Vedete la Gala AVANPREMIERE 13 - evenimentul multibrand al sezonului

Vedete la Gala AVANPREMIERE 13 - evenimentul multibrand al sezonului

Carmen Toma

Pe data de 19 noiembrie a avut loc cea de-a 13-a editie a Galei AVANPREMIERE, care s-a desfasurat intr-un setting inedit - ONE Club.

 

VEDETELE PREZENTE LA EVENIMENT AU FOST: Andreea Balan, Cosmina Pasarin, Ellie White, Laura Cosoi, Laurent Tourette, Lora, Madalina Anea, Alina Tanasa & Diana Enciu, Margareta Nistor, Marian Vasilescu si Xonia.

alina tanasa si diana enciu
laura cosoi
 cosmina pasarin  lora

In cadrul evenimentului si-au prezentat colectiile 9 DESIGNERI ROMANI, atat nume consacrate cat si debutanti extrem de talentati: Cristina Bizu, Ioana Ciolacu, Florina Ivascu, Alina Morar, Cristian Samfira, Carmen Secareanu, Simona Semen / Alexandra Abraham, Traskin si Natalia Vasiliev.

Cristina Bizu - debut

Cookies

Cookies este o colectie dulce, savuroasa, ce creeaza fantezii cu un aer proaspat. Personajul este suprins in viitor, intr-un univers bizar. Imbinarea materialelor fine, placute la atingere, in culori pastelate si discrete iti rasfata gusturile. Bon apetit!
Incaltaminte: IL PASSO

cristina bizu
cristina bizu

Ioana Ciolacu - castigatoarea premiului "Designer for Tomorrow" 2013

Paradox

Paradoxul este o enigma complexa care intriga filozofii, matematicienii si scriitorii. Fiecare paradox descrie o aparenta situatie imposibila prin juxtapunerea a doua idei care se contrazic reciproc, in ciuda faptului ca amandoua sunt adevarate.
Paradoxul in sine este un simbol al intelepciunii, devenind uneori un adevarat mijloc de comunicare.

Prin aceasta colectie, Ioana a incercat sa creeze un paradox la nivel conceptual, de material, de sezon si de forma, prin alaturarea unor elemente inedite precum spuma poliuretanica/matase, printuri structurale/romantice.
Accesorii: Ioana Ciolacu Incaltaminte: IL PASSO

ioana ciolacu
 ioana ciolacu

Florina Ivascu - finalista concursului Vogue Italia Musses Talents Young Vision Award

Spring Outerwear 2014

Se aduce in prim plan femeia moderna, spontana, plina de viata si curajoasa, ce opteaza pentru versatilitate prin drapaje si volume aduse din zona couture. Se regasesc volumele anilor ‘50 si, cel mai important, colectia este conceputa amintind de legendarul fotograf Richard Avedon, cel care a revolutionat conceptual fotografiei, atmosferei si a optat pentru portretele pline de emotie, schimband atitudinea personajelor in fotografie. Dinamismul compozitiilor sale, dansul, miscarea se regasesc in colectie prin drapaje spontane, forme geometrice prelucrate si structure modelate asimetric.

Broderia isi pastreaza conceptual si se regaseste pe zona detaliului ce devine pictural, atent lucrata, fapt ce contrasteaza cu spontaneitatea volumelor. Pentru colectia de primavara se continua cromatica pastelata, intr-o gama restransa de nuante.
Incaltaminte: IL PASSO

florina ivascu
florina ivascu

Alina Morar - castigatoarea premiului AVANPREMIERE, pentru cel mai promitator tanar talent - 2013, la Cluj - debut

Spirit solidar

Colectia „Spirit solidar" este o poveste despre starea societatii contemporane dominata de elemente sufocante in care protestul e o forma de exprimare din ce in ce mai percutanta. Am conceput colectia ca un simbolic protest personal, care vizeaza o reintoarcere la calm, la liniste, combinand tonuri de alb si crem cu auriu, culoare care, in acest context, face trimitere la elemente precum soare, lumina, ideea de ascensiune si siguranta, dar si simbol al pervertirii, al lacomiei si al exaltarii irationale a dorintelor.

Personajul colectiei contureaza tipologia individului contemporan, care da dovada de un activism civic de o amploare fara precedent, transformand societatea in care traieste intr-o proiectie a starilor sale psihologice. Colectia este compusa din haine purtabile cu elemente conceptuale, iar materiale naturale si fluide precum inul sau poplinul de bumbac sunt combinate cu materiale sintetice accentuand astfel ideea de contrast, de dualitate. Colectie realizata cu sprijinul Atelierului UAD.
Bijuterii: Raluca Popa Palarii: Berenike Hats Incaltaminte: IL PASSO

alina morar
alina morar

Cristian Samfira

Culture

CULTURE - O mostra asupra noi directii Crisian Samfira. O colectie minimalista, cu suprafete curate, dar atent studiate, in care dezvoltarea elementelor de croi si tipar sustin conceptual colectia. Elementele geometrice, constructia arhitecturala a tinutelor si detaliile hand made, precum si materialele (stofele din lana, cashmere, sau matase) o transforma intr-o colectie pret-a-porter de lux.

