casă, care era la un nivel de infestare foarte mare și foarte toxic.