swipe
↓ citeste mai jos ↓
Ștefan Stan va deveni tată pentru a doua oară. Artistul și soția însărcinată au dezvăluit sexul bebelușului Ștefan Stan va deveni tată pentru a doua oară. Artistul și soția însărcinată au dezvăluit sexul bebelușului
1 / 9
Ștefan Stan a devenit tătic de fetiță. Cum a născut soția lui, Simona Ștefan Stan a devenit tătic de fetiță. Cum a născut soția lui, Simona
2 / 9
Prima poza cu fetița lui Ștefan Stan! Ce nume frumos i-a ales! Prima poza cu fetița lui Ștefan Stan! Ce nume frumos i-a ales!
3 / 9
Cei doi se așteptau ca fetița lor să vină pe lume mai devreme Cei doi se așteptau ca fetița lor să vină pe lume mai devreme
4 / 9
Ce a făcut Ștefan Stan înainte de venirea pe lume a primului sau copil Ce a făcut Ștefan Stan înainte de venirea pe lume a primului sau copil
5 / 9
Cum a aflat că va deveni tătic Cum a aflat că va deveni tătic
6 / 9
Dragoste cu năbădăi Dragoste cu năbădăi
7 / 9
Modul atipic prin care Ștefan Stan a cerut-o de soție pe iubita lui Modul atipic prin care Ștefan Stan a cerut-o de soție pe iubita lui
8 / 9
S-au căsătorit în mare secret S-au căsătorit în mare secret
9 / 9

Ștefan Stan a devenit tătic!

Ștefan Stan va deveni tată pentru a doua oară. Artistul și soția însărcinată au dezvăluit sexul bebelușului

Ștefan Stan, câștigătorul primului sezon „Vocea României”, a anunțat ieri, pe 26 august 2021, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D că el și soția sa, Simona, vor mai avea încă un copil.

Sunt din nou gravidă, în patru luni. Este tot fetiță, o să o cheme Mira Maria. Am făcut testul genetic și știm sută la sută ce e copilul. Sarcinile sunt cam la fel. Acum, la a doua sarcină, mi-a fost de 3-4 ori rău, în rest aceleași stări. Cu Elif nu mi-a fost rău deloc. Aș vrea ca a doua fetiță să nu doarmă tot timpul cu noi, ca Elif. Am obișnuit-o așa și nu e bine”, a declarat soția lui Ștefan Stan.

Noi ne-am mai dorit un copil. Eu aș mai vrea încă unul, dar Simona a zis că e frână deocamdată. E diferență de un an și trei luni între ele. Vor merge la aceeași grădiniță, aceeași școală”, a adăugat solistul. 

Surse: Libertatea, Avantaje, OK Magazine

Surse foto: instagram.com/imstefanstan/

Ștefan Stan a devenit tătic!

Ștefan Stan a devenit tătic de fetiță. Cum a născut soția lui, Simona

Ștefan Stan este în culmea fericirii! Soția lui, Simona, a adus pe lume, pe 1 Decembrie, la Sanador, prin cezariană, o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, iar cântărețul este extrem de emoționat după ce a devenit tată pentru prima oară.

„Mă simt cel mai fericit om de pe pământ, cel mai împlinit și parcă de unde aveam puteri să merg mai departe și să răzbesc în viață...acum, cu această fetiță minunată, puterile mi s-au dublat, voința s-a dublat, totul s-a multiplicat”, este prima declarație a lui Ștefan Stan, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Ștefan Stan a devenit tătic!

Prima poza cu fetița lui Ștefan Stan! Ce nume frumos i-a ales!

S-a oprit pământul de bucurie!!! Bine ai venit în familia noastra, Elif Mihaela Stan! ❤️ Îți doresc, puiul meu, să crești mare, sănătoasă și înțeleaptă! Te iubim, mama și tata! ❤️????”, scrie Ștefan Stan pe Instagram. 

Ștefan Stan a devenit tătic!

Cei doi se așteptau ca fetița lor să vină pe lume mai devreme

Simona și Ștefan Stan se așteptau că fetița lor să vină pe lume la începutul acestei luni, artistul a dezvăluind pentru Click! că sarcina a ajuns la 38 de săptămâni, iar bebelușul cântărește deja 3,600 kg.

„Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpă noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg.”, a declarat Ștefan Stan.

Ștefan Stan a devenit tătic!

Ce a făcut Ștefan Stan înainte de venirea pe lume a primului sau copil

Ștefan Stan numără zilele până când va deveni tătic și s-a pregătit temeinic pentru acest moment. Artistul a mărturisit, de curând, că s-a mutat în casă nouă și primul lucru de care s-a ocupat a fost de amenajarea camerei pentru fetița care urmează să vină pe lume. Ștefan recunoaște că nu știa la ce eforturi financiare se înhamă, în plină criză.

„Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu. Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei", mărturisește Ștefan Stan pentru Click.

Ștefan Stan a devenit tătic!

Cum a aflat că va deveni tătic

În urmă cu câteva luni, Ștefan Stan a dezvăluit, în emisiunea „Teo Show”, cum a aflat că urmează să devină tătic. Acesta spune că Simona bănuia că ar fi însărcinată așa că, fiind cu piciorul în ghips, l-a rugat pe Ștefan să meargă la farmacie să cumpere un test de sarcină. Apoi, el a ieșit să plimbe câinele și când s-a întors și-a găsit soția plângând în baie.

„Era irascibilă, nu înțelegeam ce se întâmplă. I-am luat un test de sarcină și când m-am întors acasă, ea plângea. M-am speriat, nu înțelegeam ce s-a întâmplat”, a mărturisit Ștefan Stan.

Ștefan Stan a devenit tătic!

Dragoste cu năbădăi

Ștefan Stan și Simona formează un cuplu de mai bine de 4 ani însă, așa cum a mărturisit artistul, relația lor a fost una tumultoasă. După multe despărțiri și împăcări, cei doi și-au dat însă seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Ștefan a dezvăluit și modul inedit în care a cerut-o de soție pe Simona. Cei doi luau masă într-un restaurant din Londra, iar Ștefan a hotărât că acela era momentul potrivit pentru a-i cere Simonei să fie soția lui. Numai că nu avea inel!

Ștefan Stan a devenit tătic!

Modul atipic prin care Ștefan Stan a cerut-o de soție pe iubita lui

Pentru că nu avea pregătit niciun inel de logodnă, artistul a improvizat și s-a folosit de inelele de plastic de la sticlele de pe masă.

„Am fost în Londra la un concert, și am luat-o și pe ea. Într-una din seri, am mers la un restaurant, și, fără să mă gândesc, am luat inelele de plastic de la paharele și sticlele de pe masă, m-am așezat în genunchi și i-am spus că vreau să fim împreună pentru totdeauna, iar aceste «bijuterii» inedite ne vor duce în fața ofițerului stării civile.”, a dezvăluit artistul, conform cancan.ro.

Ștefan Stan a devenit tătic!

S-au căsătorit în mare secret

Cererea în căsătorie a fost un real succes, se pare, pentru că anul trecut, în luna noiembrie, Ștefan și Simona s-au căsătorit în mare secret.

La cununia civilă au participat foarte puțini invitați - familia și prietenii apropiați ai celor doi, printre care Doinița Oancea, Pepe și Sorin Mierlea.