swipe
↓ citeste mai jos ↓
Cum s-au cunoscut Puya și Melinda de la America Express 2023 Cum s-au cunoscut Puya și Melinda de la America Express 2023
1 / 6
Puya recunoaște că Melinda i-a schimbat viața în bine Puya recunoaște că Melinda i-a schimbat viața în bine
2 / 6
Puya și Melinda au împreună trei fetițe Puya și Melinda au împreună trei fetițe
3 / 6
Cum s-a schimbat viața lui Puya de când a devenit tată Cum s-a schimbat viața lui Puya de când a devenit tată
4 / 6
Artistul este foarte implicat în viața de familie Artistul este foarte implicat în viața de familie
5 / 6
Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya
6 / 6

Câți copii are Puya și cum arată aceștia

Cum s-au cunoscut Puya și Melinda de la America Express 2023

Puya și Melinda sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu, însă formează un cuplu de 16 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2006, la un bal al bobocilor din Deva, unde Melinda era prezentatoare, iar Puya fusese invitat să cânte. Povestea lor de dragoste a pornit, însă, cu stângul, căci la vremea respectivă Puya era extrem de furios fiindcă organizatorii nu l-au mai plătit pentru prestația lui.

„Ea prezenta Balulul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă. Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Bine acum regret, sincer (râde). Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, a mărturisit Puya în cadrul competiției America Express 2023.

Câți copii are Puya și cum arată aceștia

Puya recunoaște că Melinda i-a schimbat viața în bine

Puya și Melinda Gărdescu, soția lui, sunt căsătoriți de 10 ani și au trei fetițe împreună. Artistul recunoaște că până să o întâlnească pe Melinda, era foarte cheltuitor, însă aceasta l-a învățat, cu timpul, să fie mai chibzuit cu banii și să nu mai piardă nopțile. 

„În primul rând, nu am mai dormit cu televizorul aprins. După aia, am început să stau mai des pe acasă. M-am căsătorit, am făcut copii, o familie și, automat, am început să nu mă mai gândesc doar la mine. Așa am început să strâng bani. Că eu bani mai avusesem, da îi făceam praf mereu că, na, viața de rockstar cere sacrificii. Sunt sigur că dacă nu făceam pasul ăsta, eram vai de capul meu. Bărbații au tendința să copilărească până la adânci bătrâneți. Probabil de-aia eu mă joc cel mai bine cu copiii, nu ea”, a mai spus Puya.

Câți copii are Puya și cum arată aceștia

Puya și Melinda au împreună trei fetițe

Puya se mândrește cu cele trei fetițe ale sale, Melissa (12 ani), Iuliana (11 ani) și mezina de doar 5 anișori.

Artistul se străduiește să le țină pe cele mici cât mai departe de lumina reflectoarelor, însă nu se poate abține să nu posteze, din când în când, imagini cu acestea pe rețelele de socializare. Ba chiar cele două fete mai mari ale acestuia, Melissa și Iuliana, apar in videoclipul celei mai recente piese lansată de artist, „Lie”.

Câți copii are Puya și cum arată aceștia

Cum s-a schimbat viața lui Puya de când a devenit tată

Viață lui Puya s-a schimbat radical încă de când a venit pe lume Melissa, fiica lui cea mare. Artistul recunoaște că până și stilul său muzical a suferit câteva modificări de când a devenit tată:

„Știi cum se zice: ai grijă ce-ți dorești, că se poate întâmpla! Eu tot timpul m-am rugat să fiu eu singur în casă cu o grămadă de femei și mi s-a întâmplat. Doar că una e nevastă-mea, trei sunt fetele și una e soacră-mea.

E un pic diferit. Pe de altă parte, nu pot să cânt ce cântam când aveam 20 de ani. Nu mai sunt omul ăla care eram la 20 de ani. Am cu totul alte chestii în cap. E și normal să faci ceva adecvat cu vârsta ta. Nu pot să mă dau acum puștan, că sunt șmecher, sunt vagabond, dar eu, de fapt, mi-am dus copiii dimineața la școală”, a povestit Puya pentru Libertatea.

Câți copii are Puya și cum arată aceștia

Artistul este foarte implicat în viața de familie

Puya este un soț devotat și un tătic implicat și iubitor. Recunoaște că este destul de sever când vine vorba de fiicele sale, însă consideră că acesta ar trebui să fie rolul unui tată:

„Toți avem impresia că suntem cei mai buni. Probabil că sunt sever, nu știu. Acum cine nu își ceartă copilul, nu și-l iubește. Ce, să-l lași să facă numai ce vrea el? Nu! Aici e un joc între mamă și tată. Femeile sunt diferite de bărbați. Și mamele sunt diferite de tați, asta e clar. Într-un fel se comportă mama, într-un fel se comportă tata. Și din chestia asta iese o armonie, adică eu mă joc într-un fel cu copiii, ea le povestește altceva. Vin la noi pentru diverse lucruri, adică se împart sarcinile și așa e și normal, în orice familie! Pe toate le iubesc la fel!”, a povestit Puya la „Exclusiv VIP”, emisiunea lui Cristi Brancu.

Câți copii are Puya și cum arată aceștia

Cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya

Încă de când a apărut alături de Puya în emisiunea America Express, toată lumea se întreabă cine este Melinda. Melinda Gărdescu are 33 de ani și nu lucrează, ea ocupându-se full time de cele trei fiice ale sale. Familia este totul pentru frumoasa brunetă.

„Cel mai mare dușman al familiei este timpul. Când nu ai timp să te întâlnești, să vorbești, să discuți, să asculți, fie și în contradictoriu… ești mereu pe fugă, fiecare se închide în el și în problemele lui. Atunci familia se destramă. Mișcarea feministă, în forma ei de acum, face mult rău familiei. S-a pornit un război între femeia independentă vs bărbatul fraier și supus. Dacă bărbatul e capul familiei și face bani, nu înseamnă că statul acasă cu copiii e umilință.

Se tot spune stai la cratiță. Hai să vă zic ceva! Toată viața noastră, până când o să murim, nu o să uităm gustul sau mirosul mâncărurilor pe care le face mama sau bunica. Asta nu mi se pare puțin. Legăturile în familie se fac cu dragoste, în timp, nu cu bone, sute de mii de cursuri de toate felurile, bloguri de parenting și ecrane vârâte non-stop în fața copiilor ca să nu te deranjeze”, a explicat Puya intr-un interviu recent.