Premierele lunii noiembrie la Disney Channel

Premierele lunii noiembrie la Disney Channel

Carmen Toma

Premiera BAFTA, CHARLIE

de sezon - Sambata, 9 Noiembrie, de la 10:00

Charlie s-a intors - precum si restul familiei ei, in premiera sezonului 4 din Bafta, Charlie la Disney Channel sambata, 9 noiembrie, la 10:00.

Ca intotdeauna, totul se intampla in gospodaria Duncan. In primul episod, numit Casa de vis a familiei Duncan, membrii familiei Duncan sunt deprimati dupa dezastrele de la finalul sezonului 3, care au condus la daramarea casei lor si la mutarea acestora intr-un hotel. Cine putea sa-i inveseleasca mai bine decat Muppets? Kermit si ceilalti ii inspira pe Teddy si pe familia lui sa inceapa renovarile cu un numar muzical foarte captivant numit Casa de Vis!

Ca un preambul pentru serial, Disney Channel prezinta cateva suisuri si coborasuri ale familiei Duncan, cu episoade duble de luni, 4 noiembrie, pana vineri, 8 noiembrie, de la 10:45.

Sezonul 4 din Bafta, Charlie va avea premiera sambata, 9 noiembrie, la ora 10:00.

bafta charlie

UNIVERSITATEA MONSTRILOR:IN SPATELE TIPETELOR

Documentar special - Sambata, 2 noiembrie, de la 10:30

Acest documentar fascinant, care va avea premiera la Disney Channel in luna noiembrie, arunca o privire in culisele mult asteptatului prolog pentru Monstri, Inc. Noul film Disney-Pixar, Universitatea Monstrilor, se intoarce in timp pana in momentul in care ei se intalnesc pentru prima oara la universitate si nu se pot suporta.

Prinde Universitatea Monstrilor: In spatele tipetelor la Disney Channel sambata, 2 noiembrie, la 10:30.

 WEEKEND-UL PRINTESELOR DISNEY: MULAN 1 and 2

Program special - Sambata, 2 noiembrie si duminica, 3 noiembrie, la 11:30

Toate printesele, la apel! Disney Channel are o surpriza speciala pentru voi! Sambata, 2 noiembrie si duminica, 3 noiembrie, avem o multime de desene cu printese!

Programul regal incepe la 11:30 in fiecare zi, cu o premiera de film, Mulan pe 2 noiembrie si continuarea, Mulan 2, duminica, 3 noiembrie. Apoi, sambata, dupa Mulan avem un scurt program special despre filmul de succes O poveste incalcita la 13:20, precum si un alt show special: Printesa Disney: o celebrare regala la 19:30.

Mulan este un amestec distractiv si incitant de aventura, umor si emotii sincere. Bazat pe una dintre cele mai populare legende ale Chinei, filmul spune povestea unei tinere femei curajoase care vrea sa-i salveze viata batranului sau tata bolnav. Ea stie ca el este pe cale de a fi ucis intr-o batalie impotriva liderului hunilor, asa ca se deghizeaza in barbat si, cu ajutorul paznicului ei, dragonul Mushu, devine un razboinic curajos si disciplinat - invatand lectii importante despre curaj, onoare si iubire.

In continuarea Mulan 2, Printesa Mulan este fericita sa fie independenta - pana cand dragostea vietii ei, Generalul Shang, o cere in casatorie. Ea este incantata, iar amandoi incep sa-si faca planuri de nunta. Dar inainte sa se poata casatori, ea si logodnicul ei trebuie sa preia o misiune secreta pentru imparat. Ei vor escorta trei printese catre China pentru nuntile lor. Suna simplu - pana cand Mulan descopera ca fetele sunt maritate impotriva vointei lor si decide sa le ajute sa evadeze. Acest lucru o pune in conflict cu viitorul ei sot. Mai mult, amicul si paznicul ei amuzant, dragonul Mushu, descopera ca va fi retrogradat daca Mulan se marita si planuieste sa desparta fericitul cuplu.

Nu rata weekendul Printeselor Disney sambata, 2 noiembrie si duminica, 3 noiembrie, la 11:30.

CIUDATENI

Sezon final - Sambata, 23 noiembrie, la 09:30

Serialul animat ciudat si excentric, Ciudateni, a ajuns la ultimul episod al sezonului, care va fi difuzat la Disney Channel pe 23 noiembrie, la ora 09:30.

