swipe
↓ citeste mai jos ↓
Andreea Bănică se mândește cu cei doi copii ai săi! Andreea Bănică se mândește cu cei doi copii ai săi!
1 / 8
Mamă și fiică sau surori? Andreea Bănică și Sofia seamănă ca două picături de apă Mamă și fiică sau surori? Andreea Bănică și Sofia seamănă ca două picături de apă
2 / 8
Sofia a moștenit talentul muzical al Andreei Sofia a moștenit talentul muzical al Andreei
3 / 8
Noah a venit pe lume când artista se aștepta mai puțin Noah a venit pe lume când artista se aștepta mai puțin
4 / 8
Cea de-a doua sarcină a fost foarte grea pentru Andreea Bănică Cea de-a doua sarcină a fost foarte grea pentru Andreea Bănică
5 / 8
Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu de mai bine de 28 de ani! Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu de mai bine de 28 de ani!
6 / 8
Andreea Bănică a avut o copilărie dificilă. Și-a pierdut ambii părinți în decurs de 2 ani Andreea Bănică a avut o copilărie dificilă. Și-a pierdut ambii părinți în decurs de 2 ani
7 / 8
Fiica Andreei Bănică a devenit o adevărată domnișoară Fiica Andreei Bănică a devenit o adevărată domnișoară
8 / 8

Ce familie frumoasă are Andreea Bănică! Artista se mândrește cu cei doi copii ai săi, care îi seamănă perfect!

Andreea Bănică se mândește cu cei doi copii ai săi!

Andreea Bănică este o femeie împlinită, iar acest lucru se observă cu ușurință. Artista are o carieră de succes și, totodată, o familie extrem de frumoasă. Andreea are doi copii cu soțul ei, Lucian Mitrea - Sofia, în vârstă de 14 ani, și Noah, de 6 ani - care au moștenit din plin trăsăturile vedetei. Sofia îi seamănă leit nu doar din punct de vedere fizic; ea are și o voce extrem de frumoasă!

Andreea Bănică, mai sinceră ca niciodată. Ce mărturisiri a făcut despre familia ei

Ce familie frumoasă are Andreea Bănică! Artista se mândrește cu cei doi copii ai săi, care îi seamănă perfect!

Mamă și fiică sau surori? Andreea Bănică și Sofia seamănă ca două picături de apă

Sofia împlinește, anul acesta 14 ani și deja s-a transformat într-o adevărată domnișoară care cu siguranță va frânge multe inimi. A moștenit trăsăturile mamei sale și de la o zi la altă se face și mai frumoasă. Cele două seamănă ca două picături de apă, iar Andreea se mândrește cu fiica ei în fiecare postare pe rețelele de socializare:

„Timpul se dilată când vine vorba de copiii tăi. Parcă ieri era bebeluș, ai clipit puțîn și, paaac , ai lânga ține o domnisoară în toată regulă. Ne-am dorit-o mult pe Sofia, aveam niște vecini care aveau o fetiță absolut adorabilă și care ne-au impulsionat cumva și pe noi, după ce ei s-au chinuit 7 ani să aibă un copil. Aveam 30 de ani pe atunci și am rămas însărcinată la două luni după ce ne-am decis că vrem un copil. Am aflat vestea cea mare când am plecat în vacanță în Bali și, când i-am spus lui Lucian, am crezut că o să leșine de fericire. Acum leșînă în fiecare zi când își vede comoară, pe Sofia Maria, fetița lui tata, iar eu sunt cea mai mândră de ea și de personalitatea pe care o are”, a scris artista în urmă cu ceva timp, pe Instagram. 

Ce familie frumoasă are Andreea Bănică! Artista se mândrește cu cei doi copii ai săi, care îi seamănă perfect!

Sofia a moștenit talentul muzical al Andreei

Andreea Bănică nu își mai încape în piele de bucurie când vede că Sofia îi moștenește pasiunea pentru muzică și dans. Adolescentei îi place să danseze și are și ureche muzicală, dar și o voce foarte frumoasă. Mai mult decât atât, Andreea este de părere că Sofia este chiar mai talentată decât ea și a recunoscut, în urmă cu câțiva ani, că au „curtat-o” multe televiziuni, însă aceasta a considerat că e mai important că fata să aibă o copilărie liniștită.

