Qbebe Forum

Prima pagină MAMA Mama dupa nastere

Cum scapam de durerile de sani?

Totul se schimba dupa nastere asa ca trebuie sa fii pregatita sa iti adaptezi stilul de viata. Discuta aici despre perioada de dupa nastere, despre alimentatie, ce activitati aveti sau nu aveti voie sa faceti si alte situatii ce pot aparea.

CarmenR

Judeţ:
Vizualizare profil

Cum scapam de durerile de sani?

Mesajde CarmenR » 14.06.2011 10:12 pm

Durerile de sani le afecteaza pe multe dintre mamici in timpul alaptarii. Cum scapam de durerile de sani? Ce tratament v-a ajutat pe voi sa depasiti aceste momente dificile pana la urma?

elena.T

Judeţ:
Vizualizare profil

Re: Cum scapam de durerile de sani?

Mesajde elena.T » 21.08.2012 1:52 pm

Durerile de sani in timpul alaptarii nu sunt normale. In general un san dureros are ca si cauza ''apucarea'' gresita a sfarcului de catre nou nascut sau golirea incompleta (acesta din urma poate duce la alte complicatii, canale infundate sau chiar mastite). Eu am avut cateva sangerari ale sfarcului, tot din cauza prinderii incorecte, nu am folosit nici un fel de unguent. Am intins cateva picaturi de lapte pe zona afectata si am asteptat sa se usuce. Intr-o saptamana s-au vindecat. Puteti incerca si protezele de silicon pentru sfarcuri pentru a evita complet astfel de complicatii. Iata si un filmulet care explica cum trebuie alaptat corect pruncul:
http://www.youtube.com/watch?v=Zln0LTke ... r_embedded

Livia

Judeţ:
Vizualizare profil

Mesajde Livia » 29.10.2012 12:47 am

Daca ai dureri de san cand alaptezi, nu e ok... ma refer la dureri serioase... eu a trebuit sa iau antibiotic pt ca mi se inrosise sanul si riscam sa fac mastita.. asa ca pe mine m-au ajutat medicamentele si compresele reci. insa vb neaparat cu medicul inainte de asta, nu luati medicamente dupa ureche, mai ales in alaptare.

CatalinaBuzatu

Judeţ:
Vizualizare profil

Mesajde CatalinaBuzatu » 18.07.2014 2:22 pm

Fetelor, vin si eu cu un sfat: nu va luati pompa de san de la kiddsshops…. Eu calatoresc destul de mult in interes de serviciu si de aceea am cautat o solutie pentru a nu-mi priva copilasul de laptele meu matern. Pretul mi s-a parut acceptabil, mai ales ca erau oferite cadou tampoanele pentru san si protectoarele pentru mamelon. Din pacate, am fost dezamagita de calitatea lor. Tampoanele alunecau de pe san pentru ca nu se lipea banda de sutien. Protectoarele pentru mamelon nu prea le-am putut folosi intrucat nu mi s-au multat pe san si sincer, cand am reusit sa le folosesc chiar m-am iritat de la ele, desi pe site spun ca previn iritatiile… Aveam asteptari mai mari de la aceste produse, mai ales ca acum trebuie sa ma mai ingrijesc si de bubitele care mi-au aparut :(

dedeia

Judeţ:
Vizualizare profil

Mesajde dedeia » 17.08.2015 12:33 pm

Buna tuturor,
Sunt o proasptata mamica diagnosticata cu mastita dupa primele saptamani de alaptare. Insa impreuna cu medicul meu intelegator (i-am zis ca nu vreau sa iau antibiotic pana nu incerc o alternativa naturala) am descoperit un remediu. Feminella Hereditum se numeste...si e cea mai buna varianta (dupa parerea mea) pentru tratarea mastitei. cel mai important lucru - nu-l afecteaza pe bebe si nici nu trebuie sa intrerupi alaptatul! Eu zic sa va intrebati medicii despre el. Sanatate multa!

Lidia00

Judeţ:
Vizualizare profil

Mesajde Lidia00 » 22.05.2017 12:26 am

buna,

Recent am incercat si eu tot cu Feminella Hereditum.
Pot confirma ca este ce trebuie. M-am simtit mai bine din prima zi si apoi in cel mai scurt timp puteam sa ii dau bebelei laptic. Am tinut foartemult sa alaptez pentru ca stiu ca este cea mai buna varianta. Acum o pot face din nou.

Fetelor nu stati cu problemele astea. Avem destule pe cap incat sa pierdem timpul cu boli. :D

Lidia

diananecula

Judeţ:
Vizualizare profil

Mesajde diananecula » 29.12.2018 2:16 am

Cred ca trebuie sa iei pastile.
Apropo, as avea si eu nevoie de cineva care cunoaste o persoana care vrea sa vanda un apartament de vanzare. Am cautat multe aici, pe https://flatfy.ro/apartamente-de-vanzare-bucuresti, dar nu am gasit. Ce sa fac? Stau de vreo doua luni fara niciun rezultat si deja m-am saturat.

Moderatori: gabipo, amyqbebe, DeniFlo