PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA: Dr. OZ vine la Bucuresti!

PENTRU PRIMA DATA IN ROMANIA: Dr. OZ vine la Bucuresti!

Alexandra Ion

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut intregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, va sosi pentru prima data in Romania, pentru a sustine conferinta "Take your life to the next level".

Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sanatos de viata, conferinta sustinuta de Dr Oz pe scena Salii Palatului din Bucuresti, va avea loc pe 25 mai 2016, incepand cu ora 9:00.Conferinta va fi urmata de un alt eveniment dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania si anume Gala pentru excelenta in sanatate, unde insusi Dr Oz va acorda premii. 

OZ este cel mai cunoscut medic la ora actuala datorita faptului ca a adus medicina complementara in fata publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tiparirea a diverse publicatii, toate acestea fiind extrem de indragite de publicul american si ajungand, in timp, sa castige admiratia si respectul intregii lumi.

Pe scena de la Sala Palatului din Capitala, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle si ne va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata.
Conferinta va fi urmata de un alt eveniment dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania si anume Gala pentru excelenta in sanatate, unde insusi Dr Oz va acorda premii.
Biletele la conferinta gazduita de Dr. OZ sunt puse in vanzare pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, BLT.ro, vreaubilet.ro si pe website-ul oficial al evenimentului: www.droz.ro.
Conferinta sustinuta de Dr. OZ la Bucuresti este organizata de A&A Exclamation Point, Diamond Experience si Claar Solutions.

Parteneri principali: Mobilpay, Diamond Travel, LookMediaProfile, Curtea Veche
Parteneri media: Kanal D, Magic FM, Romania Libera, Q magazine, Femeia, Academia Catavencu, Men's Health, Femeia de azi, Ioana, Sanatatea de azi, Caminul, Agerpres, calendarevenimente.ro, 9am.ro, ziare.com, thetrends.ro, business24.ro, eva.ro, agentiadepresamondena.ro, kudika.ro, garbo.ro, sfatulmedicului.ro, medipedia.ro, mymed.ro, idealmariaj.ro, sfatulparintilor.ro, copilul.ro, qbebe.ro, nastenatural.ro, clubulbebelusilor.ro, aquiahora.ro, casamea.ro, mymed.ro, citycompass.ro, romania-insider.com, heme.ro.

Despre Dr OZ

Mehmet Cengiz Oz s-a nascut pe 11 iunie 1960 in Cleveland, Ohio, Statele Unite ale Americii, iar la varsta de 7 ani s-a decis sa devina medic, inspirat de exemplul tatalui sau care era chirurg al Centrului Medical Wilmington. Dupa ce a absolvit la Universitatea Harvard, a obtinut un MBA (Master of Business Administration) in cadrul Scolii Wharton si un MD (Medicinae Baccalaureus) la Universitatea din Pennsylvania, Scoala de Medicina, demonstrandu-si ulterior faptul ca poate fi un chirurg de exceptie si a devenit astfel unul dintre cei mai buni specialisti in transplantul de inima. In 1994 Oz a infiintat Institutul de Cardiologie si Medicina Complementara a Spitalului Presbitarian din New York, pe care il conduce si este vice-presedinte si profesor la catedra de Chirurgie a Universitatii Columbia. Impreuna cu sotia sa, Lisa, a scris si publicat in 1998 cartea Healing from the Heart: A leading Surgeon Combines Eastern and Weastern Traditions to Create the Medicine of the Future.

Din dorinta de a face mai mult pentru oameni, doctorul Oz a cautat practici alternative la tratamentele existente deja, pe care a reusit sa le combine cu succes intr-un show televizat.
Prima lui emisiune de televiziune, denumita Second Opinion with Dr. Oz, pe care a creat-o impreuna cu sotia sa, in 2003, a durat doar un sezon, insa i-au avut printre invitati pe Charlie Sheen, Patti LaBelle, Quincy Jones si Oprah Winfrey. Cu Oprah Winfrey a dezvoltat o relatie de munca exceptionala, iar aceasta a inceput sa il cheme frecvent in cadrul seriei de emisiuni televizate The Oprah Winfrey Show si in cadrul seriei de emisiuni la radio Oprah & Friends.
De asemenea, Oz a inceput sa publice seria de carti YOU, care au devenit cele mai vandute in toata tara si sa scrie articole intr-o rubrica din revista Esquire.

