Recomandarile lunii mai la Disney Channel si Disney Junior

Recomandarile lunii mai la Disney Channel si Disney Junior

Alexandra Ion

Luna mai aduce pe canalele Disney o multime de productii noi, care mai de care mai interesante, mai amuzante si mai atractive pentru cei mici. Iata programul Disney pentru luna mai.

Luna mai soseste cu premiera unui serial distractiv, Vestul Salbatic al serifului Callie, sambata, 10 mai, incepand cu ora 10:40. Noul serial exuberant contine povesti si melodii plasate in coloratul Vest Salbatic. Seriful Callie este o pisicuta adorabila, care este dotata cu un lasou magic si care mentine o atmosfera draguta si prietenoasa in cadrul frontierelor orasului Nice and Friendly Corners. Ea este insotita de credinciosul asistent Peck, o ciocanitoare energica ce-si doreste sa sustina legea, si de cel mai bun prieten al ei, Toby, un cactus vesnic optimist care vede un potential de distractie in orice.

Totodata, luna aceasta vom canta, vom dansa si vom asculta muzica in fiecare duminica la Disney Junior, in cadrul programului Duminici melodioase. Acesta contine episoade din Sofia Intai, Doctorita Plusica si Clubul lui Mickey Mouse. In fiecare duminica din mai, aveti parte de musicaluri magice la Disney Junior, incepand cu ora 10:00.

Henry Dragomonstru este alaturi de noi luna aceasta pentru a-i ajuta pe toti micutii privitori sa-si sarbatoreasca mamele!
Un calup special de seriale, incepand cu un episod nou din aventurile lui Henry, va fi difuzat incepand de luni, 26 mai, de la ora 14:20. Alti prieteni favoriti precum Zou, Sofia Intai si Doctorita Plusica se vor alatura distractiei, care va culmina cu o alta surpriza pentru intreaga familie: premiera filmului clasic Disney Doamna si vagabondul II. Indragitul film Disney spune povestea unei perechi nepotrivite - un caine murdar si o catelusa de rasa - care se indragostesc unul de altul si raman impreuna indiferent cat de neobisnuit ar fi. Aveti parte si de o coloana sonora minunata!
Calupul special Disney Junior care celebreaza toate minunatele mame va fi difuzat incepand de luni, 26 mai, ora 14:20.

Este primavara - vremea perfecta pentru un episod special din unul dintre cele mai indragite seriale ale privitorilor canalului Disney Junior: Winnie de Plus: primavara cu cangurul, care va fi difuzat sambata, 24 mai, de la ora 11:05.

Este o zi frumoasa in Padurea de O Suta de Acri, iar Cangur, Winnie si Tigru vor sa se joace in soare. Insa, Iepure are nevoie de ajutor la curatenia de primavara. Il pot ei convinge pe Iepure ca este o zi speciala de care ar trebui sa se bucure? Este o poveste animata fermecatoare, bazata pe indragita creatie a lui A.A. Milne, Plus si prietenii sai.
Urmareste Winnie de Plus: Primavara cu Cangurul sambata, 24 mai, de la ora 11:05.

Ne mentinem frumosi si sanatosi luna aceasta la Disney Junior! O noua serie de episoade scurte numita Vino si ia! debuteaza miercuri, 19 mai, de la ora 08:50.

Acest serial distractiv si educativ ii invata pe micutii privitori sa aprecieze fructele si legumele. Vino si ia! ii invata ca este amuzant cum un mar poate fi atat de versatil: poate fi gatit si mancat intr-o placinta, simplu, sau ca parte a unei salate delicioase cu alte fructe. Serialul prezinta fapte amuzante si ii incurajeaza pe copii sa manance diverse fructe si legume!
Vino si ia! va fi insotit de Exercitiile lui Mickey Mouse si episoade de fitnes din Clubul lui Mickey Mouse de luni pana vineri. Distractia incepe miercuri, 19 mai, de la ora 08:50.

Noul serial Disney Channel, Castiga, pierde sau deseneaza, va fi difuzat in premiera vineri, 9 mai, de la 18:55 si in reluare sambata la 17:40. Acest serial minunat care imbina talentul actoricesc cu abilitatile artistice este un joc distractiv care ii pune pe concurenti sa ghiceasca desenul facut de unul dintre oponentii lor. Copiii obisnuiti fac echipa cu vedete Disney Channel pentru a-si testa abilitatile pictoricesti in timp ce concureaza pentru a castiga premii fabuloase. In serial vor aparea vedete precum Tyrel Williams (Copiii bionici), Laura Marano (Austin & Ally) si Dove Cameron (Liv si Maddie, Cloud 9).