„Eu cred că este mult mai talentată decât mine. Dansează foarte, foarte frumos. Are un talent nativ. Face dans de performanță și a câștigat multe premii la concursuri internaționale. A fost în Croația, Italia, Austria, Grecia. Are mai multe premii și medalii decât am eu. Nu mai am pe unde să le pun în casă, atât de multe sunt! Cântă, are ureche muzicală, nici nu trebuie să lucrez mult cu ea. Noi o vom sprijini în orice va alege ea să facă. Au solicitat-o multe televiziuni pentru show-urile lor, dar am considerat că este mai important să aibă o copilărie liniștită”, a spus artista.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andreea Banica (@iamandreeabanica)

Ce familie frumoasă are Andreea Bănică! Artista se mândrește cu cei doi copii ai săi, care îi seamănă perfect!

Noah a venit pe lume când artista se aștepta mai puțin

Andreea l-a adus pe lume pe Noah în noiembrie 2016, prin cezariană. Vedeta a recunoscut, în repetate rânduri, că nu își imagina că va deveni din nou mamă la 38 de ani și că nu a plănuit, la acea vreme, să rămână însărcinată. Micuțul Noah s-a dovedit a fi, însă, a doua cea mai frumoasă binecuvântarea din familia artistei. 

„16.11.2016 - cuvintele, zâmbetele, lacrimile nu pot cuprinde însemnătatea minunii care se înfăptuiește în momentul în care dai o viață care da sens vieții tale! Să ai lumea la picioare, iubire!”, a transmis Andreea Bănică, pe Instagram, de ziua lui Noah. 

Mămici vedetă: interviu cu mămica Andreea Bănică

Ce familie frumoasă are Andreea Bănică! Artista se mândrește cu cei doi copii ai săi, care îi seamănă perfect!

Cea de-a doua sarcină a fost foarte grea pentru Andreea Bănică

Andreea Bănică a rămas însărcinată cu Noah la 38 de ani și a recunoscut, pe blogul său personal, că sarcina nu a fost deloc ușoară. Artista a avut parte de dureri, hipertensiune, insuficiență respiratorie, i-a cedat în repetate rânduri articulația genunchiului drept și nu de puține ori a rămas înțepenită din cauza greutății.

„Toată perioada a fost una dificilă, cu stări de rău, arsuri de stomac, dureri în piept și alte simptome specifice. Primele semne de la bebe le-am primit la 3 luni, când simțeam că mă „scarpină” în burtică. Ușor, scărpinatul s-a trasformat în lovituri de pumni și picioare și deja nu mai puteam să dorm pe burtă, cum obișnuiam. Am aflat că după a 16-a săptămâna de sarcina nu e bine să dormi nici pe spate, pentru că toată greutatea uterului va pune presiune pe coloana vertebrală, intestine și pe vasele principale de sânge și astfel pot apărea o serie de probleme precum: reducerea debitului cardiac, hipertensiune, privarea de oxigen și multe altele. Deci? Am ajuns să dorm pe părți, dar nici așa nu s-a dovedit a fi prea bine, pentru că la un moment dat au început să cedeze din cauza greutății și să îmi provoace dureri.

Pe măsură ce au trecut săptămânile a apărut insuficiență respiratorie, pe care nu am prevăzut-o, pentru că în sarcina cu Sofi nu am avut astfel de probleme. Mi s-a întâmplat și să-mi cedeze articulația genunchiului drept și am rămas înțepenită de 3 ori până acum, tot din cauza greutății. Am mai vorbit și cu prietenele mele și, deși există câteva asemănări între stările noastre, femeile sunt diferite, organismele sunt diferite, deci depinde de la caz la caz. Unele spun că prima sarcina e mai grea, altele că a două, ori că e mai greu atunci când ai băiat.

Nu pot să generalizez, dar în cazul meu a două sarcina a fost mult mai dificilă. Încerc însă să trec peste momentele dureroase și să mă gândesc că merită din plin și că fericirea care va veni odată cu nașterea va șterge aceste amintiri neplăcute”, s-a confesat vedetă pe blogul său.

Ce familie frumoasă are Andreea Bănică! Artista se mândrește cu cei doi copii ai săi, care îi seamănă perfect!

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează un cuplu de mai bine de 28 de ani!

Andreea Bănică l-a cunoscut pe actualul ei soț, Lucian Mitrea, în perioada liceului. El era elev în clasa a IX-a, iar artista în clasa a X-a. Andreea a povestit, în urmă cu câțiva ani, pe blogul său personal, cum a ajuns să formeze un cuplu cu cel care i-a devenit, în cele din urmă, soț:

„Ne-am cunoscut în liceu. Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. M-am gătit și, împreună cu o colega ne-am dus la bal. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.

