swipe
↓ citeste mai jos ↓
Vlăduța Lupău a născut în urmă cu 6 luni Vlăduța Lupău a născut în urmă cu 6 luni
1 / 6
Artista s-a operat de endoemtrioză înainte să rămână însărcinată Artista s-a operat de endoemtrioză înainte să rămână însărcinată
2 / 6
Cât de mult a crescut băiețelul Vlăduței Lupău! Cât de mult a crescut băiețelul Vlăduței Lupău!
3 / 6
Cum se descurcă artista în rolul de mamă Cum se descurcă artista în rolul de mamă
4 / 6
Artista ar mai vrea să facă un copil! Artista ar mai vrea să facă un copil!
5 / 6
Cine este soțul Vlăduței Lupău și cu ce se ocupă Cine este soțul Vlăduței Lupău și cu ce se ocupă
6 / 6

Ce mare a crescut fiul Vlăduței Lupău! Cum se simte artista în rolul de mămică

Vlăduța Lupău a născut în urmă cu 6 luni

Vlăduța Lupău a devenit mamă pe 6 august 2022, chiar de sărbătoarea Schimbării La Față A Domnului. Artista de muzică populară a adus pe lume, prin cezariană, un băiețel pe care l-a botezat Iair, un nume biblic, cu o puternică semnificație, mai ales pentru fericiții părinți:

„Iair… știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram la scurt timp după ce a născut.

Ce mare a crescut fiul Vlăduței Lupău! Cum se simte artista în rolul de mămică

Artista s-a operat de endoemtrioză înainte să rămână însărcinată

Înainte de rămâne însărcinată, Vlăduța Lupău s-a confruntat cu o problemă de sănătate frecventă în rândul femeilor. Artista a suferit, în 2021, o operație de endometrioză și mărturisește că sarcina a venit că un miracol pentru ea, la doar câteva luni de la intervenție:

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boală secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii. Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil, sau nu poți să cumperi sănătate”, a declarat Vlăduța, potrivit spynews.ro.

Ce mare a crescut fiul Vlăduței Lupău! Cum se simte artista în rolul de mămică

Cât de mult a crescut băiețelul Vlăduței Lupău!

Vlăduța se bucură din plin de tot ce îi oferă rolul de mămică. Micuțul Iair a împlinit, luna aceasta, 6 luni, iar vedetă a postat pe Instagram un clip absolut adorabil cu acesta.

„6 luni 🤍 Știu că ai venit pe lume să ne aduci fericire…așa cum toți copiii o fac! Te iubim la infinit, gălușcă!”, a scris Vlăduța.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Ce mare a crescut fiul Vlăduței Lupău! Cum se simte artista în rolul de mămică

Cum se descurcă artista în rolul de mamă

Vlăduței nu i-a fost frică nicio secundă de rolul de mămică. A știut încă din start că se poate împărți între spectacole și familie, însă recunoaște că programul ei nu a fost deloc unul ușor până acum.

Artista a mărturisit, pe Instagram, că somul a devenit un lux pentru ea. Dacă înainte să fie mama obișnuia să se trezească aproape de prânz, fiindcă era obosită de la cântări, acum nici nu mai știe ce este acela somn.

„Săptămână frumoasă, dragilor! Vreau să vă spun că niciodată m-am gândit eu că lunea dimineața o să mă trezesc eu pe la 7, pe la 8, pe la 9, pentru că eu aveam un program destul de relaxant lunea, mă rog, și în orice dimineață până la 11-12 nu mă trezeam. Bine, asta nu înseamnă că sunt o putoare, pentru că aveam nopți pierdute de joi până duminică-luni. Ei bine, sunt forță, forță nucleară. În viața mea nu m-am gândit că o să se întâmple chestia asta și că o să mi se schimbe într-adevăr viața cu orele acestea de dimineață”, le-a spus Vlăduța Lupău fanilor de pe Instagram.

Ce mare a crescut fiul Vlăduței Lupău! Cum se simte artista în rolul de mămică

Artista ar mai vrea să facă un copil!

Chiar dacă cu greu reușește să se odihnească, Vlăduței îi place enorm rolul de mămică și nu exclude, în viitor, încă o sarcină. Întrebat de către fani dacă își mai doresc un copil, soțul Vlăduței, Adi Rus, a răspuns „desigur”.

Ce mare a crescut fiul Vlăduței Lupău! Cum se simte artista în rolul de mămică

Cine este soțul Vlăduței Lupău și cu ce se ocupă

Vlăduța Lupău și Adi Rus formează un cuplu de mai bine de 5 ani și sunt căsătoriți din 2019. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment la care artista a fost invitată să cânte, iar cel care a făcut primul pas a fost Adi.

„L-am cunoscut la o cântare, la un profesor de-al meu, de la Universitate. Am terminat Medicină Veterinară și un profesor avea un eveniment la un lac, cu ceva oameni. Era și tatăl lui acolo. Am cântat acolo, la un moment dat vine el și așa ne-am cunoscut”, a povestit Vlăduța.

Adrian Rus are 27 de ani și este din Cluj-Napoca. A fost portar la Universitatea Cluj și CFR Cluj, însă acum un an acesta a renunțat la fotbal întrucât nu era mulțumit cu statutul de rezervă. Adrian spune că nu regretă că a renunțat la carieră de fotbalist, fiindcă astfel în ultimii ani a avut mai mult timp pentru familia sa.