swipe
↓ citeste mai jos ↓
Berbecul Berbecul
1 / 12
Taurul Taurul
2 / 12
Gemenii Gemenii
3 / 12
Racul Racul
4 / 12
Leul Leul
5 / 12
Fecioara Fecioara
6 / 12
Balanța Balanța
7 / 12
Scorpionul Scorpionul
8 / 12
Săgetătorul Săgetătorul
9 / 12
Capricornul Capricornul
10 / 12
Vărsătorul Vărsătorul
11 / 12
Peștii Peștii
12 / 12

Care sunt țările și orașele pe care trebuie să le vizitezi, conform zodiei tale

Berbecul

Printre țările care sunt guvernate de zodia Berbec se numără: Germania, Israel, Marea Britanie, Lituania, Senegal, Sierra Leone, Polonia, Zimbabwe. De asemenea, sub protecția acestui semn zodiacal se află și Regiunea Administrativă Specială Hong Kong. Spre exemplu, dacă te-ai născut în această zodie, te-ai putea simți bine vizitând-o pe aceasta din urmă, dat fiind faptul că este dinamică, dominată de ritmul trepidant al orașelor pline de mașini colorate și de lumini strălucitoare. 

În privința orașului pe care ar trebui să îl vizitezi, Napoli este foarte potrivit pentru tine, în condițiile în care îți va permite să te bucuri de energia sa și să-ți poți satisface nevoia de a fi activă și curiozitatea de a explora. Dacă ajungi acolo, vei fi bucuroasă dacă vei putea să vizitezi, spre exemplu, Catacombele San Genaro sau să faci excursii captivante în preajma orașului, ajungând la Muntele Vezuviu, la Pompeii sau la ruinele de la Herculanum.

Alte orașe care stau sub semnul Berbecului sunt: Birmingham, Cape Town, Cracovia, Florența, Marsilia, Leicester, Utrecht.

Sursă poză: istockphoto.com (Napoli, Italia)

Care sunt țările și orașele pe care trebuie să le vizitezi, conform zodiei tale

Taurul

Dacă te-ai născut sub această zodie, înseamnă că ești un călător relaxat, aflat în căutarea plăcerii, care nu este grăbit, care nu este nerăbdător și care este adaptabil. De aceea, țara pe care ar trebui neapărat să o vizitezi, fiind guvernată de semnul Taurului, este Irlanda. Odată ce vei ajunge aici, nu trebuie să ratezi capitala, Dublin. Acolo te vei putea bucura, pe de o parte, de plimbări relaxante, care îți vor da posibilitatea inclusiv să te întâlnești cu artă, cultură, istorie (vizitând, de exemplu, „The Little Museum of Dublin”, „EPIC The Irish Emigration Museum” etc.), iar pe de altă parte ai putea să te delectezi cu unul dintre hobby-urile tale: lectura. Va fi posibil să vii în contact cu cele mai diverse cărți datorită „Marsh’s Library”, cea mai veche bibliotecă publică din Irlanda. 

Alte țări și locuri care stau sub semnul Taurului sunt: Africa de Sud, Cipru, Cuba, Insula Capri, Insulele Grecești, Serbia, Tanzania, Timorul de Est, Yemen.

În privința orașelor ce sunt legate de această zodie, pot fi menționate, în afară de Dublin, Eastbound, Eastbourne, Hastings, Leipzig, Palermo, St.Louis.

Sursă poză: istockphoto.com  (Beckett Bridge, Dublin, Irlanda)

Care sunt țările și orașele pe care trebuie să le vizitezi, conform zodiei tale

Gemenii

Această zodie este comunicativă, sociabilă, creativă, îi place să călătorească, să exploreze cât mai mult. Din acest motiv nu ar fi de mirare să fii dornică să vizitezi Islanda, o țară cu un horoscop remarcabil (planetele Venus, Mercur, Uranus, Saturn, dar și Soarele, toate sunt sub semnul Gemenilor), care îți va oferi posibilitatea să pornești în aventura vieții tale.

Alte țări pe care ți-ar face mare plăcere să le vizitezi, fiind sub semnul tău zodiacal, sunt: Belgia, Eritrea, Guyana, Kuweit, Maroc, Norvegia, Suedia, Tonga.

