Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA isi consolideaza prezenta in mediul digital prin lansarea a trei instrumente utile pentru pacienti

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA isi consolideaza prezenta in mediul digital prin lansarea a trei instrumente utile pentru pacienti

Alexandra Ion

Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA anunta lansarea a trei instrumente digitale, create pentru a facilita accesul pacientilor la informatii si servicii, chiar si atunci cand acestia sunt in miscare.

Aplicatia pentru mobil „Regina Maria" este dedicata atat pacientilor Retelei, carora le ofera acces complex la propriul dosar medical, cat si tuturor celor interesati sa acceseze cu usurinta diverse informatii utile pentru sanatatea lor. Portalul „Contul meu" se adreseaza pacientilor si medicilor din cadrul Retelei, centralizand toate informatiile medicale, iar functionalitatea „Click to Chat" le permite pacientilor sa ia legatura cu operatorii din Call Center-ul REGINA MARIA, cu ajutorul unui singur click, pe site-ul Retelei.

Portalul „Contul meu" poate fi accesat incepand cu luna februarie, pe site-ul REGINA MARIA, iar aplicatia pentru mobil si functionalitatea „Click to chat" vor fi disponibile la inceputul lunii martie.

„Analizand comportamentul pacientului modern, pentru noi a devenit esential sa-i oferim suport si sa fim langa el oriunde si oricand, prin crearea unei infrastructuri moderne care ii faciliteaza accesul la informatii si servicii. Clinica virtuala REGINA MARIA aduce astfel un set de beneficii remarcabile pentru pacientii nostri. Indiferent daca sunt abonati sau nu, acestia vor avea acces permanent, atat de pe desktop, cat si de pe dispozitivele mobile, la intregul istoric medical si la informatii utile pentru ei. Totul, intr-o maniera sigura, protejarea datelor cu caracter personal reprezentand un aspect de maxima importanta pentru noi. Timp de 6 luni, s-a depus un efort considerabil pentru a putea ajunge la o forma care sa raspunda celor mai exigente cerinte ale utilizatorilor. Suntem incantati de functionalitatile celor trei instrumente care vor stabili un nou standard in relatia pacient-retea si le multumim partenerilor de la Softeh, Webstyler si Marks pentru aportul adus." - a declarat Fady Chreih, director executiv al Retelei private de sanatate REGINA MARIA.

Aplicatia „REGINA MARIA" - acces rapid la istoricul medical si la informatii medicale de calitate

Aplicatia pentru mobil „REGINA MARIA" are o interfata intuitiva, cu un design minimalist, gandit pentru a oferi utilizatorului o experienta cat mai placuta. Prin intermediul acesteia, pacientii vor avea acces complet la propriul dosar medical - incluzand istoricul consultatiilor, evolutia si rezultatele analizelor de laborator, precum si observatiile medicului cu privire la diagnostic si tratament.

Creata pentru a oferi suport suplimentar pacientilor chiar si atunci cand sunt in miscare, aplicatia REGINA MARIA cuprinde zece sectiuni care vor ajuta fiecare utilizator sa aiba mereu la indemana cele mai importante informatii legate de propria sanatate. Astfel, pe langa accesul la istoricul medical, aplicatia va oferi utilizatorilor si continut medical la cele mai inalte standarde de calitate, sfaturi medicale utile, informatii privind echipa medicala, posibilitatea de a realiza programari, acces rapid in call center, reminder tratament, precum si informatii privind inovatiile medicale realizate in cadrul REGINA MARIA.

Aplicatia va fi disponibila la inceputul lunii martie 2014 pentru dispozitivele cu sistem de operare iOS, putand fi descarcata gratuit din App Store, de la categoria „Medical" sau dupa cautarea cuvantului „Regina Maria". Pana la jumatatea anului, va fi dezvoltata si varianta pentru dispozitivele care ruleaza sistemul de operare Android.

