swipe
↓ citeste mai jos ↓
BERBEC - Nebunul nebunilor BERBEC - Nebunul nebunilor
1 / 12
TAUR - Nebunul captiv TAUR - Nebunul captiv
2 / 12
GEMENI - Nebunul legendă GEMENI - Nebunul legendă
3 / 12
RAC - Nebunul plângăcios RAC - Nebunul plângăcios
4 / 12
LEU - Nebunul incontrolabil LEU - Nebunul incontrolabil
5 / 12
FECIOARĂ - Nebunul Zen FECIOARĂ - Nebunul Zen
6 / 12
BALANȚĂ - Nebunul visător BALANȚĂ - Nebunul visător
7 / 12
SCORPION - Nebunul teatral SCORPION - Nebunul teatral
8 / 12
SĂGETĂTOR - Nebunul clovn SĂGETĂTOR - Nebunul clovn
9 / 12
CAPRICORN - Nebunul psihopat CAPRICORN - Nebunul psihopat
10 / 12
VĂRSĂTOR - Nebunul manipulator VĂRSĂTOR - Nebunul manipulator
11 / 12
PEȘTI - Nebunul emoțional PEȘTI - Nebunul emoțional
12 / 12

Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

BERBEC - Nebunul nebunilor

Cel mai suspicios pacient din tot azilul. Și asta pentru că inteligența lui este la fel de mare ca și nebunia lui. El este cel care câștigă afecțiunea psihiatrilor fără ca aceștia să-și dea seama, pentru că Berbecul are un mod aparte de a se face plăcut de cei din jur. În plus, este un maestru când vine vorba de a pretinde că totul este bine și că nebunia este doar un episod trecător din viața lui. Berbecul este atât de șiret încât chiar dacă este cel mai nebun dintre toți, este externat foarte repede de la spitalul de nebuni.

Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

TAUR - Nebunul captiv

Taurul, nebun? Doar dacă simte că cineva atentează la libertatea lui și încearcă să îl țină „captiv” între patru pereți sau, mai bine zis, într-o relație care nu îl mai împlinește pe niciun plan. Imaginează-ți cum ar fi dacă acest nativ ar ajunge într-un spital de nebuni! Taurul nu tolerează izolarea, simțindu-se inutil, dar ceea ce urăște cel mai mult este faptul că lucrurile nu sunt perfecte în jurul său. Patul acela sumbru, care nici măcar nu este simetric, mâncarea fadă și albul de peste tot îi sporesc nervii.

Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

GEMENI - Nebunul legendă

Întotdeauna există un nebun căruia i se simte lipsa și care scrie istorie. Cineva care, deși are o cămașă de forță și o privire pierdută, are ceva ce nu-i ia nimeni - sufletul pur. Acel suflet curajos care continuă să se dăruiască iubirii, care se bucură chiar și între patru pereți. Acel suflet căruia îi este suficient să vadă o slabă rază de lumină intrând prin crăpătura ușii pentru a-și regăsi speranța. Acela este nativul Gemeni, nebunul de la azil care intră în istorie, legenda despre care toată lumea vorbește pe holuri.

Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

RAC - Nebunul plângăcios

Uneori, nebunia începe cu o singurătate teribilă în suflet, cu acea dorință de a vrea ca totul să fie bine, dar în fiecare zi totul se înrăutățește. Racul este nebunul care sfârșește prin a plânge pe holuri. De multe ori în tăcere. El este nebunul tăcut, cu ochii triști, cel pe care nimeni nu s-a oprit să îl asculte măcar un minut. Poate pentru că, atunci când o vor face, își vor da seama că oricine altcineva care ar fi trăit ceva asemănător, ar fi sfârșit la fel.

Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

LEU - Nebunul incontrolabil

Leului nu-i pasă de absolut nimic, nu are nimic de pierdut, așa că se va strădui să atragă atenția într-un mod devastator. El este nebunul pe care trebuie să îl controleze cu tot personalul, cel care se urcă pe mobilă din senin, încearcă să evadeze sau creează deja un scandal în grădină. El este rebelul de la psihiatrie. Tehnica lui este să îi enerveze atât de tare pe asistenți, încât ei să fie cei care îi deschid larg ușa să plece.

Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

FECIOARĂ - Nebunul Zen

Fecioara este foarte cumpatată și știe cum să își păstreze calmul chiar și în cele mai vitrege condiții. Într-un ospiciu, Fecioara este nebunul zen, care știe că nu are rost să insiste asupra sănătății sale mintale. Este cel care preia controlul locului, cel care își găsește liniștea între patru pereți albi. Cel care nu are nevoie de prea multe pentru a fi fericit. Cel care își acceptă nebunia și se joacă cu ea. 

Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

BALANȚĂ - Nebunul visător

Dacă există un lucru pe care Balanța îl are foarte clar, acela este că visele sale nu au o dată de expirare și că indiferent de ce îi rezervă viața, nu va renunța la ele. Așa că, dacă va ajunge într-o casă de nebuni, sunt șanse mari să o ia ca pe o pauză, ca pe un moment în care se poate gândi cu adevărat la ceea ce vrea să facă în viață. Balanța este nebunul care evită să intre în belele, cel care respectă regulile întocmai, dar care, de fapt, plănuiește cea mai bună evadare. Nu va fi nici azi, nici mâine, va fi exact când cei din jur se vor aștepta cel mai puțin.

Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

SCORPION - Nebunul teatral

Scorpionii nu se tem de nimic și au o mare calitate - aceea de a întoarce orice situație în favoarea lor. Nu se dezic nici de la statutul lor de manipulatori, poartă măști peste măști, diferite pentru fiecare, așa că sunt șanse mari că în cazul care vor fi închiși la spitalul de nebuni, să îi facă pe asistenți și pe medici să creadă că, de fapt, ei sunt nebuni fiindcă îi țin degeaba între patru pereți.

Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

SĂGETĂTOR - Nebunul clovn

Săgetătorul este nebunul care își creează propria lume, cel care umblă cu un caiet de care nu se desparte și în care povestește toate secretele despre care nu vorbește nimeni. Acele povești în care medicii ajung să se scalde în nebunia pacienților lor și pur și simplu încalcă regulile. Asta devine foarte amuzant pentru Săgetător. Nebunia pentru el esta ca un spectacol cu clovni, elefanți, maimuțe lei și dresori. Unde, ca la circ, întodeauna clovnul iese caștigător. Nebunul se preface că nu știe nimic, dar cunoaște până la ultimul detaliu tot ce se întâmplă în jurul lui și știe să speculeze totul în favoarea lui cu un zâmbet larg pe față. 

Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

CAPRICORN - Nebunul psihopat

Capricornul și nebunia sunt ca apa și uleiul, în momentul în care se întâlnesc se știe dinainte că lucrurile se vor termina foarte prost. Capricornul este un nativ care are nevoie de disciplină pentru a supraviețui, dar și de libertatea de a-și pune în aplicare propriile reguli. Îi place rutina, dar nu cea dintr-o casă de nebuni. Dacă ajunge în acel loc, este ca și cum și-ar lua adio de la ceea ce a fost odată. Devine apatic, nebunul acela care se uită ore în șir pe geam, fără să schițeze nici măcar un gest, care capătă obsesii pentru obiecte și anumite gesturi și cuvinte, care își formează propria lui rutină, având apucături psihopate. Este nebunul acela tăcut din colț de care îți este teamă că te va înjunghia când te întorci cu spatele.

Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

VĂRSĂTOR - Nebunul manipulator

Cât de periculos devine Vărsătorul atunci când este închis într-un ospiciu? Foarte! Dacă va ajunge într-o casă de nebuni, își va folosi ingeniozitatea pentru a obține ceea ce își dorește. Carisma lui îl va transforma într-un personaj psihotic, genul acela de la care nu îți poți desprinde privirea, deși știi că îți face rău. Este foarte posibil ca el să ajungă să se îndrăgostească de cineva însărcinat să-l ajute să evadeze și acela cineva de el. Nu se grăbește, așa că va convinge acea persoană să facă un efort suplimentar pentru el.

Ce fel de pacient ai fi la spitalul de nebuni, în funcție de zodia ta

PEȘTI - Nebunul emoțional

Dacă cineva ajunge să îi pună pe Pești într-o casă de nebuni, trebuie să se pregătească pentru ce este mai rău. Pentru că este foarte emoțional, acest nativ va sfârși prin a căra pe umeri probleme care nu îi aparțin. Nebunul din zodia Pești este nebunul acela care înnebunește când vede alți nebuni înnebunind. Deci nebunia lui va fi condimentată și cu a celorlalți și va confunda problemele lui cu ale celorlalți chiar și la terapie, așa că va fi repede diagnosticat cu personalitate bipolară.