Designerii romani impresioneaza din nou la Gala Avanpremiere

Designerii romani impresioneaza din nou la Gala Avanpremiere

QBebe

In seara de 27 noiembrie 2012 a avut loc cea de-a 11-a editie a Galei AVANPREMIERE, care s-a desfasurat intr-o locatie inedita - serele Bell'Agio Casa. In cadrul evenimentului si-au prezentat colectiile 7 designeri romani, atat nume consacrate cat si debutanti extrem de talentati: Iris Serban, Simona Semen, Anca & Silvia Negulescu, Natalia Vasiliev, Carmen Cherehes (newcomer), Loredana Novotni (Spania - newcomer) si Stefan Musca (barbati). Printre vedetele care au participat la eveniment s-au numarat: Anda Adam, Alexandra Ungureanu, Laura Lazar, Anca Turcasiu, Vika Jigulina, Alin Galatescu, Sorin Brotnei, Mihai Gruia, Diana Enciu si Alina Tanasa.


Partenerii acestui eveniment au fost: Aqua Carpatica, Privileg Catering, IL PASSO, Deb Sound & Light, PQB Communication Designers, Gett's si Alina Brailescu.

 

Carmen Chereches - LOST IN...DREAMS
Colectia urmareste investigarea problematicii imaginarului: intrepatrunderea elementelor specifice lumii reale si celei onirice. Forme si structuri organice, motivul labirintului, al visului si al reincarnarii, relatia om-univers induc noi tipologii de viata. Universul specific colectiei este sustinut de prezenta elementelor organice in diverse forme: imprimeuri serigrafice, decupaje sau structuri tricotate, toate acestea având la baza confluenta celor doua lumi.
Pantofi: STACCATO
Accesorii: Carmen Chereches
A&S Negulescu - Raven
A&S Negulescu exploreaza prin noua colectie "Raven" - primavara-vara 2013 zborul celor mai intense trairi descatusate in lumi imaginare, profunde, de poveste, in care lucrurile se petrec doar asa cum ne dorim. Sufletul pluteste asemeni unui corb pe cerul liber, planând usor spre un nemarginit pat de zâmbete.
Asemeni unor pasari maiestuoase, silueta se desprinde de real printr-o forta desavârsita ce nu denigreaza totusi delicatetea si fragilitatea, atât de necesare. In viziunea Ancai si Silviei Negulescu, "Raven" tinde sa evidentieze zbuciumul launtric refulat in ireal, prin zborul propriilor aripi eliberate de suflete. Structurile complexe din piele naturala, nuantele metalizate, materialele fluide - adiacente si nelipsitul negru vizeaza o silueta profunda, feminina si in acelasi timp sofisticata, ce isi intinde aripile catre paradis.
Pantofi: IL PASSO
Accesorii: A&S Negulescu
Loredana Novotni - sacRED
Piesele colectiei isi au originea in arta precolumbiana. Dupa cum o caracterizeaza si titlul, rosul este mai mult decat o culoare in cazul acestui concept din spatele colectiei SACRED - este un simbol al imortalitatii. Se evoca relatia cer-pamânt, materie-spirit, trup-suflet. Culoarea rosie are un rol fundamental in lucrarile Loredanei, fiind culoarea focului si a sângelui, a dragostei si a vietii, a sperantei si a sacrificiului.
Sângele are o semnificatie mai profunda, fiind nu doar un element de comunicare intre generatii, indivizi, dar si un fel de element chimic cu valente definite, prin care se invinge timpul.
Decorul este dispus in asa fel incât sa evidentieze liniile croielii si odata cu acestea, cele ale corpului omenesc. Ornamentele abstracte sunt rezultatul stilizarii prin reducere a semnificatiei originare a unor elemente realiste inconjuratoare.
Pantofi: IL PASSO
Stefan Musca - Silence II
Colectia primavara-vara 2013 semnata de Stefan Musca continua linia directoare a colectiei Silence I, predecesoarea sa, ce s-a bucurat de un real succes.
Culoarea predominanta a colectiei Silence II este negru, rezultând piese simple, moderne, cu un efect vizual puternic. Colectia isi are radacinile in locuri inedite din Asia, calatoriile si locurile pe care designerul le-a vizitat in ultimul timp fiind o sursa reala de inspiratie. Colectia nu se adreseza unei categorii de vârsta sau unei categorii sociale, fiind creata pentru un spectru larg. Piesele prezentate in cadrul festivalului sunt un preview al colectiei Silence II, intreaga colectie urmând sa fie finalizata si prezentata in totalitate publicului in luna ianuarie.
Pantofi: Prada, Louboutin, Hand-made
Accesorii: Curele hand-made
Simona Semen - Geometry of Soul
Pentru sezonul primavara - vara 2013, Simona Semen combina lumea complexa, in care ne regasim impreuna cu nevoia de reevaluare a puritatii, simplitatii, geometriei noastre interioare in echilibru. Se cauta originile spirituale ale umanului in Tibet, viitorul apartinând formelor clare; toate acestea facând parte integranta din esenta limbajului creativ al noii colectii.
Se prezinta o ecuatie de abordare a creatiei vestimentare de tip nou, eminamente de secol XXI, mixând cu atentie semnificatiile viitorului sezon primavara - vara 2013. Sunt puse impreuna imprimeurile tibetane cu arhitectura metropolelor, suprapunerile cu volumele clare, umbrele cutelor multiple cu luminile transparentelor, urbanul cu feminitatea abordata frontal. Simona Semen experimenteaza, exprimând in mod clar si raspicat "iubesc ceea ce traiesc si creez exprimându-mi timpul si prognozând viitorul."
Pantofi: IL PASSO
Accesorii: Six by Simona Semen

