swipe
↓ citeste mai jos ↓
Cine este Jean Gavril de la „America Express” Cine este Jean Gavril de la „America Express”
1 / 7
A câștigat „Dancing on Ice - Vis în doi” A câștigat „Dancing on Ice - Vis în doi”
2 / 7
Jean Gavril este căsătorit și are o fiică Jean Gavril este căsătorit și are o fiică
3 / 7
Soția lui Jean Gavril este dansatoare și a apărut într-unul din clipurile sale Soția lui Jean Gavril este dansatoare și a apărut într-unul din clipurile sale
4 / 7
Cum a început povestea de dragoste dintre Jean Gavril și Bianca Cum a început povestea de dragoste dintre Jean Gavril și Bianca
5 / 7
De ce a ales Jean Gavril să participe alături de fratele său, Dinu, la America Express De ce a ales Jean Gavril să participe alături de fratele său, Dinu, la America Express
6 / 7
Jean Gavril va deveni tătic pentru a doua oară! Jean Gavril va deveni tătic pentru a doua oară!
7 / 7

Ce familie frumoasă are Jean Gavril de la America Express! Artistul a devenit tată în urmă cu 1 an

Cine este Jean Gavril de la „America Express”

Potrivit Wikipedia, Jean Gavril, pe numele său real, Jean Florin Gavrilă, s-a născut în Constanța, pe data de 21 noiembrie 1993. Și-a început cariera muzicală în 2014, cu piesa „Nebun de legat” și a fost prezent pe scene importante din România, printre care Electric Castle, Romanian Creative Week, Femei pe Mătăsari, Gala Forbes și Elle Style Awards.

Relația lui Jean Gavril cu muzica a început, însă, devreme, încă de la vârsta de 7 ani, când a primit prima sa chitară de la părinți. La scurt timp, el a început să studieze chitara clasică alături de profesorul Albu Victor de la Liceul de Arte „Regina Maria” din Constanța. Ulterior, a început să participe și să câștige numeroase concursuri de muzică.

Jean Gavril a absolvit Liceul „Mircea cel Bătrân” din Constanța și ulterior și-a îndreptat atenția spre arhitectură, fiind admis la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” din București. Însă tot muzica rămâne pe primul loc pentru artist. Jean își compune singur piesele și își găsește inspirație atât în evenimentele din viața lui, cât și în evenimentele prin care trec oamenii din jurul său.

Ce familie frumoasă are Jean Gavril de la America Express! Artistul a devenit tată în urmă cu 1 an

A câștigat „Dancing on Ice - Vis în doi”

Jean Gavril a intrat în atenția publicului odată cu participarea la emisiunea „Dancing on Ice - Vis în doi”, o emisiune de tip concurs în care vedetele au concurat pe gheață, în ritm de dans, alături de patinatori profesioniști. Jean a avut-o drept parteneră pe patinatoarea Ana Maria Ion; cei doi au și câștigat, de altfel, trofeul, precum și premiul în valoare de 50.000 de euro. 

Ce familie frumoasă are Jean Gavril de la America Express! Artistul a devenit tată în urmă cu 1 an

Jean Gavril este căsătorit și are o fiică

Dincolo de carieră să muzicală și de parcursul în televiziune, Jean Gavril are și o familie frumoasă. Artistul este căsătorit cu Bianca Tohănean, pe care a cunoscut-o în liceu, cei doi fiind colegi de clasă. S-au căsătorit în toamna anului 2019, după ce patru ani au fost nevoiți să trăiască o relație la distanță, fiindcă Bianca și-a dorit să urmeze o facultate în străinătate. 

În septembrie 2021 cei doi au devenit părinții unei fetițe adorabile, Eva Marina.

