swipe
↓ citeste mai jos ↓
Adelina Pestriţu Adelina Pestriţu
1 / 13
Alina Ceuşan Alina Ceuşan
2 / 13
Andra Andra
3 / 13
Andreea Bălan Andreea Bălan
4 / 13
Andreea Marin Andreea Marin
5 / 13
Dana Rogoz Dana Rogoz
6 / 13
Delia Delia
7 / 13
Elena Gheorghe Elena Gheorghe
8 / 13
Ilinca Vandici Ilinca Vandici
9 / 13
Irina Deaconescu Irina Deaconescu
10 / 13
Lili Sandu Lili Sandu
11 / 13
Răzvan Fodor Răzvan Fodor
12 / 13
Anca Serea Anca Serea
13 / 13

Cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele din România

Adelina Pestriţu

Dornică să strălucească, aceasta a ales ca şi bradul de Crăciun să exprime această dorinţă. De aceea, a fost decorat cu ajutorul combinaţiei dintre auriu şi argintiu.

Despre sărbătorile din acest an, Adelina Pestriţu spune că vor fi şi mai speciale întrucât ea şi familia ei s-au mutat într-o nouă casă: "Crăciunul de anul ăsta este special. Astăzi am facut primul brad în noua casă și suntem tare încântați de ce a rezultat. În casa noastră se simte Spiritul Sărbătorilor mai mult ca oricând".

Sursă foto: instagram.com/adelina.pestritu/

Cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele din România

Alina Ceuşan

În mod cert că şi pentru una dintre cele mai cunoscute bloggeriţe Crăciunul de anul acesta va avea o semnificaţie cu totul aparte, fiind primele sărbători pe care ea şi soţul ei, Raul Tişa, le petrec alături de fiul lor, Rock.

Bradul Alinei se încadrează de minune în decorol încăperii în care a fost aşezat, fiind decorat cu simplitate, cele două stele argintii punându-l mai mult în valoare.

Sursă foto: instagram.com/alinaceusan/

Cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele din România

Andra

În familia ei, sărbătorile sunt aşteptate cu mult entuziasm. După cum se poate vedea şi din imagine, Andra a încercat să intre cu adevărat în spiritul sărbătorilor.

Întrebată ce îşi aminteşte despre Crăciunul din vremea copilăriei ei, vedeta a precizat că: "Nu-l aşteptam pe moşul pentru cadouri, ştiam că nu o să fie cine ştie ce. Stăteam sub brad şi priveam globurile. La noi era datina cu colindatul, asta era farmecul sărbătorilor pentru noi, în Ardeal. Mergeam cu colindul şi mai făceam câte un bănuţ. Îmi amintesc că priveam globurile sub brad şi le analizam."

Sursă foto: instagram.com/andra/

Cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele din România

Andreea Bălan

Fundiţe, globuri, fulgi de nea, într-un cuvânt strălucire în auriu şi alb, toate acestea se regăsesc în bradul pe care fericita mamă l-a împodobit alături de fetiţele ei.

Într-un vlog de pe canalul de YouTube, a povestit ce preferinţe are în legătură cu decorarea bradului şi cum s-au derulat lucrurile în acest an: "Mie îmi place să împodobesc bradul, dar să nu dureze mult. Să dureze maxim o oră, dacă durează mai mult mă apucă bâțu, nu știu cine e bâțu, dar mă apucă. De aia am două ajutoare din care unul șomează și se dă pe tobogan, iar celălalt nu știu."

Sursă foto: instagram.com/andreeabalanofficial/

Cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele din România

Andreea Marin

Preferinţa sa pentru elegant se poate vedea şi din modalitatea în care este decorat bradul său de Crăciun, dominat de roşu şi nuanţe discrete de auriu.

În cadrul mai multor interviuri acordate, vedeta de televiziune a dat detalii despre ce înseamnă sărbătorile de iarnă pentru familia ei: "Sărbătorile sunt mereu acasă, pentru noi. Ne adunăm împreună cu cei dragi la noi acasă, decorăm totul ca într-o poveste. Iubesc această culoare, mireasma și căldura sărbătorilor de iarnă."

Sursă foto: instagram.com/andreeamarinromania/

Cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele din România

Dana Rogoz

Bradul pe care l-a împodobit anul acesta mămica de doi copii se distinge prin simplitate, prin farmecul conferit de câteva figurine.

Actriţa a dezvăluit de mai multe ori cât de mult crede în Moşul şi că preferă ca şi acum, la maturitate, să-i scrie scrisori: "Când eram mică, alături de fraţii mei, scriam emoţionată fiecare scrisoare. Ştiam că doar el îmi va aduce acel cadou. Şi acum, an de an, îi scriu Moşului."

Sursă foto: instagram.com/danarogoz/

Cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele din România

Delia

Împodobit cu bomboane, figurine, globuri, totul în nuanţe de roz, alb şi pe alocuri auriu, bradul de Crăciun al Deliei pare desprins din poveşti.

