swipe
↓ citeste mai jos ↓
Elena Gheorghe și Cornel Ene au o familie frumoasă Elena Gheorghe și Cornel Ene au o familie frumoasă
1 / 6
Cum se înțeleg Nicholas și Amelie Cum se înțeleg Nicholas și Amelie
2 / 6
Elena a trecut recent prin clipe de coșmar. Fiica ei a fost suspectă de pneumonie Elena a trecut recent prin clipe de coșmar. Fiica ei a fost suspectă de pneumonie
3 / 6
Elena Gheorghe și Cornel Ene, un cuplu model! Sunt împreună de mulți ani. Cum s-au cunoscut Elena Gheorghe și Cornel Ene, un cuplu model! Sunt împreună de mulți ani. Cum s-au cunoscut
4 / 6
Care e secretul căsniciei lor fericite Care e secretul căsniciei lor fericite
5 / 6
După 11 ani de căsnicie, Elena Gheorghe și soțul ei au un singur motiv de dispută După 11 ani de căsnicie, Elena Gheorghe și soțul ei au un singur motiv de dispută
6 / 6

Ce familie frumoasă are Elena Gheorghe. Care este secretul căsniciei sale de succes

Elena Gheorghe și Cornel Ene au o familie frumoasă

Elena Gheorghe și Cornel Ene s-au căsătorit în august 2011, însă formeaza un cuplu de 18 ani. Cei doi au împreună doi copii: Nicholas Răzvan, în varstă de 12 ani, și Amelie Nicole, de 6 ani. Din exterior, pare că Elenei și lui Cornel nu le este deloc greu să se ocupe de creșterea și de educația micuților, însă Elena recunoaște că nu îi este întotdeauna ușor să se împartă între scenă și copii. Artista se bazează enorm pe ajutorul soțului ei.

„Din exterior pare ușor, mai ales când nu știi câtă energie, câte curiozități și ce năzdrăvănii se pot ascunde în doi copii. La noi în casă nu este o regulă cu sarcinile, gătim împreună cu cei mici, le facem baie, ne jucăm, dar se întâmplă ca, la un moment dat, unul dintre noi săclacheze – copiii, în schimb, niciodată (râde) – pentru că oboseala își spune cuvântul.

Atunci, celălalt intră de serviciu în schimbul doi și rămâne să continue activitățile. Apoi, schimbăm rolurile și tot așa, la foc continuu. Încercăm să fim odihniți și veseli când suntem cu ei, ca să le putem reda aceeași stare. Copiii sunt suficient de inteligenți încât să-și dea seama imediat dacă ești obosit și își pierd răbdarea, devin mofturoși, nu le mai poți intra în grații. Așa că, oricât de epuizați am fi, prezența lor ne dă o stare de liniște și împlinire…”, a mărturisit Elena într-un interviu pentru VIVA!.

Foto: Tutu Ionatan / Instagram @elenagheorgheofficial

Ce familie frumoasă are Elena Gheorghe. Care este secretul căsniciei sale de succes

Cum se înțeleg Nicholas și Amelie

Elena și Cornel au mare noroc că cei doi copii ai lor au o relație armonioasă, lipsită de gelozii. Chiar dacă atunci când a venit pe lume Amelie, Nicholas a fost puțin reticent, între timp a devenit extrem de înțelegător, iar acum este protectorul numărul unu al surorii sale mai mici.

„Se iubesc foarte mult (...) Gelozia a apărut foarte puțin la început, când a apărut în peisaj Amelie, dar deja au trecut doi ani, Nicolas a crescut și este extrem de înțelegător. De multe ori e atât de atent să nu o supere și să lase de la el, încât ne uimește cu bunătatea lui de frățior”, a dezvăluit Elena pentru VIVA!.