Influentele masculine, redate prin taieturi precise, se imbina subtil cu o feminitate discreta, conturand silueta unei femei nu fashion addicted, ci quality addicted. Un dialog intre masculin si feminin, intre rigoarea retinuta a clasicului si a elementelor de design, intre geometric si fluid. Un clasic abordat in maniera contemporana.
Incaltaminte: Guban

cristian samfira
 cristian samfira

Carmen Secareanu

Colectie de Vara 2014

O colectie realizata sub conceptul unui puzzle subtil: intre influente entice declarate, dar neevidente, bijuterii luxuriante, o urma de minimalism si comfortabil. Personaje eterice care curg pe Stabat Materul lui Sances.
Accesorii: Roxana Davidescu si Lorina Bijoux Incaltaminte: IL PASSO

 carmen secareanu carmen secareanu

Simona Semen / Alexandra Abraham (harnasamente)

Seashore Diary Spring Summer 2014

Fascinatia pentru libertate si spatiile maritime nesfarsite regasite la impresionistii americani si fotografii britanici ai epocii hippie din anii ‘70 contureaza colectia Seashore Diary Spring Summer 2014. Picturile lui Edward Henry Potthast si fotografiile lui David Hamilton sunt punctele de referinta ale colectiei. Falezele populate de femei spectaculoase de sfarsit de secol XIX si prospetimea absoluta, dublata de libertatea de expresie si ludicul divelor juvenile ale anilor ‘70, creioneaza personajul central al noii colectii Seashore Diary Spring Summer 2014: aristocrat, intens, sofisticat si de o forta expresiva deosebita. Amestecurile complexe de tonuri calde (roz, beige, auriu) cu albastrul intens, profund marin, sunt transformate in plasticitati moderne prin asimilarea complexa de dantele sofisticate, de surpapuneri in 3D, de broderii minutioase, rezultand un personaj elevat, dar proaspat, bogat in accente, dar ludic in ansamblul lui.

Alexandra Abraham se reinventeaza, la randul ei, contribuind la dialogul, deja remarcat din colectia trecuta, cu creatiile vestimentare ale Simonei Semen. Harnasamentele din piele depasesc conditia initiala derivata din domeniul militar, hipic sau sado-maso, transferandu-se surprinzator, dar credibil, intr-o zona elevata si neasteptat de romantica. Regasim harnasamente roz, bej, chiar albe, in tonuri si suprapuneri multiple, asemanatoare curcubeelor pietrificate ale oceanului Indian.
Incaltaminte: IL PASSO

simona semen si alexandra abraham simona semen si alexandra abraham  

Traskin - trio format din Alina Dragomir, Ana Spiridon si Cristina Petrescu - debut

T R A S K I N T R O P I C A

T R A S K I N anunta, prin noua colectie s/s 2014, o petrecere in jungla urbana, avand ca sursa de inspiratie Tropicele. Hainele sunt un mix intre couture si streetwear, cu supradimensionari inspirate din plantele padurilor tropicale si layere de texturi si forme, printuri digitale exotice si efecte optice realizate prin suprapuneri de material taiate la laser, degradeuri si transparente.

Predomina elemente prin definitie urbane: visere, varsity jackets, camasi indraznete din tesaturi transparente si culori intense, alaturate formelor fluide ale rochiilor si fustelor delicate.
Varietatea texturilor este scoasa in evidenta de tinutele predominant albe, cu accente neon, degradeuri de culori psihedelice, imprimeuri si material precum: organza, neopren, bumbac, jerse, latex si tulle. Colectia este accesorizata cu visere, ce dau un aer urban chic colectiei, gulere supradimensionate din pene naturale de fazan si cocos Indian si jabouri din neoprene in degradeuri studiate.
Accesorii: T R A S K I N Incaltaminte: Guban

Traskin  Traskin 

Natalia Vasiliev

Parisul Boem

Intr-o epoca in care Saint Laurent-Paris se descompune in viziuni de Los Angeles pe skateboard, Natalia Vasiliev se reintoarce la originile brandului YVES Saint Laurent, la esentele pe care marele Maestru le-a extras din ceea inseamna Parisul autentic, acel je ne sais quoi unic si atat de greu de coagulat in creatii vestimentare de impact. Tocmai de aceea a fost aleasa o solutie radical aristocrata in care aproape toata colectia este neagra, cu putine contrapuncte de un rosu intens. Sunt astfel duse la extrem rapoartele intre transparent si opac, decupaj si surpapunere, imprimeuri tip arabesc cu cele cu buline sic. Silueta rezultata e una eleganta, sofisticata pana la acuratete, bogata in tehnici couture si in stari de transforma aproape fiecare produs intr-unul atemporal.