Ce familie frumoasă are Jean Gavril de la America Express! Artistul a devenit tată în urmă cu 1 an

Soția lui Jean Gavril este dansatoare și a apărut într-unul din clipurile sale

Bianca Gavrilă, soția lui Jean Gavril, este de profesie antropolog și a fost dansatoare profesionistă de latino. A fost cea care l-a inspirat pe artist sa compună o mare parte din piesele sale, printre care „Jale Jeane”, „Păpușa Paradis”, „Fată, bea cu mine!” sau „Picioarele reci”, conform ziare.com.

Ce familie frumoasă are Jean Gavril de la America Express! Artistul a devenit tată în urmă cu 1 an

Cum a început povestea de dragoste dintre Jean Gavril și Bianca

Bianca și Jean se cunosc de mai bine de 15 ani, de când erau elevi de liceu. Artistul a văzut-o pentru prima oară în clasa a IX-a, iar pentru artist a fost dragoste la prima vedere. Cei doi au fost amici, însă, până la finalul liceului, când și-au dat seama că între ei poate fi mai mult decât o simplă prietenie. 

„În ciuda aparențelor, sunt un romantic incurabil şi nu ţin să am expun aşa în public. În clasa a IX-a când am văzut-o prima dată a fost un fel de dragoste la prima vedere. În cei patru ani de liceu, eu am nutrit o dragoste secretă. Era o dragoste din ultima bancă.”, a marturisit artistul.

„Ne cunoaștem de la 15 ani. Am fost colegi de clasă. Am fost amici, eram prieteni, dar abia în clasa a XII-a ni s-a pus pata unul pe celălalt.”, a declarat Bianca, potrivit kfetele.ro.

Ce familie frumoasă are Jean Gavril de la America Express! Artistul a devenit tată în urmă cu 1 an

De ce a ales Jean Gavril să participe alături de fratele său, Dinu, la America Express

Mulți se întreabă cine cine sunt Jean Gavril și Dinu de la America Express 2023 și de ce au ales să participe împreună la această competiție. Dinu Gavrilă este fratele mai mic al artistului și nu până să participe la America Express, nu a avut nicio legătură cu televiziunea.

Jean Gavril a declarat că este foarte apropiat de Dinu și că și-au dorit să plece împreună în aventura vieții lor pentru a-și testa legătura:

„Am ales să vedem ce și cât putem, să testăm legătura dintre noi și să ne bucurăm de aventură. În timp ce mă uitam la sezoanele trecute mă gândeam tot timpul cât este de tare, dar nu mi-aș fi imaginat că o să ajung și eu. E cel mai tare show din țara asta! Sunt foarte recunoscător pentru că fac parte din această cursă care este foarte dificilă și care ne va pune la încercare absolut toate simțurile, fizicul și mai ales nervii fiecăruia! Mă bucur că se întâmplă alături de fratele meu Dinu, de care sunt foarte apropiat și sunt sigur că vom trăi o experiență pe care nu o vom uita niciodată! Îmi doresc foarte mult să ajungem până la sfârșitul cursei, sunt niște țări prin care nu am mai fost niciodată și chiar ne dorim să cunoaștem cât mai multe din această experiență unică!”, au explicat Jean Gavril, potrivit Wowbiz.

Ce familie frumoasă are Jean Gavril de la America Express! Artistul a devenit tată în urmă cu 1 an

Jean Gavril va deveni tătic pentru a doua oară!

Bucurie de nedescris! Jean Gavril se pregătește să devină tată pentru a doua oară! A ținut să facă anunțul personal, prin intermediul unei postări cu totul specială pe contul de Instagram. 

"Suntem foarte entuziasmați să ne întoarcem în Paris, împreună, acolo unde povestea noastră a început în urmă cu 11 ani. Suntem și mai entuziasmați că ceea ce atunci păreau doar vise, acum chiar le trăim și încă mai mult decât ne-am fi imaginat.

Între timp am devenit și soți, având-o pe Evita am devenit și părinți iar viața noastră urmează să se schimbe din nou, pentru că așteptăm să vină al doilea copil în familia noastră❤️", a scris artistul în online. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jean Gavril (@jeangavril)