Trei produse care te vor ajuta sa combati raceala de sezon!

Trei produse care te vor ajuta sa combati raceala de sezon!

QBebe

Perioada intermediara dintre vara si iarna este mereu dificila pentru organism, acesta confruntandu-se cu schimbari bruste de temperatura si pericolul de a raci la fiecare pas. Exista totusi mici trucuri care iti asigura o protectie buna impotriva racelii si a gripei. Pe langa indemnul de a consuma fructe si legume, specialistii ne recomanda produse naturale cu ajutorul carora sa luptam impotriva diferitelor afectiuni.

Printre semnele clinice ale virozelor respiratorii se numara congestia nazala, stranutul, tusea, durerile in gat, dureri usoare de cap, febra, starea de oboseala. Potrivit unui studiu, in medie fiecare adult este afectat de o viroza respiratorie intre o data si de trei ori pe sezon, fiecare episod clinic durand trei sau patru zile.

Un sistem imunitar puternic contribuie la limitarea riscului de aparitie a infectiilor, reduce durata de evolutie a bolii si asigura recuperarea rapida, motiv pentru care se recomanda utilizarea produselor imuno-modulatoare ca mijloc de preventie.

Ropharma vine in ajutor, oferind o gama larga de suplimente benefice acestei perioade de tranzitie datorita unor ingrediente importante, si anume lactoferina si resveratrolul.

Lactoferina si imunoglobinele combat atacurile virale si microbiene

Lactoferina este o proteina multifunctionala care protejeaza organismul de infectiile microbiene si virale, are proprietati imunomodulatoare, potenteaza actiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse ale acestora. Aceasta interactioneaza cu anumite componente microbiene si virale implicate in procesul infectiei si datorita capacitatii sale de a exercita activitate antivirala si antimicrobiana si reduce riscul repetarii episoadelor de „raceala". Efectul bacteriostatic al lactoferinei a fost asociat cu abilitatea sa de a lega fierul. Aproape toate bacteriile au nevoie de fier si datorita proprietatilor de legare, lactoferina este in masura sa impiedice utilizarea fierului de catre bacterii.

Imunoglobulinele ce se gasesc in mod natural in colostrul muls in primele 12 ore dupa fatare sunt folosite de catre sistemul imunitar pentru identificarea si neutralizarea agentilor patogeni cum ar fi bacteriile si virusurile. Datorita actiunii diferitelor tipuri de imunoglobuline, sistemul imunitar este capabil sa recunoasca si sa neutralizeze o mare varietate de agenti patogeni. Cea mai importanta din grupul imunoglobulinelor din colostrul bovin, ca si pondere si ca spectru de actiune, este imunoglobulina G (IgG). Continutul ridicat in imunoglobuline (in special IgG), minerale si aminoacizi cu absorbtie rapida, ii asigura colostrului o importanta deosebita in sustinerea dezvoltarii si functionarii la parametrii optimi a organismului uman.

Activit Imuno Forte este un produs destinat consolidarii sistemului imunitar, avand calitati antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante. Ceea ce diferentiaza acest produs de altele de acelasi gen sunt componentele sale de baza: lactoferina si imunoglobulinele G continute in colostru. Activit Imuno Forte este recomandat pentru profilaxia si tratamentul adjuvant al virozelor gripale, asociate cu pneumonii, amigdalite, faringite, bronsite, sinuzite precum si in cazul infectiilor renale, urinare, genitale, alergiilor, herpes, zona zoster. Este un supliment alimentar fara efecte adverse, care contribuie la mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale. De asemenea, potenteaza actiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse ale acestora. Pentru cele mai bune efecte se administreaza 3 comprimate pe zi. Pretul recomandat este de 23 lei.


Septogal cu lactoferina este calea naturala si eficienta cu actiune antiinflamatoare pe intreg traseul tractului respirator. Septogal cu lactoferina dezinfecteaza si actioneaza direct la locul inflamatiei, calmeaza durerea si senzatia de usturime. Uleiurile volatile din compozitie aduc prospetime cavitatii bucale si cailor respiratorii si reduc cu succes procesele oxidative la nivelul mucoaselor. in plus, caracterul antiseptic si antiviral il recomanda si postoperator, in cazul amigdalectomiei sau a extractiilor dentare. Beneficii: este adjuvant in tratamentul infectiilor acute bacteriene, virale sau fungice cu localizare bucofaringiana - faringite, laringite, gingivite, stomatite; dezinfectant bucofaringian, reduce inflamatiile si procesele oxidative la nivelul mucoaselor, calmeaza durerea si senzatia de usturime, este Indicat postoperator dupa amigdalectomie sau extractii dentare; are proprietati antiseptice, antivirale, antifungice, antiinflamatoare. Mod de administrare: 1 comprimat pentru supt de 2-3 ori/zi. Pretul recomandat este de 15 lei.