A durat câteva luni ca Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga „fitile” vărului lui pentru a renunța la mine, deși nu îi spusese că mă place. Venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui preferat, flori, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele etc. Încerca să mă câștige și să mă facă să renunț la vărul lui pentru a lega o prietenie cu mine. Făcând asta ceva timp, m-am îndragostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată școala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni și jurăminte. Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învățat să sărut și unde a avut loc primul sărut. Nu am uitat nici acum acel moment de emoție mare când îmi tremurau picioarele și mâinile și îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine?

Nu am uitat zgomotul valurilor mici care loveau pietrele mari și îți dădeau acea stare de liniște și confort mental. Nu am uitat drumul până acolo, destul de departe de casa mea și luminile aprinse din loc în loc ce dezvăluiau siluetele a două suflete frumoase care, fără să știe, porneau pe drumul vieții presărat cu momente grele și frumoase, momente de neuitat!

Și da, s-a întâmplat să fiu sărutată și cucerită de bărbatul vieții mele. Mi-am jurat că cel care mă va atinge prima oară va fi soțul meu și tatăl copiilor mei”, mărturisea Andreea.

Ce familie frumoasă are Andreea Bănică! Artista se mândrește cu cei doi copii ai săi, care îi seamănă perfect!

Andreea Bănică a avut o copilărie dificilă. Și-a pierdut ambii părinți în decurs de 2 ani

Recent, Andreei Bănică și-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieții sale, copilăria. Vedeta a mărturisit că tatăl ei căzuse, la un moment dat, în patima alcoolului, iar din acel moment lucrurile o întorsătură neașteptată. Acesta devenea destul de violent, lucru care a determinat-o pe artistă să plece de acasă de foarte tânără, la 19 ani.

„În primul rând m-a ambiţionat faptul că am vrut să fiu o femeie independentă, pentru că am văzut în familie o mamă care nu avea curaj să se impună şi să pună piciorul în prag. Părinţii mei nu au avut o viaţă prea uşoară împreună, probabil că s-au iubit la început, după care tată a început să bea şi nu a mai fost cum trebuia să fie, iar mama mea nu avea curaj, nu neapărat să divorţeze, dar să se impună, să pună piciorul în prag, să ia atitudine. Eu mi-am promis că nu voi ajunge aşa, voi fi o femeie independentă, voi avea avea o familie frumoasă, nicidecum cu un soţ violent vreodată. Asta m-a făcut să mă ambiţionez şi să ajung unde sunt astăzi”, a dezvăluit artista pentru Fanatik.

Andreea și-a pierdut ambii părinți la începutul anilor 2000. La doar doi ani după ce tatăl ei s-a stins, a murit și mama vedetei în urmei unei lupte dificile cu cancerul esofagian.

Ce familie frumoasă are Andreea Bănică! Artista se mândrește cu cei doi copii ai săi, care îi seamănă perfect!

Fiica Andreei Bănică a devenit o adevărată domnișoară

Sofia, fiica Andreei Bănică, este de o frumusețe rară! Adolescenta crește văzând cu ochii și adoptă tot mai mult stilul rafinat al mamei sale. 

A ajuns deja la vârsta de 14 ani și devine o prezență tot mai des întâlnită pe conturile de socializare ale mamei sale, semn că nu se dă deloc în lături de la "lumina reflectoarelor". Celebra ei mamă nu ratează nicio ocazie să se laude cu copiii ei minunați, cea mai recentă postare cu Sofia fiind chiar de Ziua Copilului. Vedeta a ținut să facă o urare pentru toți copiii cu ocazia zilei lor. 

"La multi ani copii frumosi si buni! Ce doresc pentru copiii mei doresc tuturor copiilor
Aseara @iamsofiamariab a avut banchetul de final al clasei a 8 a! Emotii, bucurie, lacrimi si o distractie pe cinste. Prin asta a trecut Sofia ieri! Nu am avut timp sa postez din cauza timpului scurt care m-a presat pentru ca a trebuit sa ma impart in multe locuri insa am reusit sa ii fac cateva poze inainte sa plecam spre distractie. Si pentru ca mi-ati scris ca vreti sa vedeti rochita Sofiei iata pozele! Multumim @silkloveandlace pentru cea mai frumoasa rochie si pentru ca ati fost alaturi de noi in aceasta zi importanta", a fost mesajul care a însoțit o serie de imagini cu Sofia, într-o superbă rochie roz, dar și cu Noah, băiețelul ei.