swipe
↓ citeste mai jos ↓
Cum arată Irina Columbeanu în 2022 Cum arată Irina Columbeanu în 2022
1 / 6
Locuiește în Statele Unite împreună cu mama ei, Monica Gabor Locuiește în Statele Unite împreună cu mama ei, Monica Gabor
2 / 6
Are rezultate excelente la școală! O organizație din Malibu a numit-o unul dintre tinerii valoroși ai comunității Are rezultate excelente la școală! O organizație din Malibu a numit-o unul dintre tinerii valoroși ai comunității
3 / 6
Își dorește să devină chirurg cardiotoracic sau neurochirurg Își dorește să devină chirurg cardiotoracic sau neurochirurg
4 / 6
Este talentată și la pictură! Irina Columbeanu își expune tablourile pe Instagram Este talentată și la pictură! Irina Columbeanu își expune tablourile pe Instagram
5 / 6
A vândut primul tablou la 8 ani A vândut primul tablou la 8 ani
6 / 6

Ce frumoasă este fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor! Irina are 15 ani și seamănă leit cu mama ei!

Cum arată Irina Columbeanu în 2022

Irina Columbeanu s-a născut în 2007, pe 17 ianuarie. Are 15 ani și pe lângă faptul că este extrem de frumoasă, are o ambiție ieșită din comun. La fel ca părinții ei, Irina are țeluri mărețe și se gândește deja la viitorul ei, dorindu-și să devină medic.

Ce frumoasă este fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor! Irina are 15 ani și seamănă leit cu mama ei!

Locuiește în Statele Unite împreună cu mama ei, Monica Gabor

De mai bine de 4 ani, Irina Columbeanu locuiește în Malibu, SUA, alături de mama ei, iubitul acesteia, Mr. Pink și fiul lui. Deși au existat zvonuri că adolescenta s-a mutat peste Ocean pentru a-și continua studiile din cauza că tatăl ei nu și-ar mai fi permis să-i plătească școlarizarea în România, Irinel Columbeanu a infirmat aceste speculații:

„Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord că ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe să se adapteze acestei noi lumi”, spunea anul trecut Irinel Columbeanu, potrivit DC News.

Ce frumoasă este fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor! Irina are 15 ani și seamănă leit cu mama ei!

Are rezultate excelente la școală! O organizație din Malibu a numit-o unul dintre tinerii valoroși ai comunității

Adevărul este mutarea în America i-a priit adolescentei! Irina are rezultate excelente la învățătură și se implică într-o mulțime de proiecte în cadrul liceului la care învață (Malibu High School), dar și în activități extracurriculare. Ba mai mult, o organizație din Malibu a numit-o unul dintre tinerii valoroși ai comunității!

Fundația caritabilă Malibu Dolphin a premiat-o pe adolescentă pentru rezultatele școlare, cât și pentru cele în sport. Irina este o adevărată atletă, participând la competițiile școlare de baschet, tenis și atletism. Totodată, ea face parte din consiliul elevilor la liceul din Malibu și promovează implicarea elevilor atât la școală, cât și în comunitate. Este implicată în acțiuni de voluntariat și este singurul boboc de liceu nominalizat la un eveniment unde este premiat „Tânărul Anului” .

„Irina Columbeanu, deși este doar un boboc la Malibu High School, este o atletă polisportivă, concurând la baschet, tenis și atletism. În calitate de membru al Associated Student Body (activități studențești) la Malibu High School, ea susține și promovează implicarea elevilor la școală și în comunitate.

Pasiunea ei pentru comunicare, atât scrisă, cât și vorbită, i-a adus succese în mai multe cluburi și discipline. Recent, a fost singură elevă din clasa a nouă care a primit o nominalizare pentru evenimentul Tânărul anului 2022 de la BGCM, unde a concurat împotriva elevilor din clasele superioare, susțînând un discurs pregătit și prezentând un portofoliu extins de realizări.

Irina este activă în cadrul organizației Leaders-în-Training, unde a făcut zeci de ore de voluntariat pentru proiecte de serviciu, cum ar fi construirea de dispozitive robotice de mobilitate pentru copiii cu dizabilități.

Irina este o susțînătoare a schimbării și o persoană care crede cu tărie în crearea de resurse echitabile pentru toți și caută mereu modalități de a-i include pe ceilalți. Pe lângă numeroasele sale activități extracurriculare, Irina este o studentă care se mândrește cu excelența academică și speră să devină într-o zi avocat, neurochirurg sau scriitor”, scrie Malibu Times.

Ce frumoasă este fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor! Irina are 15 ani și seamănă leit cu mama ei!

Își dorește să devină chirurg cardiotoracic sau neurochirurg

Visul cel mai mare al Irinei este să devină medic. Recent, ea le-a declarat jurnaliștilor americani că este interesată de o carieră în STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics), program care o ajută să-și îndeplinească marele vis, acela de a activa în domeniul medicinei.

„Îmi doresc să devin chirurg cardiotoracic sau neurochirurg, iar pentru a realiza acest lucru sunt mereu în căutarea de noi oportunități STEM, pentru a-mi spori cunoștințele în domeniu și pe care sper să le folosesc pentru a salva vieți, într-o bună zi”, a spus Irina. „Mă prefăceam că mașina pe care o construiam era pacientul meu și, cu fiecare pas pe care îl făceam, îmi imaginam că eram mai aproape de a salva o viață. Lucru pe care îl făceam atât în realitate, cât și în imaginația mea”, a mărturisit Irina, potrivit Libertatea pentru Femei.

Ce frumoasă este fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor! Irina are 15 ani și seamănă leit cu mama ei!

Este talentată și la pictură! Irina Columbeanu își expune tablourile pe Instagram

Pe lângă faptul că este o elevă eminența și face deja primii pași spre o mult-visată carieră în medicină, Irina este și extrem de talentată la pictură. Ea a urmat cursurile une școli de pictură, tatăl ei, Irinel Columbeanu, explicând, în urmă cu câțiva ani, că fata a început să deseneze singură. Apoi, cu acordul ei, a înscris-o la cursuri de specialitate.

Irina își expune, în prezent, operele de artă pe Instagram, acolo unde primește mii de aprecieri din partea celor care o urmăresc.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Columbeanu (@irinasimagination)

Ce frumoasă este fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor! Irina are 15 ani și seamănă leit cu mama ei!

A vândut primul tablou la 8 ani

Irina Columbeanu pictează de mică și puțini știu că avut prima să expoziție de artă la 8 ani. Ea și-a expus tablourile într-o galerie de artă, iar Irinel Columbeanu mărturisea, la vremea respectivă, că fiica lui a câștigat tot atunci și primii ei bani, după ce o femeie din afara țării a cumpărat unul din tablourile sale.

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afară țării”, a declarat fostul om de afaceri de la Izvorani, pentru impact.ro. Aceasta se pare că nu a fost singură lucrare a Irinei care s-a vândut la astfel de sume. Potrivit aceleiași surse, adolescenta ar fi câștigat, până acum, în jur de 10.000 de euro doar din picturi.