Gama Weleda de ingrijire corporala cu rodie regeneranta - rasfat pentru piele, inspiratie pentru simturi!

Gama Weleda de ingrijire corporala cu rodie regeneranta - rasfat pentru piele, inspiratie pentru simturi!

QBebe

Gama pentru ingrijirea corpului de la Weleda se intregeste prin lansarea de noi produse de ingrijire a corpului pe baza de rodie si macese (trandafir salbatic) organice care stimuleaza regenerarea celulara, prevenind in mod activ imbatrânirea prematura a pielii, lasând-o revigorata si catifelata.

Daca te numeri printre nerabdatoarele care asteapta noutati de la Weleda si stii ca nu intotdeauna pielea fina se mosteneste, ci se capata, cu siguranta esti in cautarea celor mai potrivite produse de ingrijire, care fac diferenta in rutina ta de infrumusetare. Ce-ti ramâne de facut este sa-ti reinnoiesti trusa de cosmetice cu aceste produse must-have pentru zilele reci ce se anunta, pentru ca de cele mai bune recomandari ne ocupam noi. Incepem cu produsele de ingrijire corporala cu rodie regeneranta bio:

Lotiune regeneranta de corp cu rodie, 200 ml
Lotiunea regeneranta pretioasa cu rodie emana un parfum care inspira simturile si te poarta cu gândul la „O mie si una de nopti"!

Formula pretioasa cu ulei de seminte de rodii organice, ulei de sâmburi de caisa si unt de shea are puternice efecte antioxidante si protejeaza pielea de actiunea daunatoare a radicalilor liberi. Astfel, pielea matura câstiga in fermitate, devenind fina si catifelata.
Utilizare: este ideala pentru utilizarea zilnica si se absoarbe foarte usor. Tot ce trebuie da faci este sa agiti usor recipientul inainte de utilizare si sa il inclini in timp ce pulverizezi lotiunea de corp.

Lotiunea de corp cu rodie NU contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice sau agenti de conservare sintetici, fiind totodata un produs testat dermatologic si certificat natural cu ingrediente biogice (organice). Pret recomandat la raft: 117,9 lei.

Lotiune regeneranta de dus cu rodie, 200 ml
Lotiunea de dus cu rodie revigoreaza si curata pielea in mod foarte delicat in timp ce parfumul feminin de lemn de santal, Davana, flori de portocal si portocale rosii stimuleaza simturile si restabileste echilibrul pentru corp si suflet.

Tensidele de zahar curata pielea cu multa blândete, in timp ce uleiul pretios din seminte de rodie, nuci de Macadamia si susan hranesc intensiv pielea. Bogata in acizi grasi nesaturati, lotiunea de dus cu rodie prezerva stratul de protectie natural al pielii si previne deshidratarea. In acest fel, pielea ta va fi curata, intinerita si fina la atingere.
Utilizare: Aplicati pe corp o cantitate mica si masati usor, apoi clatiti bine.
Produs testat dermatologic, care nu contine materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici.
Produs certificat natural cu ingrediente biologice (organice). Pret recomandat la raft: 50,9 lei.

Crema regeneranta de mâini cu rodie, 50 ml
Aceasta crema de mâini cu rodie organica contribuie la regenerarea pielii si redobândirea fermitatii acesteia, datorita complexului de antioxidanti care previne imbatrânirea prematura a pielii mâinilor si formarea petelor cauzate de vârsta.
Uleiul pretios din seminte de rodii biologice are efect antioxidant si stimuleaza regenerarea celulara. Totodata, imbunatateste aspectul pielii si o protejeaza activ impotriva actiunii daunatoare a radicalilor liberi.
Uleiul pur de susan si untul natural de shea impiedica deshidratarea si contribuie la finetea pielii mâinilor pe termen lung.
Extractele din cereale sustin fermitatea si elasticitatea pielii, iar intreaga compozitie unica are ca rezultat o piele supla si catifelata. Uleiurile esentiale naturale de lemn de santal si Davana raspândesc un parfum proaspat feminin.

Utilizare: se aplica pe pielea curata in orice moment al zilei.
Produs testat dermatologic si certificat organic, fara conservanti, coloranti, arome sintetice sau materii prime provenite din uleiuri minerale. Pret recomandat la raft : 52,8 lei


Produsele Weleda pot fi achizitionate din farmaciile Dona, Centrofarm, Plafar, Remedio, dar si din magazinele bio-naturiste si online, din toata tara (MioBio, Napati, Naturalia, Biobunatati, etc). Produsele Weleda sustin utilizarea materiilor prime ecologice si economisirea apei si a energiei.


www.weleda.com.ro 

www.weledababy.ro

 

Articolul urmator
Hidratare optimă pentru păr, fără senzația de supraîncărcare
Hidratare optimă pentru păr, fără senzația de supraîncărcare

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Ceai de rodie: beneficii și mod de preparare
    Ceai de rodie: beneficii și mod de preparare

    Puține băuturi pot egala farmecul răcoritor al unei cești de ceai de rodie bine preparat. De la nuanța sa vibrantă până la amestecul de note dulci și picante, ceaiul de rodie...

    O mămică și-a primit diploma de absolvire a facultății în timp ce era în travaliu: „Sper să fiu o inspirație pentru fiica mea”
    O mămică și-a primit diploma de absolvire a facultății în timp ce era în travaliu: „Sper să fiu o inspirație pentru fiica mea”

    Kelsey, o mămică în vârstă de 27 de ani, a avut o ceremonie de absolvire cel puțin neașteptată. În timp ce se afla în așteptarea diplomei sale, a intrat...

    Centella asiatica: beneficii pentru piele
    Centella asiatica: beneficii pentru piele

    Recunoscută pentru capacitatea sa de a stimula sinteza colagenului și de a îmbunătăți circulația sângelui, această plantă miraculoasă accelerează procesul natural de...

    Intoxicație alimentară pe piele: cum o recunoști și ce trebuie să faci?
    Intoxicație alimentară pe piele: cum o recunoști și ce trebuie să faci?

    Intoxicația alimentară poate apărea atunci când consumi un aliment sau o băutură care conține bacterii dăunătoare organismului. Aceste microorganisme pot produce toxine ce se...

    Mucina de melc: beneficii pentru piele
    Mucina de melc: beneficii pentru piele

    Foarte folosită în produsele coreene pentru îngrijirea feței, mucina de melc a ajuns populară la nivel mondial, datorită diferitelor sale beneficii precum hidratarea,...

    Pete roșii pe piele la copii: de ce apar și cum le tratezi
    Pete roșii pe piele la copii: de ce apar și cum le tratezi

    Există multe motive pentru care apar pete roșii pe piele la copii. De cele mai multe ori, acestea nu reprezintă motive serioase de îngrijorare, însă pot ascunde si afecțiuni...

    O femeie a descoperit că are cancer de piele, datorită unui trend de pe TikTok
    O femeie a descoperit că are cancer de piele, datorită unui trend de pe TikTok

    Bolile cele mai grave își fac adesea simțită prezența prin semne subtile, care nu sunt întotdeauna ușor de identificat. Cancerul nu face nici el excepție, inclusiv cel de...

    Microdermabraziunea facială: ce este și cum te ajută să ai o piele frumoasă?
    Microdermabraziunea facială: ce este și cum te ajută să ai o piele frumoasă?

    Microdermabraziunea facială este o procedură non-invazivă folosită de către medicii dermatologi și de către esteticieni pentru a îmbunătăți aspectul tenului. Cu ajutorul...

    © 2024 Qbebe