swipe
↓ citeste mai jos ↓
Alina Pușcaș este mama a trei copii Alina Pușcaș este mama a trei copii
1 / 6
Cum se împarte între viața de familie și carieră Cum se împarte între viața de familie și carieră
2 / 6
Și-a dorit dintotdeauna să fie mamă Și-a dorit dintotdeauna să fie mamă
3 / 6
Ar fi fost în stare de orice sacrificiu pentru a face copii Ar fi fost în stare de orice sacrificiu pentru a face copii
4 / 6
Cum își crește Alina Pușcaș copiii Cum își crește Alina Pușcaș copiii
5 / 6
Cine este soțul Alinei Pușcaș Cine este soțul Alinei Pușcaș
6 / 6

Are trei copii minunați, o carieră de succes și un corp de milioane. Cum reușește Alina Pușcaș?

Alina Pușcaș este mama a trei copii

Alina Pușcaș are trei copii minunați. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a devenit mamă pentru prima dată în anul 2015, când l-a adus pe lume pe Alexandru. Doi ani mai târziu, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu, ea a născut pentru a doua oară, de această dată, o fetiță, Melissa Antonia.

În anul 2019, frumoasa vedetă de la Antena 1 a anunțat că este pentru a treia oară mamă. Ea a adus pe lume tot o fetiță, pe care a botezat-o Iris.

Are trei copii minunați, o carieră de succes și un corp de milioane. Cum reușește Alina Pușcaș?

Cum se împarte între viața de familie și carieră

Alina nu și-a neglijat nicio clipă familia, în ciuda faptului că are un program destul de încărcat. Pe lângă faptul că de mai bine de 10 ani este prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, vedeta cochetează și cu actoria, ea obținând recent un rol în serialul „Adela”.

Într-un interviu pentru Click!, Alina a dezvăluit cum reușește să se împartă între viață de familie, copii și carieră:

„Am mare noroc că toți cei trei copii ai mei înțeleg ce înseamnă job-ul meu, filmările sau treaba la birou. Ei s-au obișnuit. De exemplu când am avut finala de la „Te cunosc de undeva” am ajuns la 3 noaptea. A fost prima oară când a durat atât de mult, dar am ajuns, m-am uitat la ei, dormeau și cam asta a fost. Ei s-au obișnuit, nu-mi poartă pică și nu-mi reproșează nimic”, mărturisește Alina.

Are trei copii minunați, o carieră de succes și un corp de milioane. Cum reușește Alina Pușcaș?

Și-a dorit dintotdeauna să fie mamă

Alina a mărturisit, în același interviu pentru Click!, și-a dorit foarte mult să-și facă o familie și că s-a visat dintotdeauna mamă. Ea a recunoscut că dacă ar fi avut probleme în a concepe, cu siguranță ar fi apelat la metodele de reproducere asistată sau chiar și la o mamă surogat:

„Eu sunt una dintre acele femei care și-au dorit foarte mult să-și facă o familie. În jurul vârstei de 31 de ani mi-am dorit acest lucru și, cu siguranță, dacă aș fi avut probleme de orice fel, aș fi apelat la orice variantă să reușesc să rămân însărcinată. Dacă în final, după multe încercări mi s-ar fi spus că nu se poate, atunci probabil aș fi apelat la o mamă surogat, dar tot nu mă lăsam”. 

Are trei copii minunați, o carieră de succes și un corp de milioane. Cum reușește Alina Pușcaș?

Ar fi fost în stare de orice sacrificiu pentru a face copii

Alina a recunoscut că ar fi făcut orice sacrificiu pentru a deveni mamă, însă este de părere că o femeie nu trebuie să își sacrifice viața total pentru a se ocupa numai de copii:

„Eu fac parte din categoria femeilor care își doresc copii, ați observat că am mulți, am trei. Susțin mamele care își doresc copii și care fac orice sacrificiu pentru a-i avea. Nu sunt din categoria mamelor care consideră că trebuie să-și sacrifice viața total, să te ocupi numai de ei. Nu sunt acea variantă, sunt persoana care crede că îți poți împleti frumos viața personală, cariera și copiii”, a dezvăluit Alina.

Are trei copii minunați, o carieră de succes și un corp de milioane. Cum reușește Alina Pușcaș?

Cum își crește Alina Pușcaș copiii

Alina Pușcaș este o mamă devotată și implicată. Deși este conștientă că nu îi poate pe cei mici într-un glob de cristal, ea recunoaște că a luat deja unele măsuri pentru creșterea și educarea lor:

„Am dat copiii la grădiniță de la un an și opt luni și se vede. Sunt extrem de sociabili, vorbesc foarte bine, sunt foarte intuitivi, sunt simpatici și fericiți. De la un an și opt luni ei au programul lor de la 9 la 17, timp în care și noi lucrăm. Este extrem de important să ai parte de ajutor (indiferent dacă este din familie sau ajutor plătit) când ai o viață plină”, a declarat Alina într-un interviu pentru VIVA!.

„Le-am povestit despre bullying, dar tot nu cred că sunt chiar pregătiți pentru asta. Mereu le spun că trebuie să comunice permanent cu mine sau cu Mihai despre orice incident de agresiune, pentru că, altfel, agresorul nu va fi niciodată nepedepsit și va chinui mai departe și alți copii. Pe Alex l-am dat la karate cumva din cauza acestor temeri ale mele, să fie pregătit pentru vreun incident de acest gen. Sper, totuși, să ne ocolească bullyingul”, a mai explicat Alina.

Are trei copii minunați, o carieră de succes și un corp de milioane. Cum reușește Alina Pușcaș?

Cine este soțul Alinei Pușcaș

De mai bine de 6 ani, Alina Pușcaș trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Cei doi s-au cunoscut în 2017, când Alina avea nevoie de un stomatolog și, fără să aibă idee ce urma să îi rezerve viitorul, a ajuns în cabinetul celui care avea să îi devină soț. Prezentatoarea TV a mărturisit că a fost impresionată pe loc de Mihai:

„Aveam nevoie de un stomatolog foarte bun pentru că aveam nevoie de un implant pentru o măsea. Mi-era foarte frică, nu știam cum se procedează ... nu mai pierdusem niciun dinte până în acel moment și așa am dat de el. Printr-o prietenă comună am ajuns la el și acea procedură a durat pe ceas 5 minute și din acel moment am fost atât de impresionată de el încât nu l-am mai lăsat în pace și nici el pe mine”, a povestit Alina Pușcaș, pe InstaStory, în urmă cu câteva luni.