Întrebată ce îşi aminteşte cel mai bine despre sărbătorile de iarnă ale copilăriei, artista a vorbit despre perioada în care îl aştepta pe Moş Crăciun la grădiniţă: "Îmi aduc aminte de o serbare la grădiniţă pentru Crăciun. Toţi copiii am cântat în aşteptarea Moşului, dar pentru că el încă nu venise, iar eu pusesem ochii pe bomboanele din brad, am zis că am timp să fur una. Nu prea ajungeam la cea pe care voiam să o iau şi am încercat să mă căţăr, doar că am căzut cu tot cu bradul, foarte aproape de scenă. Oricum, am fost aplaudată de mică."

Sursă foto: instagram.com/delia/

Cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele din România

Elena Gheorghe

Pentru acest an, a optat pentru o combinaţie consacrată, ce nu dă greş niciodată: roşu, auriu şi verde.

Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani pentru un post de radio de la noi, Elena Gheorghe a explicat de ce preferă brazii artificiali în locul celor naturali: "...îți promit eu că după emisiune îți găsesc brad în ghiveci. Decât să-ți cumperi brad tăiat, mai bine mă ocup eu să-ți găsesc! O să rămânem fără brazi și o să trăim într-o poluare enormă. Și eu eram adepta brazilor naturali până în urmă cu ceva ani, însă mai apoi am stat să mă gândesc că mai bine îmi cumpăr un brad artificial, frumos, care nu se scutură, nu se usucă..."

Sursă foto: instagram.com/elenagheorgheofficial/

Cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele din România

Ilinca Vandici

Anul acesta, vedeta Kanal D şi-a prezentat casa decorată de sărbătoare în cadrul unei şedinţe foto, la care a participat alături de soţul ei, Andrei Neacşu şi de fiul lor, Zian. Astfel, se poate observa cum bradul este împodobit mai ales cu alb, dar nu lipsesc nici notele de auriu.

Frumoasa moderatoare a ţinut să vorbească şi despre amintirile dragi legate de Crăciunul din copilărie: "Am colindat şi eu, dar nu am mai colindat de multă vreme,  am crescut. Însă la noi, în Ardeal, tradiţia se păstrează extrem de proaspătă şi, dimpotrivă, zic eu, îmbunătăţită, şi noi primim în casele noastre colindătorii..."

Sursă foto: instagram.com/ilinca.vandicioficial/

Cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele din România

Irina Deaconescu

Pentru ea şi pentru partenerul ei, Cristi Manea, va fi primul Crăciun petrecut alături de fiica lor, Victoria. Bradul din casa Irinei este dominat de argintiu şi de alb, dar înviorat prin prezenţa fundelor roşii.

Tânăra mămică a dat detalii despre bozetul fiicei sale: "Am botezat-o pe Victoria. A fost un eveniment foarte special din viețile noastre, poate cel mai special, după naștere. În același timp, pentru mine a fost cel mai stresant. Mă gândeam cu teamă și aveam tot felul de frici..."

Sursă foto: instagram.com/irinassw/

Cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele din România

Lili Sandu

A devenit pentru prima dată mamă în vara acestui an, iar acum se pregăteşte să întâmpine Crăciunul cu mare bucurie alături de fiul ei, Thomas Jay: "Iubesc sărbătorile de iarnă și parcă anul ăsta le simt mult mai aproape de sufletul meu ca niciodată. Este primul Crăciun pe care-l sărbătorim alături de fiul nostru, iar asta cu siguranță îl va face memorabil."

Bradul de Crăciun din casa lui Lili Sandu se remarcă prin eleganţa conferită de îmbinarea dintre alb şi auriu.

Sursă foto: instagram.com/lilisandu_official/

Cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele din România

Răzvan Fodor

După cum a mărturisit chiar el pe contul său de Instagram, Răzvan Fodor se află în preajma bradului său de Crăciun (împodobit cu roşu, alb şi auriu) pentru a pregăti deja o parte dintre daruri.

Într-un interviu acordat acum câţiva ani, a menţionat că sărbătorile de iarnă îi aduc mai mare bucurie de când a devenit tată: "Îmi aduc aminte că, la prima întâlnire, a fost extrem de surprinsă şi, fiind destul de mică, nu ştia cum să arate exact emoţiile pe care le simţea, şi folosea onomatopee. Doar că, în loc de "Ooo", ea spunea ceva ce aducea mai mult a "Huo!", de părea că îl huiduie pe Moşul..."

Sursă foto: instagram.com/razvan_fodor/

Cum şi-au împodobit brazii de Crăciun vedetele din România

Anca Serea

Mama a şase copii, Anca Serea are un brad de Crăciun elegant, rafinat, decorat în nuanţe de auriu şi de cupru.

Acum câteva zile, vedeta a dezvăluit care sunt planurile familiei sale pentru sărbătorile din acest an: "Ne-am dori să mergem afară. Probabil o să mergem în Austria. Ne-am fi propus să mergem la Viena și apoi la schi. Oricum plecăm cu mașina și sunt un pic speriată de avion. Dacă situația ne va permite, în funcție de ce restricții se vor impune din cauza pandemiei, vom petrece sărbătorile afară."

Sursă foto: instagram.com/anca_sina_serea/