Un oraș în care te-ai simți în largul tău este cu siguranță Londra. De la cabinele sale telefonice până la Tower Bridge, numeroase locații de aici au legătură cu Gemenii. În același timp, Mercur, planeta ce îți guvernează zodia, guvernează și comerțul, iar în Londra sunt numeroase piețe și locuri ce au legătură cu acest domeniu de activitate, precum: Borough Market, Notting Hill, Camden’s Stables etc.

Și alte orașe stau sub semnul Gemenilor, printre care Cardiff, Melbourne, Plymouth, San Francisco, Tripoli. 

Sursă poză: pixabay.com (Londra, Marea Britanie) 

Care sunt țările și orașele pe care trebuie să le vizitezi, conform zodiei tale

Racul

În cazul în care aparții acestei zodii, în mod cert că ții mult să fii în siguranță când călătorești, că îți plac împrejurimile orașelor, dar ți-ar face o deosebită plăcere și să fii în preajma apei. Ținând cont de aceste preferințe, nu ar trebui să ratezi să vizitezi Olanda și Amsterdam, un oraș captivant, dominat de canale, de poduri și de clădiri istorice fermecătoare.

În afară de Olanda, te-ai simți bine și în alte locuri ce sunt guvernate de Rac: Bahamas, Belize, Columbia, Coreea de Sud, Madagascar, Mozambic, Ruanda, Slovenia, Insulele Solomon. 

Referitor la orașele ce stau sub semnul Racului pot fi menționate, în afară de Amsterdam, Manchester, Milano, New York, Stockholm, Tokyo, Veneția.

Sursă poză: istockphoto.com (Amsterdam, Olanda)

Care sunt țările și orașele pe care trebuie să le vizitezi, conform zodiei tale

Leul

Leul este o zodie solară prin excelență, de aceea se va simți bine în locuri cu vreme însorită, caldă. De asemenea, iubește confortul, vrea să strălucească mereu, iar cumpărăturile sunt pentru el o adevărată pasiune, fiind gata să petreacă ore întregi prin magazine. Raportându-te la toate acestea, dacă ești Leu ți s-ar potrivit de minune o vizită la Roma, nu doar ca să te delectezi prin magazinele de pe bulevardele largi, ci și ca să te poți bucura de arhitectura unică și spectaculoasă a acestui oraș atât de îndrăgit.

Deși iubești luxul, nu dorești mereu lucruri complicate, ci alegi să privești imaginea de ansamblu. Acestea fiind spuse, poți să trăiești experiențe minunate și dacă vei vizita țări ce sunt sub semnul tău zodiacal, precum India, Ecuador, Bolivia, Indonezia, Singapore sau Ucraina.

Referitor la alte orașe ce stau sub semnul Leului, pot fi adăugate, alături de Roma: Bristol, Chicago, Madrid, Los Angeles, Philadelphia.

Sursă poză: istockphoto.com (Fontana di Trevi, Roma, Italia)

Care sunt țările și orașele pe care trebuie să le vizitezi, conform zodiei tale

Fecioara

Pe de o parte, Fecioarelor le place să fie singure dar, pe de altă parte, se bucură și când au pe cineva în preajmă. De asemenea, sunt dornice să comunice și să petreacă timp în natură.

Pentru momentele în care îți dorești să te bucuri de natură, de peisaje spectaculoase, poți alege să călătorești într-o țară precum Elveția. Când simți nevoia să socializezi, să cunoști oameni noi, să legi prietenii, mergi la Los Angeles. Acolo vei putea, de exemplu, să te bucuri de cluburi de carte, să iei parte la cursuri de artă, să dansezi și să mergi la plajă.

Printre țările ce sunt guvernate de Fecioară, în afară de Elveția, se mai află: Armenia, Brazilia, Costa Rica, El Salvador, Honduras, Mali, Qatar, Uruguay.

Orașe guvernate de această zodie sunt: Boston, Lyon, Mexico City, Toulouse.