Asistentul personal care te tine la curent cu starea sanatatii - disponibil oriunde, oricand

Portalul „Contul meu", parte integranta a website-ului Retelei, este un instrument online de sanatate adresat pacientilor si medicilor din cadrul REGINA MARIA, prin care acestia pot beneficia simplu si rapid de toate facilitatile oferite de Retea. „Contul meu" pune la dispozitia pacientului arhiva sa medicala, ii faciliteaza efectuarea de programari online si il avertizeaza in timp real in legatura cu disponibilitatea analizelor efectuate. Gandit pentru a simplifica relatia pacient-retea, portalul inoveaza prin complexitate, pastrand totodata o structura intuitiva, impartita in sapte categorii care vor ajuta pacientii sa fie la curent cu starea sanatatii lor.

Sectiunea „Consultatii" afiseaza lista completa a vizitelor medicale ale pacientului, cu data, locul si ora exacta, dar si concluziile medicului. Sectiunea „Analize" pastreaza istoricul analizelor efectuate si comunica online pacientilor rezultatele acestora. In sectiunea „Informatii vitale" sunt centralizate informatiile esentiale legate de sanatatea fiecarui pacient, astfel incat acestea pot fi transmise rapid cadrelor medicale, in caz de urgenta. Sectiunea „Programari" marcheaza in calendar vizitele medicale pe care urmeaza sa le faca pacientul si il ajuta sa anuleze sau sa modifice programarile la care nu mai poate ajunge. Sectiunea „Investigatii si preturi" comunica pacientilor lista completa a serviciilor din policlinicile si spitalele REGINA MARIA, cu preturile aferente lor, iar pentru abonatii REGINA MARIA, afiseaza preturile corespunzatoare tipului de abonament de care beneficiaza. Sectiunea „Medici" prezinta echipa specialistilor REGINA MARIA si ajuta pacientii sa ofere feedback legat de serviciile pe care le-au primit, iar sectiunea „Mesaje" mentine dialogul dintre pacient si policlinica, transmitand mesajele sale departamentului de Relatii Clienti.

Toate facilitatile portalului „Contul Meu" sunt accesibile prin intermediul contului personal pe care fiecare utilizator il creeaza cu usurinta pornind din site-ul REGINA MARIA. Totodata, „Contul meu" va putea fi accesat si prin intermediul aplicatiei pentru mobil REGINA MARIA.

Dialog printr-un singur click

Odata cu aplicatia pentru mobil si portalul „Contul meu", REGINA MARIA lanseaza la inceputul lunii martie si functionalitatea „Click to chat", un instrument util prin intermediul caruia pacientii vor avea posibilitatea de a intra in dialog cu unul dintre operatorii din Call Center, direct din site-ul REGINA MARIA. „Click to chat" va fi activ de luni pana vineri in intervalul 09.00 - 18.00, iar sambata intre 08.00 si 15.00.

Toate cele trei instrumente - aplicatia medicala REGINA MARIA, portalul „Contul meu" si functionalitatea „Click to chat" - constituie astfel o infrastructura utila, menita sa faciliteze o relatie de parteneriat cu fiecare pacient, oferindu-i acces rapid, 24/7, la informatiile si serviciile de care are nevoie.

 
Despre Reteaua privata de sanatate REGINA MARIA:
Reteaua privata de sanatate Regina Maria si-a castigat pozitia de lider pe piata medicala romaneasca datorita calitatii serviciilor oferite si a numarului impresionant de unitati medicale prin intermediul carora se adreseaza celor peste 190.000 abonati si altor sute de mii de pacienti retail. In cifre, la nivelul anului 2013, Reteaua privata de sanatate Regina Maria insemna: 19 policlinici proprii, cinci spitale, doua maternitati, trei campusuri medicale, cinci centre de imagistica, o banca proprie de celule stem si peste 140 de policlinici partenere in tara.
Activitatea este sustinuta de o retea nationala de laboratoare clinice (Bucuresti, Brasov, Constanta si Bacau) care asigura atat analizele medicale in regim de urgenta solicitate de spitale, precum si analizele cu regim normal venite din celelalte unitati. Reteaua de laboratoare asigura o gama larga de investigatii, de la cele uzuale si pana la cele de diagnostic avansat, in total depasind 1.300 de tipuri de analize.

