swipe
↓ citeste mai jos ↓
Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, formează un cuplu de 25 de ani Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, formează un cuplu de 25 de ani
1 / 7
Artista a dezvăluit secretul relației perfecte cu soțul ei Artista a dezvăluit secretul relației perfecte cu soțul ei
2 / 7
Ce relație au cei doi cu copiii lor, Sofia și Noah Ce relație au cei doi cu copiii lor, Sofia și Noah
3 / 7
Viața Andreei Bănică nu a fost deloc ușoară. Și-a pierdut ambii părinți la vârste fragede Viața Andreei Bănică nu a fost deloc ușoară. Și-a pierdut ambii părinți la vârste fragede
4 / 7
Tatăl artistei avea probleme cu alcoolul, viciu care i-a adus sfârșitul Tatăl artistei avea probleme cu alcoolul, viciu care i-a adus sfârșitul
5 / 7
Tatăl artistei devenea deseori agresiv din cauza băuturii Tatăl artistei devenea deseori agresiv din cauza băuturii
6 / 7
Mama Andreei a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer Mama Andreei a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer
7 / 7

Andreea Bănică, mai sinceră ca niciodată. Ce mărturisiri a făcut despre familia ei

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, formează un cuplu de 25 de ani

Andreea Bănică l-a cunoscut pe actualul ei soț, Lucian Mitrea, care îi este și impresar, în perioada liceului. Între cei doi este o diferența de vârstă de doar câteva luni, astfel că Lucian era elev în clasa a IX-a, iar artista în clasa a X-a. Andreea a povestit, în urmă cu câțiva ani, pe blogul său personal, cum a ajuns să formeze un cuplu cu cel care i-a devenit, în cele din urmă, soț:

„M-am gândit să vă povestesc vouă, celor ce nu știați, cum m-am cunoscut cu Lucian și am ajuns astăzi să avem o relație frumoasă și 2 copii minunați! Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta.

Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a,  pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. M-am gătit și, împreună cu o colega ne-am dus la bal. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.

A durat câteva luni ca Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga „fitile” vărului lui pentru a renunța la mine, deși nu îi spusese că mă place. Venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui preferat, flori, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele etc. Încerca să mă câștige și să mă facă să renunț la vărul lui pentru a lega o prietenie cu mine. Făcând asta ceva timp, m-am îndragostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată școala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni și jurăminte. Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învățat să sărut și unde a avut loc primul sărut. Nu am uitat nici acum acel moment de emoție mare când îmi tremurau picioarele și mâinile și îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine?

Nu am uitat zgomotul valurilor mici care loveau pietrele mari și îți dădeau acea stare de liniște și confort mental. Nu am uitat drumul până acolo, destul de departe de casa mea și luminile aprinse din loc în loc ce dezvăluiau siluetele a două suflete frumoase care, fără să știe, porneau pe drumul vieții presărat cu momente grele și frumoase, momente de neuitat!

Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”, mărturisea Andreea în urmă cu câțiva ani.

Andreea Bănică, mai sinceră ca niciodată. Ce mărturisiri a făcut despre familia ei

Artista a dezvăluit secretul relației perfecte cu soțul ei

Andreea Bănică și soțul ei formează, fără doar și poate, unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de 25 de ani, iar în urmă cu 14 ani au spus „Da” în față ofițerului de stare civilă. Care este secretul relației lor? Andreea Bănică răspunde, fără să stea pe gânduri: comunicarea.

„Am o fetiță care face 12 ani și mi-aș dori să gândească că mine, că o femeie trebuie să fie îngrijită. Atunci când avem momentele noastre, trebuie să le avem doar pe ale noastre. Cred că cea mai importantă este iubirea. Când un om frumos îți deschide ușa, te simți și tu mai bine. Vreau să fiu o babiță frumoasă și cool.

