swipe
↓ citeste mai jos ↓
Gina Pistol ar aștepta un copil cu Smiley Gina Pistol ar aștepta un copil cu Smiley
1 / 6
Detaliul care a dat-o de gol Detaliul care a dat-o de gol
2 / 6
Cei doi ar urma să aibă o fetiță Cei doi ar urma să aibă o fetiță
3 / 6
Ce spun surse din anturajul Ginei Pistol și al lui Smiley Ce spun surse din anturajul Ginei Pistol și al lui Smiley
4 / 6
Gina și Smiley au recunoscut recent că formează un cuplu Gina și Smiley au recunoscut recent că formează un cuplu
5 / 6
”Cred că ne-am plăcut tot timpul” ”Cred că ne-am plăcut tot timpul”
6 / 6

Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță?

Gina Pistol ar aștepta un copil cu Smiley

Vedeta, în vârstă de 38 de ani, ar fi însărcinată cu primul copil al lui Smiley. Confrom declarațiilor unor apropiați ai cuplului, Gina s-ar afla în primul trimestru de sarcină. Se pare, însă, că aceasta se ferește să dezvăluie faptul că este însărcinată pentru că preferă să aștepte până trec cele primele trei luni critice de sarcină.

Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță?

Detaliul care a dat-o de gol

Fanii vedetei au observat că în ultima vreme, Gina, care nu se temea să își pună în valoare silueta, poartă mai mult haine largi, care îi ascund burtica. Acest lucru i-a pus și mai mult pe gânduri pe urmăritorii Ginei de pe Instagram, care sunt convinși ca vedeta este gravidă.

Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță?

Cei doi ar urma să aibă o fetiță

Potrivit surselor din anturajul cuplului, Smiley și Gina ar urma să devină părinți de fetiță.

”Gina și Smiley vor avea, se pare, o fetiță. Aceștia sunt extrem de emoționați, fericiți, nu pot explica în cuvinte ceea ce trăiesc. Momentan nu vor să dezvăluie nimic, ei sunt foarte secretoși în ceea ce privește viața lor personală.”, potrivit wowbiz.ro.

Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță?

Ce spun surse din anturajul Ginei Pistol și al lui Smiley

Apropiații cuplului susțin că Gina se simte bine și că ea și Smiley vor face totul public în momentul în care vor primi toate asigurările medicilor că sarcina decurge așa cum trebuie.

”Ar fost recent la câteva controale medicale și acum așteaptă rezultatul. Gina se simte bine în mare parte, însă se pare că ar mai fi luat câteva kilograme în plus și a început să i se vadă și burtica. În principiu, vor avea fetiță, după cum ar spune ei. Sarcina ei decurge bine, el este și mai atent și cu ea.”, conform wowbiz.ro.

Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță?

Gina și Smiley au recunoscut recent că formează un cuplu

Smiley și Gina Pistol au fost dintotdeauna discreți când vine vorba de viața lor personală. De altfel, au recunoscut de curând că formează un cuplu, deși zvonuri apăruseră în presă de o bună perioadă de timp.

Artistul a declarat acum ceva timp pentru Unica.ro că nu și-au ascuns nicio clipă relația, doar că au vrut să se ferească atât cât au putut de gurile rele. ”Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea.”, a dezvăluit Smiley.

Gina Pistol și Smiley, părinți de fetiță?

”Cred că ne-am plăcut tot timpul”

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite și mediatizate cupluri din showbiz. Cei doi se iubesc enorm, iar acest lucru se poate observă și în postările celor doi de pe Instagram. De altfel, artistul spune că s-au plăcut dintotdeauna.

”Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult”, a mai spus Smiley pentru revista Unica.