Sursă poză: istockphoto.com (Los Angeles, SUA)

Care sunt țările și orașele pe care trebuie să le vizitezi, conform zodiei tale

Balanța

Cei care fac parte din această zodie adoră pacea și armonia, sunt calmi și romantici. Nu este greu să-ți dai seama că te-ai putea simți foarte bine la Paris, un oraș romantic prin excelență, cu stil și grandoare. Acesta îți va satisface și nevoia de a fi în preajma persoanelor cărora le place arta, muzica și să viziteze locuri frumoase.

Mai mult decât atât, Franța este și țara în care ai șansa să petreci momente unice, întrucât vei putea să beneficiezi de activități foarte diverse, inclusiv să poți călători în natură, în condițiile în care o Balanță este mulțumită și când are posibilitatea să stea cât mai mult în aer liber.

Alte orașe pe care ar trebui să le vizitezi sunt: Copenhaga, Frankfurt, Johannesburg, Lisabona. 

Dintre țările care sunt guvernate de zodia Balanță fac parte, alături de Franța și Argentina, Austria, Canada, China, Japonia, Fiji, Arabia Saudită.

Sursă poză: istockphoto.com (Paris, Franța)

Care sunt țările și orașele pe care trebuie să le vizitezi, conform zodiei tale

Scorpionul

Pe de o parte, un Scorpion este foarte prietenos, temperamental și îi place să întâlnească oameni noi. Dacă faci parte din această zodie, ți s-ar potrivi o călătorie într-un oraș ce este guvernat de zodia ta: Viena, un oraș cu o bogată moștenire artistică și intelectuală, vizitat an de an de turiști din lumea întreagă. 

Pe de altă parte, Scorpionilor nu le displace aventura, vor să plece să exploreze, chiar și singuri, având momente în care preferă singurătatea. Turcia este țara care îți va oferi oportunitatea de a te bucura de peisaje spectaculoase, dar și de comori arhitectonice. 

Printre țările și regiunile ce se află sub semnul tău zodiacal se regăsesc și: Antigua, Panama, Liban, Maroc, Norvegia, regiunea Bavaria din Germania, Queensland (Australia).

Orașe cunoscute pentru că stau sub semnul Scorpionului sunt: Baltimore, Cincinnati, Liverpool, Newcastle, New Orleans, Washington DC.

Sursă poză: pixabay.com (Palatul Schönbrunn, Viena, Austria) 

Care sunt țările și orașele pe care trebuie să le vizitezi, conform zodiei tale

Săgetătorul

Când te gândești la Săgetători, este imposibil să nu-i asociezi cu ideea de a călători, de a descoperi, de a dori să cunoască oameni și locuri noi. Sunt dornici de aventură, sunt creativi, îndrăzneți și le place să aibă parte de experiențe cât mai inedite. 

Având în vedere aceste pasiuni, dacă ești Săgetător ar trebui să vizitezi la un moment dat Barbados. Acolo ai avea parte de aventura vieții tale, întrucât această țară oferă numeroase posibilități de a-ți petrece timpul (cum ar fi practicarea sporturilor de apă, safari, explorarea unor peșteri, tururi cu bicicleta etc.). 

Când nu ții neapărat să pleci foarte departe de casă, orientează-te spre o destinație aflată foarte aproape de țara noastră: Budapesta. În capitala Ungariei ai putea, de exemplu, să faci plimbări cu vaporașul pe Dunăre, să admiri peisaje cu funicularul, să vizitezi Palatul Parlamentului, să mergi la centrul de spa, la saună și la piscinele din cadrul „Géllert Baths”, să vizitezi „Casa Terorii” (ce găzduiește expoziții legate de regimurile comunist și fascist) etc.

Alte orașe care te-ar încânta și care sunt guvernate de zodia ta sunt și Napoli, Nottingham, Johannesburg, Sheffield sau Toronto.

Între țările ce stau sub semnul Săgetătorului se numără și: Australia, Chile, Kenya, Mauritania, Kazahstan, Arabia Saudită.