De altfel, Elena și Cornel se străduiesc să își crească micuții în spirit modest și încearcă să le arate că lucrurile se obțin in viață muncind și făcând eforturi mari:

„Am crescut într-o familie modestă, care ne-a oferit atât cât a avut, și totul împărțit la trei. Mai apoi, tot ce am realizat din punct de vedere profesional a fost doar cu muncă și trudă, prin propriile forțe. Am făcut compromisuri de mic copil, atunci când alegeam să merg la lecții de canto, festivaluri, renunțând astfel la joacă și la alte lucruri de care se bucurau copiii. Acum dăruiesc mai departe ce am primit. Aceeași educație o ofer și eu copiilor mei. Îi las să obțină recompense dacă au un comportament adecvat. În cazul lui Nicolas, acest lucru este valabil și pentru notele și activitățile școlare. Doar așa pot vedea de mici că lucrurile nu se obțin în viață dacă-i cer lu mami sau tati, ci muncind și făcând eforturi mari”, mai spune Elena.

Foto: Instagram @elenagheorgheofficial

Ce familie frumoasă are Elena Gheorghe. Care este secretul căsniciei sale de succes

Elena a trecut recent prin clipe de coșmar. Fiica ei a fost suspectă de pneumonie

Recent, Elena Gheorghe a trecut prin clipe mai puțin plăcute. Fiica ei, Amelie, a fost internată la spital din cauza unor probleme de sănătate care au debutat in urmă cu trei săptămâni. Din fericire, nu a fost vorba decât de o viroză de sezon, astfel că micuța a fost externată, iar acum urmează un tratament cu antibiotic.

„Mulțumim din suflet pentru toate mesajele și toată grija pe care ne-o purtați. Mâine, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom pleca acasă. Aveți mare grijă că circulă foarte multe viroze, gripe etc, care dau bătăi de cap tuturor inclusiv cadrelor medicale. Sunt mult mai agresive, iar spitalele sunt pline de copii. La Amelie a debutat acum trei săptămâni cu ușoară febră, durere de cap și nas înfundat. A doua zi a consultat-o medicalul care ne-a prescris antibiotic”, a mărturisit Elena Gheorghe, pe Instagram.

Între timp, starea micuței s-a îmbunătățit semnificativ. Amelie este acum din nou vioaie și energică, deși a fost suspectă de pneumonie: „După o săptămână, simptomele persistau, iar tusea era tot mai supărătoare. Am fost la un control și ni s-a dat un alt antibiotic, dar nici acesta nu a făcut față. Ajunși iarăși la control, ni s-a recomandat să ne internăm pentru că radiografia și analizele ne arătau o pneumonie urâtă, deși simptomele nu indicau asta. Acum se simte bine, e vioaie și nerăbdătoare să meargă acasă, dar încă este sub tratament”, a precizat Elena.

Foto: Instagram @elenagheorgheofficial

Ce familie frumoasă are Elena Gheorghe. Care este secretul căsniciei sale de succes

Elena Gheorghe și Cornel Ene, un cuplu model! Sunt împreună de mulți ani. Cum s-au cunoscut

Elena Gheorghe și Cornel Ene s-au cunoscut acum 22 de ani, când artista avea doar 15 ani, iar instrumentistul 18. Amândoi au făcut parte din trupa Mandinga, însă inițial au fost prieteni. În anul 2005, însă, chiar de ziua ei de naștere, Elena și-a luat inima în dinți și i-a spus lui Cornel că este îndrăgostită de el. Din fericire, sentimentele au fost reciproce, astfel că cei doi s-au logodit șase ani mai târziu, iar în 2011 s-au căsătorit.

„Cornel mi-a fost cel mai bun prieten la început. Ne povesteam despre tot, inclusiv despre partea sentimentală de atunci. Ne sfătuiam, râdeam mult și, ușor-ușor, ne-am dat seama că între noi e ceva mai mult decât o simplă prietenie. De ziua mea, mi-am luat inima în dinți și i-am spus ce simt, practic eu am făcut primul pas. Am riscat tot pentru el. (zâmbește) Dada deja avea pregătit un machidon pentru mine, dar era prea târziu.