Castiga, pierde sau deseneaza va fi difuzat in premiera vineri, 9 mai, de la ora 18:55, continuand cu alte episoade in fiecare vineri a lunii mai, de la aceeasi ora.

Este timpul pentru mai multa distractie ciudata si fabuloasa cu personajele din Ciudateni, odata cu difuzarea unor episoade scurte de luni, 12 mai, pana vineri, 18 mai, de la ora 16:05.

Pe durata acestei saptamani, Mabel ofera propria ei perspectiva unica si de nestapanit in Ghidul lui Mabel in viata, iar in Ghidul lui Dipper catre inexplicabil, acesta incearca sa explice cat mai mult din inexplicabil.

Aceasta serie de episoade scurte va fi difuzata intre episoadele din Ciudateni de luni, 12 mai, pana vineri, 18 mai, de la 16:05.
Urmareste rupturile, replicile si momentele comice ale dadacei noastre preferate de la Disney Channel, in programul special din Jessie!Puteti urmari cele mai amuzante momente din Jessie de luni, 5 mai, pana vineri, 9 mai, la ora 17:10.

Filmul Cartea Junglei ofera noii generatii sansa minunata de a intalni cateva personaje indragite in adaptarea Disney a clasicii povesti scrise de Rudyard Kipling despre un baietel crescut de animale in jungla. Veti iubi aventurile lui Mowgli, Baloo, Bagheera si ale prietenilor lor, precum si pe cele ale necrutatorului inamic Shere Khan si melodii cunoscute precum The Bare Necessities si I Wanna Be Like You. Este o opera de arta animata care astazi este la fel de actuala ca atunci cand a fost creata.

Pe durata lunii mai, vor fi si alte filme grozave in weekend-uri, inclusiv alte doua premiere: Mica sirena 3: Inceputurile lui Ariel, care va fi difuzata sambata, 3 mai, de la 11:30 si Fratele urs, sambata, 17 mai, la ora 18:00.
Noul serial grozav, Medici pentru eroi, care va fi lansat in aceasta luna la Disney Channel, raspunde unei mari intrebari legate de supereroi: unde merg supereroii atunci cand sunt raniti?

In episodul dublu cu care debuteaza serialul, Salvand oamenii care salveaza oameni (duminica, 18 mai, ora 10:30), doi adolescenti, Olivier si Kaz, au descoperit o intrare secreta intr-un spital misterios pentru supereroi numit Medici pentru eroi. Dupa ce dau dovada de o cunoastere desavarsita a lumii benzilor desenate cand unul dintre supereroii lor favoriti este ranit, baietilor le sunt oferite posturi permanente in spitalul Medici pentru eroi. Oliver si Kaz au crezut pana atunci ca supereroii exista doar in benzi desenate, jocuri video si alte creatii de fantezie si science fiction, insa acum se gasesc afundati in lumea reala a Medicilor pentru eroi. Acest nou serial grozav se lanseaza duminica, 18 mai, de la ora 10:30, la Disney Channel, continuand cu episoade in premiera in duminicile viitoare, la aceeasi ora.

Noul serial ciudatel si excentric, Tabara Lakebottom, va fi difuzat in premiera sambata, 17 mai, de la ora 16:50. Acest serial distractiv spune povestea unui nebunatic de 12 ani pe nume McGee si a prietenilor sai, pe masura ce acestia experimenteaza o super-vara plina de aventuri in cadrul celei mai periculoase si incantatoare tabere de vara din lume. In tabara Lakebottom, cabinele se destrama, lacul este toxic, creaturile din padure sunt mutante, iar supraveghetorii sunt foarte ciudati, insa McGee si prietenii lui, Gretchen si Squirt, se distreaza de minune. Singurul care ii deranjeaza este Buttsquat, un copil ingamfat din tabara rivala situata de partea cealalta a lacului.

Descopera-i pe copiii nebunatici in episoade in premiera sambata, 17 mai, si duminica, 18 mai, de la ora 16:50, continuand cu noi episoade in fiecare sambata a lunii mai, la aceeasi ora. Luna aceasta Disney Channel ii intreaba pe privitori cine sunt: Liv sau Maddie. O intreaga saptamana va fi dedicata gemenelor, cu episoade duble difuzate zilnic de luni, 26 mai, pana vineri, 30 mai, la ora 13:30, in reluare de la 17:10. Serialul o are ca protagonista pe tanara actrita talentata Dove Cameron (vedeta din filmul Disney Original Cloud 9), care interpreteaza doua roluri: cele ale gemenelor Liv si Maddie Rooney.