 

Resveratrolul - antioxidantul care intareste imunitatea organismului

Acesta este un antioxidant obtinut cu precadere din strugurii rosii - atat din fruct cat si din coaja. Are un efect mult mai vizibil chiar decat unele vitamine sau decat beta-carotenul, atunci cand vine vorba despre intarirea organismului si lupta impotriva bolilor. Resveratrolul este unul din cei mai puternici antioxidanti cunoscuti pana in momentul de fata. Potrivit statisticilor, resveratrolul este de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C.


Vita Grapes este un sirop natural antioxidant produs din extracte de seminte si pielita de struguri, principala sursa de resveratrol, substanta cu efecte benefice in mentinerea si intarirea sanatatii organismului nostru. Acesta are indicatii multiple, de la profilaxia si tratamentul bolilor cardio-vasculare, articulare, afectiuni alergice si inflamatorii, la anemii, obezitate si infectii virale. De asemenea, resveratrolul continut de acest sirop ajuta la scaderea colesterolului, la intarirea imunitatii si la imbunatatirea vederii. Siropul se administreaza de trei ori pe zi, cate 1-2 lingurite. Pretul recomandat este de 15 lei.


Produsele pot fi achizitionate de pe site-ul oficial Ropharma: www.ropharma-healthcare.ro.

 

Articolul urmator
Cei mai simpatici trei bebeluși pe care îi vei vedea azi
Cei mai simpatici trei bebeluși pe care îi vei vedea azi

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    Cele trei zodii care vor găsi puterea să iubeasca din nou în 2024
    Cele trei zodii care vor găsi puterea să iubeasca din nou în 2024

    Din cele 12 semne zodiacale, numai trei sunt norocoase în anul 2024, favorizate de astre să își găsească un suflet bun care să îi iubească necondiționat. Tu te afli...

    Trucul de trei minute care te ajută să formezi o legătură emoțională strânsă cu bebelușul tău
    Trucul de trei minute care te ajută să formezi o legătură emoțională strânsă cu bebelușul tău

    Mamele formează o legătură cu bebelușul încă de când aceștia sunt în burtică. Cu toate acestea, există metode menite să strângă și mai mult această...

    Cei trei copii din zodiac care vor deveni artiști
    Cei trei copii din zodiac care vor deveni artiști

    Toți părinții își doresc că prichindeii lor să aibă succes în viață și să ajungă acolo unde își propun, atât pe plan personal, dar mai ales când...

    10 sfaturi care te vor ajuta să-ți convingi copilul să te ajute la grădinărit
    10 sfaturi care te vor ajuta să-ți convingi copilul să te ajute la grădinărit

    Grădinăritul are numeroase beneficii pentru copii, dar și pentru adulți. Află cum și de ce este important să-ți convingi copilul să te ajute la grădinărit.

    Bebe a ajuns acasă! 5 produse care îți vor fi de mare ajutor în prima lui etapă de viață
    Bebe a ajuns acasă! 5 produse care îți vor fi de mare ajutor în prima lui etapă de viață

    Pe măsură ce întâlnirea cu bebelușul se apropie, este momentul să te gândești la primele cumpărături pentru acesta. Te avertizăm încă de pe acum: vei fi...

    7 sfaturi care te vor ajuta să comunici cu un adolescent care refuză să-ți vorbească
    7 sfaturi care te vor ajuta să comunici cu un adolescent care refuză să-ți vorbească

    Pe măsură ce copilul crește și devine adolescent, se întâmplă adesea să nu mai comunice cu părintele la fel cum o făcea când era mic. Dacă vrei să te (re)apropii...

    12 trucuri care te vor ajuta să fii o mamă singură de succes
    12 trucuri care te vor ajuta să fii o mamă singură de succes

    Viața de mamă te pune în fața unor provocări la care nici nu te-ai fi gândit vreodată. Când ești mamă singură, nu este exclus să consideri că anumite provocări...

    30 de întrebări de cunoaștere care te vor ajuta să îți întărești relația
    30 de întrebări de cunoaștere care te vor ajuta să îți întărești relația

    Indiferent de durata relației în care te afli, nu poți niciodată să îl cunoști pe celălalt în totalitate. Oamenii se schimbă și evoluează constant, așa că...

    © 2024 Qbebe