Părinții mei îl știau pe Cornel din Mandinga și știau că suntem foarte buni prieteni. Treptat, și-au dat seama și ei că între noi e mai mult de atât. L-au primit cu brațele deschise. Cu Dada am avut mai multe emoții, căci ea, de mică, îmi tot repeta că eu o să mă căsătoresc cu un armân. Deja avea pe cineva în lista de favoriți. (zâmbește) După ce l-a cunoscut însă, Dada l-a iubit foarte tare și îmi spunea: Cornel face cât o mie de machidoni”, a mărturisit Elena Gheoghe, într-un interviu pentru VIVA!.

Ce familie frumoasă are Elena Gheorghe. Care este secretul căsniciei sale de succes

Care e secretul căsniciei lor fericite

Nu de puține ori, Elena și Cornel au fost întrebați care este secretul căsniciei lor longevive. Sunt căsătoriti de mai bine de 10 ani, iar în căsnicia lor s-a pus întotdeauna accentul pe încrederea reciprocă, susținere și prietenie:

„Este destul de rar în ziua de azi, din păcate, pentru că implică foarte multe lucruri, să ai încredere în omul de lângă tine, să îl simți alături. Dacă ești dezechilibrat, trebuie să fie cineva acolo lângă tine, care să te așeze, să spună „Gata, e bine, poți să te liniștești, trecem și peste asta'. La baza relației noastre stă în primul rând prietenia. Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap. Nu sunt genul ăla care să mă gândesc Oare ar fi bine să îi spun soțului așa ceva? Oare ar mai avea farmec, nu o să îl surprindă sau din contră o să se obișnuiască că îi spun așa și nu o să i se mai pară că sunt misterioasă?”, a declarat Elena pentru VIVA!.

Foto: Emm and Claudia / Instagram @elenagheorgheofficial

Ce familie frumoasă are Elena Gheorghe. Care este secretul căsniciei sale de succes

După 11 ani de căsnicie, Elena Gheorghe și soțul ei au un singur motiv de dispută

Să nu ne imaginăm totuși că între cei doi nu există discuții, ca în orice altă familie. Acestea sunt, însă, foarte rare, după cum însăși Elena mărturisește, iar atunci când au loc, pornesc de cele mai multe ori de la muzică:

De cele mai multe ori, de la meserie, acolo apar scântei, pentru că fiecare vrea ceva: eu îmi doresc ca oamenii să înțeleagă muzica noastră, iar Cornel vrea ca muzica noastră să fie complexă. Echilibrul dintre acestea două trebuie să fie perfect, și atunci mai intervin contradicții, dar nu mai sunt atât de multe cum erau la început, ne-am mai maturizat și noi. De la începutul relației avem o regulă, indiferent ce discuții avem pe plan profesional: când ajungem acasă, lăsăm la ușă problemele și suntem o familie.

Ne mai certăm și de la copii, dar asta rar, pentru că nu ne băgăm unul peste celălalt, ne susținem opiniile în fața lor și, dacă nu suntem de acord cu vreo decizie, situație, o vorbim separat de ei și cădem la o înțelegere. Copiii sunt niște mici escroci sentimentali și profită atunci când părinții se contrariază în fața lor. Când suntem în vacanță singuri, nu ne certăm niciodată, avem impresia că suntem în luna de miere, chiar și după 17 ani, tocmai de aceea, la ceva timp, ne mai luăm două zile libere doar pentru noi, să ne regăsim și să ne acordăm timp. Lăsăm de la noi și unul, și celălalt, depinde de cine e nervos. Cel nervos are prioritate să vorbească, să se descarce. După ce se calmează, timp în care celălalt se abține să spună toate cele, se caută un moment oportun pentru a se clarifica lucrurile. Ăsta e un secret pe care l-am învățat de la ai mei”, mărturisește Elena Gheorghe.

Foto: Instagram @elenagheorgheofficial