Iris Serban - Elements
In noua colectie primavara - vara 2013, Iris Serban, continua explorarea feminitatii de tip nou, dura si fragila simultan, romantica si masculina in dozaje specifice.Complexitatea detaliilor, extinderea gamei de materiale, studiul formelor, sursele contrastante - dantele fine versus piele, toate acestea au ajutat la rafinarea limbajului de creatie. Masculinul este disipat in feminin ca o otrava lenta cu efect halucinogen, dar pozitiv. Drogul radicalismelor controlate duce la un cocktail savant si inedit, aparent periculos, dar irezistibil. Corsetele ramân baza, florile, aplicatiile, recombinarile cromatice si aplicatiile formeaza orchestra.
Pantofi : STACCATO
Accesorii : Maria Filipescu
Natalia Vasiliev - Dreams of Florence
Marea tema a colectiei primavara - vara 2013 este definirea si reevaluarea stilistica a "Noii Elegante".
Natalia Vasiliev abordeaza aceasta tema fundamentala pentru noul sezon prin explorarea unui repertoriu stilistic, bazat pe simplitate, comoditate, naturalete si subtilitate. Un impecabil si elaborat studio al volumelor, al neasteptatelor combinatii de materiale, dublat totul de rafinate detalii si accente, toate acestea sunt deja o semnatura a designerului.
"Dreams of Florence" by Natalia Vasiliev este o poveste specifica Toscanei, discretiei spirituale si cromatice a capelelor florentine. Odata cu aceasta colectie se pot retrai seratele in gradinile de deasupra orasului, perceptia rasaritului de soare prin vitraliile Capelei Medicis, ori apusul pe râu si Ponte Vechio.
Pantofi: Cristian Albu
Accesorii: Raluca Buzura

 

 

Articolul urmator
Elena, fetița de 10 ani a unor români din Germania, a câștigat Das Supertalent. Ce voce incredibilă!
Elena, fetița de 10 ani a unor români din Germania, a câștigat Das Supertalent. Ce voce incredibilă!

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Vacanță de coșmar în Grecia: români dați afară din hotel. Motivul este șocant
    Vacanță de coșmar în Grecia: români dați afară din hotel. Motivul este șocant

    Clipe de coșmar pentru doi români, soț și soție, plecați în concediu în Grecia! Aceștia au fost dați afară din hotelul la care erau cazați dintr-un motiv absolut...

    Copiii români nu merg la grădiniță! 1 din 4 copii nu beneficiază de educație timpurie din cauza problemelor financiare ale părinților
    Copiii români nu merg la grădiniță! 1 din 4 copii nu beneficiază de educație timpurie din cauza problemelor financiare ale părinților

    Copiii români nu frecventează grădinița din cauza distanței sau a problemelor financiare ale părinților! În plus, instituțiile de învățământ nu sunt dotate...

    Din nou mămică! „E o binecuvântare faptul că, după lungi încercări, am reuşit!”
    Din nou mămică! „E o binecuvântare faptul că, după lungi încercări, am reuşit!”

    Mare bucurie în showbiz-ul românesc! Celia este însărcinată! Cântăreața a anunțat recent că va deveni mamă pentru a doua oară.

    Încep din nou tratamentul pentru fertilizare și sunt îngrozită...
    Încep din nou tratamentul pentru fertilizare și sunt îngrozită...

    Infertilitatea este una dintre cele mai grele experiențe prin care poate trece o femeie. Cu toate că există tratament pentru fertilitate, acesta nu este un proces ușor și nici unul 100%...

    Scarlett Johansson este însărcinată din nou. Cine este fericitul tată
    Scarlett Johansson este însărcinată din nou. Cine este fericitul tată

    Eroină Marvel, dar în primul rând mamă. Scarlett Johansson, una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, este însărcinată cu al doilea copil. Deși vestea nu este...

    Copilul meu nu are nici un an și eu sunt din nou gravidă. Nu știu cum să anunț la serviciu...
    Copilul meu nu are nici un an și eu sunt din nou gravidă. Nu știu cum să anunț la serviciu...

    Mai avea două luni până când i se termina concediul de maternitate. Deja se pregătea să se întoarcă la muncă când a aflat că este din nou însărcinată....

    Mai mulți bani pentru copiii români de la anul. Ce presupune noua lege
    Mai mulți bani pentru copiii români de la anul. Ce presupune noua lege

    Vești bune pentru elevi și studenți! Din cel de-al doilea semestru al anului școlar 2021-2022, aceștia ar putea primi burse majorate de la 100, până la 500 de lei.

    Cum sa fii din nou sexy dupa ce ai nascut
    Cum sa fii din nou sexy dupa ce ai nascut

    In timpul celor noua luni de sarcina ai fost preocupata doar de sanatatea ta si a bebelusului care crestea in tine. In acest timp corpul tau s-a modificat semnificativ, iar dupa ce ai...

    © 2024 Qbebe