Sursă poză: istockphoto.com (Budapesta, Ungaria) 

Care sunt țările și orașele pe care trebuie să le vizitezi, conform zodiei tale

Capricornul

Este o zodie care, fiind mereu în căutarea echilibrului, are nevoie de vacanțe dese și scurte. Ceea ce îi place în mod special unui Capricorn este să fie cât mai mult timp în mijlocul naturii, iar în cadrul activităților pe care le va desfășura acolo se bucură mereu când încearcă să-și testeze limitele. Acesta este motivul pentru care i s-ar potrivit o călătorie în Cehia, țară care îi va permite să-și petreacă timpul în natură, derulând activități precum drumeții, vizitarea de parcuri naționale, escaladă, mers cu bicicleta pe trasee montane etc.

De cealaltă parte, Capricornul este perceput adesea ca un adevărat lider, care știe cu precizie ce și când să spună, coordonându-și bine echipa spre a-și atinge obiectivele. Iată de ce s-ar putea bucura și de un sejur într-un oraș precum este și Bruxelles, vestit pentru că aici se află unele dintre cele mai importante organizații și instituții europene (cum ar fi NATO, Comisia Europeană, Parlamentul European etc.).

În afară de Bruxelles, alte orașe care sunt guvernate de Capricorn și prin urmare această zodie s-ar simți foarte bine vizitându-le, sunt și: Brandenburg, Delhi, Mexico City, Ghent sau Oxford.

În ceea ce privește țările aflate sub guvernarea Capricornului pot fi menționate și: Bulgaria, Marea Britanie, Albania, Lituania, Haiti, Slovacia, Sudan, Brunei.

Sursă poză: istockphoto.com (Bruxelles, Belgia) 

Care sunt țările și orașele pe care trebuie să le vizitezi, conform zodiei tale

Vărsătorul

Vărsătorii țin să nu se plictisească, au pasiuni mai puțin obișnuite și sunt încântați dacă ar ajunge în locuri unice, rare. Fiind un semn de aer, le place și să stea în aer liber. Iată de ce, dacă faci parte din această zodie, ar trebui să vizitezi Noua Zeelandă. Natura și cultura din această țară sunt unice, ajutându-te să-ți satisfaci nevoia de lucruri ieșite din comun. 

Urmându-ți pasiunea pentru a descoperi locuri mai puțin obișnuite, ți-ar prinde foarte bine să mergi și în orașul Brighton din Marea Britanie, acesta fiind guvernat de zodia ta. Brighton nu este departe de Londra, fiind votat mai demult drept locul cel mai vesel în care poți să trăiești în Marea Britanie și având cel mai excentric palat din țară: Brighton Royal Pavilion.

Printre țările aflate sub semnul Vărsătorului pe care nu ar trebui să le ratezi se numără și: Rusia, Suedia, Etiopia, Finlanda, Iran.

Dintre orașele ce stau sub semnul tău zodiacal ar trebui să vizitezi Hamburg, Helsinki, Moscova, Sankt-Petersburg, Salzburg sau Bremen. 

Sursă poză: istockphoto.com (Brighton Royal Pavilion, Brighton, Marea Britanie)

Care sunt țările și orașele pe care trebuie să le vizitezi, conform zodiei tale

Peștii

Înainte de orice, fiind semn de apă, Peștii își doresc în mod special să călătorească în locuri cu multă apă. Spre exemplu, o vacanță în Portugalia ar putea fi ideală pentru ei. Având peste 800 km de coastă, această țară se poate lăuda cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Europa și cu numeroase zone în care se pot practica sporturile de apă (inclusiv surf). 

Ceea ce le mai place Peștilor este să meargă în locuri în care să aibă parte de îmbinarea dintre arte vizuale și muzică, acestea stimulându-le imaginația. Se pot bucura de așa ceva într-un oraș guvernat de zodia lor, precum estte Varșovia de exemplu. Aici ar putea fi vizitate obiective precum: Muzeul de Artă, Muzeul Național, Muzeul Posterelor, Królikarnia (o zonă dintr-un parc în care se află sculpturi) etc.

Țările și regiunile ce sunt aflate sub semnul Peștilor sunt și acestea: Egiptul, Tunisia, Scandinavia, Marocul, Namibia, Mauritius. 

În privința orașelor ce sunt guvernate de această zodie, ar trebui menționate și: Alexandria, Ierusalim, Sevilia, Grimsby.

Sursă poză: istockphoto.com (Orașul Vechi, Varșovia, Polonia)