Independenta absoluta a colectiei cvasi-monocrome propusa de Natalia Vasiliev pentru noul sezon este data si de scufundarea profunda a designerului intr-un Paris ultra-boem dintr-un Montmarte populat pentru totdeauna de creatiile si spiritele atator artisti naucitori. Povestea colectiei isi plimba personajele pe stradutele mici, labirintice, dar atat de incarcate de istorii din Montmartre, ca intr-un loc magic de deasupra orasului, in care dive hollywoodiene - nascute oriunde in lume, dar pregatindu-se in America, sa regaseasca Parisul - isi creeaza propriile lumi, fie masculin-boeme a la Marlene Dietrich, fie auster-boeme a la Greta Garbo, fie etnic-boeme a la Maria Tanase, fie flamboaiant-boeme a la Rita Hayworth. "Parisul Boem", noua colectie Natalia Vasiliev, o sa fie revelata publicului in finalul Galei AVANPREMIERE 13.
Incaltaminte: Cristian Albu Accesorii: Raluca Buzura

natalia vasilev natalia vasilev  

PRINTRE PARTENERII ACESTEI EDITII SE NUMARA: The Public Advisors, ONE Club, Lampe Berger, PQB, Deb Sound & Light, GETT's Studios, Alina Brailescu Academy, Gosh, Bucharest Shopping, IL PASSO, Privileg Catering, AGERPRES si La Strada.

Articolul urmator
Răzvan Fodor este un tată iubitor și un soț devotat. Care este secretul pentru o viață de familie fericită

Noutăți de la Qbebe

Înscrie-te la newsletter-ul Qbebe și primești ultimele noutăți.

Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte articole care te-ar putea interesa

    10 vedete care urmează să nască în 2023
    10 vedete care urmează să nască în 2023

    Unele dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc și nu numai numără zilele până când își vor putea strânge pentru prima oară...

    4 zodii care sunt născute să strălucească. Au carismă și stofă de vedete
    4 zodii care sunt născute să strălucească. Au carismă și stofă de vedete

    Anumite persoane îi cuceresc pe cei din jur fără efort, știu cum să se facă plăcute și devin rapid cele mai populare dintr-un grup. Dacă te numeri și tu printre asemenea...

    Poze din copilărie cu vedete din România
    Poze din copilărie cu vedete din România

    La fel ca pentru oricare dintre noi, şi pentru vedete copilăria a reprezentat o perioadă cu totul specială. Parcurge articolul de mai jos pentru a descoperi cum arătau şi cum se...

    Ce mari și frumoși au crescut copiii Andrei și lui Cătălin Măruță! Sunt deja mici vedete pe rețelele de socializare
    Ce mari și frumoși au crescut copiii Andrei și lui Cătălin Măruță! Sunt deja mici vedete pe rețelele de socializare

    Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de mai bine de 16 ani și sunt căsătoriți de aproape 15 ani. Și-au dorit dintotdeauna să devină părinți, iar în prezent sunt...

    Ștefana Peev este însărcinată cu al doilea copil!
    Ștefana Peev este însărcinată cu al doilea copil!

    Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, Ștefana Suciu (Peev), este însărcinată cu al doilea copil! Ea și soțul ei, Maximilian Peev, au dezvăluit că urmează să...

    Ce mari au crescut copiii Claudiei Pătrășcanu! Cum și-a refăcut vedeta viața după divorțul scandalos
    Ce mari au crescut copiii Claudiei Pătrășcanu! Cum și-a refăcut vedeta viața după divorțul scandalos

    Claudia Pătrașcanu a devenit cunoscută după ce a fost membră a formațiilor „Exotic” și „Sexxy”. În urmă cu mai bine de 10 ani, Claudia a început...

    Ce mare și frumoasă a crescut fetița Amaliei Enache. "Îmi doresc doar să îi ofer toată dragostea de care sunt în stare"
    Ce mare și frumoasă a crescut fetița Amaliei Enache. "Îmi doresc doar să îi ofer toată dragostea de care sunt în stare"

    Așa cum a declarat chiar ea în cadrul mai multor interviuri, Amalia Enache se află la pupitrul Știrilor ProTV de mai bine de 20 de ani. Este o prezență discretă în...

    Dermatita atopica la bebelusi si copii. Tot ce trebuie sa stie parintii despre dermatita atopica
    Dermatita atopica la bebelusi si copii. Tot ce trebuie sa stie parintii despre dermatita atopica

    Dermatita atopica este foarte des intalnita in randul copiilor intre 2 luni si 5 ani. Sunt sanse mari ca un copil sa mosteneasca dermatita atopica daca in familie sunt cazuri de alergii,...

    © 2024 Qbebe