In ultimul episod al sezonului, Gideon se ridica, dupa ce Lil' Gideon ocupa Cabana Misterelor, Dipper si Mabel incearcca sa il invinga si sa-si recastige casa. Din pacate, Lil' Gideon este intotdeauna cu un pas inaintea lor, ceea ce inseamna ca Dipper si Mabel trebuie sa infrunte faptul ca vara lor in Ciudateni se apropie de sfarsit.

Prinde ultimul episod al sezonului final din Ciudateni sambata, 23 noiembrie, la ora 09:30.

DRAGA DRACULA

Premiera de film - Sambata, 16 noiembrie, la ora 11:30

Un alt film nou si grozav are premiera luna aceasta la Disney Channel. Draga Dracula este o animatie de familie dupa o banda desenata cu acelasi titlu.

Draga Dracula spune povestea prieteniei dintre un baietel timid si Contele Dracula, care se teme ca si-a pierdut indemanarea cand vine vorba de speriat si are nevoie de cineva sa-i reaminteasca cum se face.

Draga Dracula are premiera la Disney Channel sambata, 16 noiembrie, la 11:30.

UIMITORUL OM PAIANJEN

Program special - Sambata, 16 noiembrie, la ora 14:45

Omul Paianjen se aliaza cu Omul de Fier si Thor in doua episoade speciale din Uimitorul Om Paianjen la Disney Channel luna aceasta, sambata, 16 noiembrie, de la 14:45.

Peter Parker este Omul Paianjen de un an de zile, salvand vieti si luptandu-se cu talhari, cand Nick Furry ii ofera sansa de a se antrena cu S.H.I.E.L.D sa fie supererou si sa devina Uimitorul Om Paianjen. In prima parte, numita Furnicarul, Omul Paianjen si Omul de Fier trebuie sa lucreze impreuna sa stapaneasca o amenintare de neoprit, cand un experiment de laborator de la Starkk Industries esueaza. Apoi in a doua parte, Itsy Bitsy Om paianjen, Omul Paianjen si Thor sunt transformati in versiuni minuscule ale lor cand se intalnesc cu Loki si Distrugatorul.

Prinde aceste momente speciale sambata, 16 noiembrue, de la ora 14:45.

 disney

Articolul urmator
Disney+ a venit în România. Cât costă abonamentul și ce producții pot fi vizionate
Disney+ a venit în România. Cât costă abonamentul și ce producții pot fi vizionate

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2021. “Mini me” pentru 2022?
    Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2021. “Mini me” pentru 2022?

    Evenimente astrologice NOIEMBRIE 2021. Incepe a unsprezecea luna a anului si ultima de toamna. Aspectele planetare aduc transformari profunde atat la nivel de relatii, cat si la nivel...

    Horoscop TAROT lunar noiembrie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile
    Horoscop TAROT lunar noiembrie 2021. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

    Horoscop TAROT lunar. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de...

    Regulament concurs Playmobil noiembrie
    Regulament concurs Playmobil noiembrie

    În perioada 16 noiembrie - 19 noiembrie , Qbebe.ro organizează un concurs în parteneriat cu Playmobil.

    Cum să procedezi când copilul nu doarme din cauza lunii pline
    Cum să procedezi când copilul nu doarme din cauza lunii pline

    Ai observat vreodată că îți e greu să adormi, sau că al tău copil e mai activ decât de obicei, atunci când e lună plină? Una dintre teoriile cu privire la acest...

    Zodiile care vor începe un nou capitol în viața lor în luna noiembrie
    Zodiile care vor începe un nou capitol în viața lor în luna noiembrie

    Patru semne zodiacale vor trece prin schimbări radicale în luna noiembrie! Un vechi capitol se încheie, iar un nou capitol plin de surprize plăcute și liniște sufletească se...

    Da, am bradul împodobit din luna noiembrie...a anului trecut!
    Da, am bradul împodobit din luna noiembrie...a anului trecut!

    Unele persoane sunt atât de îndrăgostite de Crăciun, încât se străduiesc să împodobească bradul cât mai devreme. În unele cazuri, acest demers...

    Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 1-7 noiembrie 2021. Influente in casa banilor!
    Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 1-7 noiembrie 2021. Influente in casa banilor!

    Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 1-7 noiembrie 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana. Iata ce...

    Prima excursie cu trei copii la Disney World. Un părinte vorbește sincer despre avantaje și dezavantaje
    Prima excursie cu trei copii la Disney World. Un părinte vorbește sincer despre avantaje și dezavantaje

    Printre experiențele inedite pe care îți dorești să i le oferi copilului tău se poate regăsi și aceasta: o excursie într-un parc tematic precum este și Disney World (din...

    © 2024 Qbebe