Liv si Maddie este povestea a doua surori adolescente care ajung sa se redescopere dupa ce au fost despartite timp de 4 ani. Liv este un star de televiziune al carei show de mare succes tocmai s-a incheiat, iar Maddie este o eleva exceptionala si un adevarat fenomen in baschetul liceului, a carei popularitate este in ascensiune pana in momentul in care Liv revine triumfator in liceul lor din Wisconsin. Acum ca s-au reunit, ele trebuie sa invete sa se descurce cu viata de liceu, cu fratii neastamparati si cu numeroasele diferente dintre ele. Ceea ce le complica viata si mai mult este faptul ca ambii lor parinti lucreaza la liceu!

Episoade duble din Liv si Maddie vor fi difuzate zilnic de luni, 26 mai, pana vineri, 30 mai, la ora 13:30, in reluare la 17:10.

 

Articolul urmator
Programul lunii martie la Teatrul Ion Creangă
Programul lunii martie la Teatrul Ion Creangă

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Prima excursie cu trei copii la Disney World. Un părinte vorbește sincer despre avantaje și dezavantaje
    Prima excursie cu trei copii la Disney World. Un părinte vorbește sincer despre avantaje și dezavantaje

    Printre experiențele inedite pe care îți dorești să i le oferi copilului tău se poate regăsi și aceasta: o excursie într-un parc tematic precum este și Disney World (din...

    Cum să procedezi când copilul nu doarme din cauza lunii pline
    Cum să procedezi când copilul nu doarme din cauza lunii pline

    Ai observat vreodată că îți e greu să adormi, sau că al tău copil e mai activ decât de obicei, atunci când e lună plină? Una dintre teoriile cu privire la acest...

    Rățoiul Donald a împlinit 87 de ani. Și, în sfârșit, aflăm de ce nu poartă pantaloni!
    Rățoiul Donald a împlinit 87 de ani. Și, în sfârșit, aflăm de ce nu poartă pantaloni!

    Mickey Mouse și Donald Duck sunt personajele de desene animate pe care orice adult și copil le recunoaște. Cele două personaje l-au făcut milionar pe creatorul lor. Luna aceasta Donald...

    Fiica lui Eminem: confesiuni despre cum a fost copilăria ei ca fata celui mai celebru rapper
    Fiica lui Eminem: confesiuni despre cum a fost copilăria ei ca fata celui mai celebru rapper

    Eminem a obținut, de-a lungul carierei sale, 15 premii Grammy și a înregistrat, până acum, 10 albume de studio. Recent, fiica lui a început să devină tot mai...

    Mama mea o iubește mai mult pe sora mea mai mică, decât pe mine. Nu pot să nu mă simt geloasă
    Mama mea o iubește mai mult pe sora mea mai mică, decât pe mine. Nu pot să nu mă simt geloasă

    O tânără de 21 de ani povestește, într-o postare pe Reddit, că este geloasă pe sora ei mai mică, fiindcă este preferata familiei. Aceasta spune că se simte neglijată și...

    Valul 4 a venit mai repede decât ne așteptam. Din ce în ce mai multe cazuri și printre copii
    Valul 4 a venit mai repede decât ne așteptam. Din ce în ce mai multe cazuri și printre copii

    Varianta Delta a coronavirusului a devenit dominantă și în România! Numărul infectarilor a crescut de 5 ori în 8 săptămâni, cei mai afectați fiind, se pare,...

    Cele mai norocoase zodii ale lui 2024. Le merge totul ca pe roate
    Cele mai norocoase zodii ale lui 2024. Le merge totul ca pe roate

    Trei zodii primesc binecuvântarea astrelor în anul 2024! Norocoșii vor avea succes în tot ceea ce fac și drumul pavat cu oportunități! Să vedem ce norocoși au tras...

    "Am vrut să le adun jucăriile, dar dezordinea dădea senzația că sunt încă aici". Mărturia dureroasă despre co-parenting a unui tata
    "Am vrut să le adun jucăriile, dar dezordinea dădea senzația că sunt încă aici". Mărturia dureroasă despre co-parenting a unui tata

    Custodia comună, sau co-parenting-ul, cum se numește mai nou, poate reprezenta una dintre cele mai dificile situații într-o familie, mărturisește un tată, potrivit...

    © 2024 Qbebe