 

www.reginamaria.ro                                                                                          
http://www.reginamaria.ro/contul-meu
http://www.reginamaria.ro/contul-meu-de-medic

 

Articolul urmator
Regina este din nou străbunică! Prințesa a născut o fetiță perfect sănătoasă
Regina este din nou străbunică! Prințesa a născut o fetiță perfect sănătoasă

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    O mamă este criticată în mediul online pentru modul în care își convinge copilul să se spele pe dinți
    O mamă este criticată în mediul online pentru modul în care își convinge copilul să se spele pe dinți

    Să îi convingi pe cei mici să se spele pe dinți dimineața și seara, poate fi o adevărată provocare. O mamă a stârnit controverse pe TikTok, după ce a dezvăluit modul...

    „Am trei copii, dar nu sunt reali”. Obsesia unei femei pentru păpușile bebeluși a aprins spiritele în mediul online
    „Am trei copii, dar nu sunt reali”. Obsesia unei femei pentru păpușile bebeluși a aprins spiritele în mediul online

    O femeie a ajuns celebră pe TikTok după ce a dezvăluit colecția ei de... bebeluși! Nu bebeluși în carne și oase, desigur, ci păpuși! Ea recunoaște că hobby-ul său,...

    Maria și Ioan Olariu sunt căsătoriți de 70 de ani și încă își mai aduc aminte cu drag de începuturile poveștii lor. „La sfat a cerut voie la tata să mă ducă până acasă”
    Maria și Ioan Olariu sunt căsătoriți de 70 de ani și încă își mai aduc aminte cu drag de începuturile poveștii lor. „La sfat a cerut voie la tata să mă ducă până acasă”

    În ultimii ani, auzim tot mai des despre cupluri care se destramă după numai câțiva ani de căsnicie. De aceea, când aflăm despre un cuplu ce rezistă de mai multe...

    Un medic neurolog avertizează: "intoxicația de tehnologie duce la autism digital la copii"
    Un medic neurolog avertizează: "intoxicația de tehnologie duce la autism digital la copii"

    Profesorul universitar dr. Vlad Ciurea abordează un nou subiect de interes pentru copii și părinți: dependența de ecrane. Specialistul avertizează asupra semnelor dependenței de...

    De ce Regina Elisabeta nu a fost fotografiată niciodată când era însărcinată
    De ce Regina Elisabeta nu a fost fotografiată niciodată când era însărcinată

    În ultimii ani am avut posibilitatea să le admirăm în perioada sarcinii pe unele dintre cele mai frumoase reprezentante ale familiilor regale europene. Însă acum mai...

    Maria Sharapova este însărcinată cu primul copil. A făcut anunțul chiar de ziua ei
    Maria Sharapova este însărcinată cu primul copil. A făcut anunțul chiar de ziua ei

    Maria Sharapova este însărcinată! Fosta jucătoare profesionistă de tenis din Rusia și dețînătoarea a cinci titluri Grand Slam a făcut marele anunț chiar în ziua...

    Regina Elisabeta mânca des aceste clătite. Chiar i-a trimis rețeta președintelui Eisenhower în 1959
    Regina Elisabeta mânca des aceste clătite. Chiar i-a trimis rețeta președintelui Eisenhower în 1959

    Fiecare familie regală are anumite preferințe culinare, pe care de obicei le păstrează secrete. Regina Elisabeta a II-a nu s-a ferit să-i trimită președintelui SUA, Dwight D....

    Și-a abandonat cei trei copii la mama ei, pentru că iubitul ei nu își dorește să fie tată. „Vreau să îmi trăiesc viața”
    Și-a abandonat cei trei copii la mama ei, pentru că iubitul ei nu își dorește să fie tată. „Vreau să îmi trăiesc viața”

    Să fii părinte singur reprezintă o provocare importantă și este firesc să ai și momente în care să simți că ai ajuns la capătul puterilor. Cu toate acestea, de dragul...

    © 2024 Qbebe