In 2009, in urma succesului inregistrat la emisiunile lui Oprah, aceasta s-a oferit sa fie co-producatorul unei serii de emisiuni televizate, The Dr. Oz Show. Emisiunea i-a adus doctorului trei premii Emmy consecutive si se bucura si in prezent de un rating urias.
Doctorul Oz este el insusi un exemplu demn de urmat, fiind un sot care isi iubeste sotia si un tata fericit, are 4 copii, dintre care ultima fiica, Daphne a inceput sa calce pe urmele lui ca gazda de televiziune si scriitoare. Revista Esquire l-a pus pe doctorul Oz pe locul 75 in topul celor mai influente persoane ale secolului 21, iar revista Time l-a clasat pe locul 44 in topul celor mai influenti oameni de stiinta in 2008.

Articolul urmator
Câțiva copii nevoiași din Moldova au ajuns pentru prima dată la mare datorită preotului Dan Damaschin
Câțiva copii nevoiași din Moldova au ajuns pentru prima dată la mare datorită preotului Dan Damaschin

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Cand iti duci fiica prima data la ginecolog?
    Cand iti duci fiica prima data la ginecolog?

    Mersul la ginecolog este, pentru multe femei, o corvoada. Sentimentele pe care acestea le traiesc atunci cand intra intr-un cabinet sunt un amestec de jena, discomfort si stres. Numai ca...

    Cum te pregătești să devii tată pentru prima dată: 15 lucruri de care să ții cont
    Cum te pregătești să devii tată pentru prima dată: 15 lucruri de care să ții cont

    Se vorbește foarte mult despre rolul de mamă, însă câte lucruri sunt de spus despre rolul de tată? Citind articolul de mai jos, poți afla că sunt cel puțin 15! Ți-am...

    Am devenit prima dată mamă la 22 de ani și nu regret nicio clipă
    Am devenit prima dată mamă la 22 de ani și nu regret nicio clipă

    Din diverse motive, anumite femei regretă faptul că au devenit mame tinere. Nu este și cazul unei mame de peste hotare, care și-a adus pe lume primul copil pe când avea...

    A rămas gravidă pentru prima dată la 36 de ani. „Mă tem că am devenit mamă prea târziu”
    A rămas gravidă pentru prima dată la 36 de ani. „Mă tem că am devenit mamă prea târziu”

    În ultimul deceniu, tot mai multe femei aleg să devină mame după vârsta de 30 de ani. Cu toate acestea, în anumite cazuri, ajung să se întrebe dacă nu cumva, din...

    Mama mea are demență. Se bucură în fiecare zi când crede că-și cunoaște prima dată nepoții
    Mama mea are demență. Se bucură în fiecare zi când crede că-și cunoaște prima dată nepoții

    Ca orice altă bunică, Josie Hunt își iubește mult nepoții și de fiecare dată când îi vede, se bucură nespus. Doar că spre deosebire de alte bunici, face...

    Viața de părinte: lucruri pe care le-am încercat pentru prima dată datorită copilului meu
    Viața de părinte: lucruri pe care le-am încercat pentru prima dată datorită copilului meu

    Am încercat pentru prima dată datorită copilului meu tot felul de activități legate de igiena și îngrijirea sa. Totodată, am încercat și lucruri pe care alți...

    Am devenit prima dată mamă vitregă și asta m-a ajutat să fiu un părinte mai bun
    Am devenit prima dată mamă vitregă și asta m-a ajutat să fiu un părinte mai bun

    Relația copil-părinte vitreg poate fi dificilă uneori, dar poate fi, de asemenea, plină de satisfacții. O mămică de peste Ocean povestește, pentru Insider, cum a reușit să o...

    Sfaturi de la psiholog pentru mămicile care își duc copiii la grădiniță pentru prima dată
    Sfaturi de la psiholog pentru mămicile care își duc copiii la grădiniță pentru prima dată

    Noul an școlar se apropie cu pași repezi. Dacă e primul an în care copilul tău merge la școală sau la grădiniță, probabil îți trec prin minte o mulțime de...

    © 2024 Qbebe