Noah (n.red. fiul lor) i-a luat mințile lui Lucian, are multă dragoste pentru el, cred că asta este unul dintre cele mai frumoase lucruri. Foarte rar mă răsfață soțul, însă astăzi mi a trimis pe whatsapp o floare. Ieri m-a supărat puțîn, dar azi mi-a trecut. Eu știu să mă răsfăț singură, îi arăt și lui ce să facă, îi spun de ce anume am nevoie. Îi zic să nu mai îmi cumpere chiloți și sutien care îmi sunt mici sau care nu îmi plac, pentru că le arunc după. Eu recunosc că îmi doresc lucruri pe care nu le aveam in copilărie”, mărturisea Andreea Bănică la „Vorbește lumea”, anul trecut.

Andreea Bănică, mai sinceră ca niciodată. Ce mărturisiri a făcut despre familia ei

Ce relație au cei doi cu copiii lor, Sofia și Noah

Andreea Bănică și Lucian Mitrea au împreună doi copii: Sofia în vârstă de 13 ani, care moștenește talentul artistic al mamei sale, și Noah, care a venit pe lume în urmă cu 5 ani. Cei doi părinți susțin că relația cu copiii lor este una foarte apropiată, comunicarea și încrederea fiind cheia. Andreea mărturisea, în urmă cu ceva timp, că încearcă să fie și mamă, și cea mai bună prietenă pentru copiii ei, deși a recunoscut că nu prea reușește:

„Din punctul meu de vedere, o mamă nu ştiu dacă poate să fie prietenă cu copiii ei. Copiii îşi aleg prietenii şi nu vor veni niciodată acasă să spună totul în faţă, cum nici eu nu am făcut asta, la rândul meu, acasă, la mama şi la tata şi nici Lucian. Nu ştiu dacă se poate numi prietenie, probabil prietenia aceasta se va lega mai târziu, după ce Sofia va împlini 20 de ani, 24 de ani, când creierul ei se va dezvolta şi va ajunge la maturitate. Până atunci zboară păsărelele!

Îmi dau seama uitându-mă la Sofia cât a crescut, ea este deja domnişoară, este cât mine şi aşa îmi dau seama cât de repede a crescut şi el (n.r. fiul ei), prin ea. Mă uit la ea real, o văd şi zic: ''Doamne, eşti a mea, eu te-am făcut!'' Mi se pare incredibil. Ea are 13 ani jumătate, merge pe 14. Aşa îmi dau seama, într-adevăr, cât de repede a trecut timpul şi cum îmbătrânim noi!”, a spus Andreea Bănică, la un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Bănică, mai sinceră ca niciodată. Ce mărturisiri a făcut despre familia ei

Viața Andreei Bănică nu a fost deloc ușoară. Și-a pierdut ambii părinți la vârste fragede

Puțini știu că Andreea Bănică a trecut prin momente cumplite în urmă cu mai bine de 20 de ani, când și-a pierdut ambii părinți, la un interval scurt de timp. Tatăl artistei a murit în urmă unui accident, în anul 2001, iar mama s-a stins din viață doi ani mai târziu, după ce a fost diagnosticată cu cancer de esofag.

„Părinții mei au murit când eu eram foarte tânără. Aveam 21 de ani, respectiv 23. A fost tare tare greu. Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și nu au fost lângă mine în momentele importante din viața mea.”, a spus Andreea Bănică, potrivit spynews.ro.

Andreea Bănică, mai sinceră ca niciodată. Ce mărturisiri a făcut despre familia ei

Tatăl artistei avea probleme cu alcoolul, viciu care i-a adus sfârșitul

Andreea mărturisește că tatăl ei avea probleme cu alcoolul, iar acest viciu i-a adus și sfârșitul. Ea spune că se afla la ziua lui Liviu Varciu când a aflat că tatăl ei a murit:

„Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident (...) A venit băut de la o întâlnire cu niște bărbați, a venit pe stradă, s-a certat cu cineva și persoana aceea i-ar fi dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. S-a întâmplat asta dintr-un accident, acea persoană n-ar fi recunoscut. A venit salvarea abia a doua oară, n-au vrut să-l ia la spital pentru că era băut, ceea ce e anormal, eu n-am avut putere să mai fac nimic, să scormonesc și să scot la iveală ce s-a întâmplat (...) Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt”, a spus Andreea Bănică, potrivit spynews.ro.

Andreea Bănică, mai sinceră ca niciodată. Ce mărturisiri a făcut despre familia ei

Tatăl artistei devenea deseori agresiv din cauza băuturii

Vedeta își amintește cu nostalgie de tatăl ei, chiar dacă, povestește ea, era alcoolic și devenea deseori agresiv. Invitată în podcastul „TeAscult cu Ilinca Vandici”, artista a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre relația cu tatăl ei, povestind că acesta o iubea enorm dar că, din cauza băuturii, de multe ori acesta a recurs la violență fizică:

„Tatăl meu mă adora efectiv, mă arăta lumii, publicului și se mândrea cu mine. Poate că la momentul ăla îmi era rușine, eram rușinată de acest lucru, dar eu am fost crescută în spiritul acesta libertin, cu cheia de gât și plecam. Știam că am ore, eram foarte corectă și veneam la orele respective sau, dacă mai voiam să stau, veneam acasă întrebam, și după primeam bilet de voie. A avut tata o încredere în mine și în sora mea absolută. Cu tatăl meu am avut prima discuție despre începutul unei relații”, a declarat Andreea Bănică în cadrul podcastului „TeAscult cu Ilinca Vandici”

După un impas financiar, bărbatul și-a gasit refugiul în băutură:

„El a dezvoltat o pasiune pentru băutură și de aici au plecat toate necazurile în casă și în familie, cu bătăi, cu plecări de acasă, cu mama prin parcuri, cu ascunzișuri prin verdețuri, cu căutări, cu poliție. Erau niște momente groaznice. Era și bolnav, avea un vas de sânge la cap care nu lăsa creierul să se oxigeneze și de asta avea interzis alcoolul, iar el tocmai asta făcea. A început să bea din cauza faptului că a pierdut o afacere importantă”, a adăugat aceasta.

„Devenise agresiv, foarte agresiv. Când am împlinit 18 ani, dar așa s-a întâmplat, a venit băut și a vrut să dea în mama și atunci l-am îmbrâncit și l-am băgat sub masă. Era așa de băut încât nu s-a mai putut ține pe picioare și a rămas acolo sub masă și s-a uitat lung la mine, nu mi-a spus nimic, iar eu am fugit. Dar țin minte ca a doua zi l-am văzut foarte afectat și cred că a conștientizat de fapt cum e el, ce se întâmplă cu el, ce se întâmplă cu noi. Eu i-am spus atunci că dacă mai ridici mâna la mama te bag sub masă și te omor cu mâna mea și cam asta a fost”, a mai spus Andreea Bănică.

Andreea Bănică, mai sinceră ca niciodată. Ce mărturisiri a făcut despre familia ei

Mama Andreei a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer

Andreea avea doar 23 de ani când, la doar doi ani după ce a rămas fără tată, și-a pierdut mama din cauza cancerului de esofag. Artista era pe scenă în noaptea în care cea care i-a dat viață a trecut în neființă și a aflat tragica veste după ce a terminat de cântat. Ea a recunoscut, recent, că singurul ei regret este că nu i-a spus mamei sale în fiecare zi că o iubește:

„Daca aș putea da timpul înapoi, aș vrea să îi spun și eu în fiecare zi mamei mele că o iubesc. Când eram copil afecțiunea era exprimata altfel și în casa noastră nu răsunau prea des aceste cuvinte... I-am spus mamei mele că o iubesc abia atunci când s-a îmbolnăvit, dar i-am spus-o cu toată puterea adunată în inima mea în toți acei ani în care nu știam cum să fac asta (erau total alte vremuri și „metode de parenting”)”, mărturisea Andreea în urmă cu un an, potrivit ziuaconstanta.ro