swipe
↓ citeste mai jos ↓
Andreea Bălan, o mamă împlinită! Cum arată fetițele sale Andreea Bălan, o mamă împlinită! Cum arată fetițele sale
1 / 6
Cum își educă Andreea Bălan fetițele Cum își educă Andreea Bălan fetițele
2 / 6
De ce și-a mutat fetițele de la școala privată la cea de stat De ce și-a mutat fetițele de la școala privată la cea de stat
3 / 6
Ce mesaj emoționant a primit Andreea din partea fiicelor sale, la America Express Ce mesaj emoționant a primit Andreea din partea fiicelor sale, la America Express
4 / 6
Andreea Balan despre un al treilea copil Andreea Balan despre un al treilea copil
5 / 6
În ce relații a rămas Andreea Bălan cu fostul soț, George Burcea În ce relații a rămas Andreea Bălan cu fostul soț, George Burcea
6 / 6

Ce mari și frumoase au crescut fetițele Andreei Bălan. Uite cât de mult seamănă cu vedeta

Andreea Bălan, o mamă împlinită! Cum arată fetițele sale

Andreea Bălan este o mămică împlinită! Are două fetițe adorabile, Ella și Clara, cărora le dedică în totalitate timpul liber. În ciuda programului său extrem de încărcat, artista încearcă să se implice cât mai mult în creșterea fetițelor sale și să le ofere o educație bună.

„Programul meu se închide la cinci jumate. Tot ceea ce trebuie să rezolv, trebuie să fac în timpul zilei pentru că apoi o iau pe Ella de la grădiniţă. Din momentul acela sunt a lor: mergem în parc, la mall, mare, munte, parc.”, a marturisit Andreea recent, la Antena Stars.

Ce mari și frumoase au crescut fetițele Andreei Bălan. Uite cât de mult seamănă cu vedeta

Cum își educă Andreea Bălan fetițele

Într-un interviu pentru Ego.ro, Andreea a mărturisit că nu și-a răsfățat niciodată fetițele peste măsură și că a încercat să le învețe valoarea banului. Vedeta spune că fiica cea mare, Ella, înțelege atunci când aceasta îi explică faptul că face anumite sacrificii pentru ca ei și surioarei sale mai mici să nu le lipsească nimic.

„Trebuie să existe un echilibru pentru că deși eu le răsfăț, cum spui, eu le explic că mami muncește, mami aleargă și că trebuie să apreciem jucăriile, să nu le stricăm că alți copii poate nu au. Din când în când ele mai fac câte un ghiozdănel pe care îl dau cadou altor copii. Le ducem la Satele SOS sau facem ceva în acest sens și atunci ele apreciază ceea ce au și nu vor crește niște fetițe care cred că li se cuvine totul (...) Ela înțelege valoarea banului. La 6 ani. Ele deja au două pușculițe și în acele pușculițe își mai strâng bănuții lor. Ela acum și-a strâns o sumă de bani, că a primit și de la buni, și de la mine, și de Crăciun vrea să-și ia anumite decorațiuni de brad. Vrea ea unele. Oricum aș fi cumpărat eu, dar vrea ea din banii ei și atunci o las. Se responsabilizează oarecum”, a mărturisit Andreea.

Ce mari și frumoase au crescut fetițele Andreei Bălan. Uite cât de mult seamănă cu vedeta

De ce și-a mutat fetițele de la școala privată la cea de stat

Recent, Andreea a luat decizia de a-și retrage fetele de la școală privată și le-a înscris la stat. Cele mici sunt acum eleve la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”:

„Le-am mutat pe fete la George Enescu, la liceul de muzică. Ella este clasa 0 și Clara este la grupa mijlocie. Erau la o grădiniță particulară în Pipera și mi-au spus că ele vor să fie cântărețe și, chiar la serbarea când eu am fost plecată în America Express, Ella a scris pe o fișă că ea vrea să fie solist vocal. Amândouă au spus asta și le-am întrebat dacă sunt sigure. Și au zis da. Atunci le-am spus că trebuie să știe să cânte și la un instrument și cu vocea. Să știe și teorie muzicală și uite, mergem la o școală de muzică. Și, de câteva zile, merg la George Enescu”, a declarat Andreea Bălan pentru FANATIK.

Ce mari și frumoase au crescut fetițele Andreei Bălan. Uite cât de mult seamănă cu vedeta

Ce mesaj emoționant a primit Andreea din partea fiicelor sale, la America Express

Anul trecut, Andreea a acceptat să facă parte din competiția „America Express”, alături de Andreea Antonescu. Artistei i-a fost extrem de greu să stea departe de fiicele sale, astfel că atunci când a primit din partea acestora un mesaj emoționant, cu ocazia zilei sale de naștere, a izbucnit în lacrimi. 

 „La mulți ani, mami. Ne e dor de tine. Te așteptăm cu bine și te iubim. Să vii câștigătoare și cu multe cadouri”, i-au transmis fetițele într-un clip, în care i-au arătat și tortul pe care i l-au pregătit până ajunge acasă.

Ce mari și frumoase au crescut fetițele Andreei Bălan. Uite cât de mult seamănă cu vedeta

Andreea Balan despre un al treilea copil

Au trecut mai bine de trei ani de când Andreea a suferit un stop cardio-respirator pe masă de operație, atunci când a adus-o pe lume pe Clara. Invitată recent în podcastul lui Damian Drăghici, însă, artista a mărturisit că își mai dorește un copil. Fiindcă nu mai poate rămâne însărcinată, vedeta se gândește să apeleze la o mamă surogat. 

„Eu mi-am dorit copii. Am născut-o pe Ella, dar eram așa….nu știam ce să fac, cum să facă cu cariera. Apoi, viața mi-a dat-o la temelie. A fost stopul cardiac și mi-am dat seama că trebuie să o las mai moale. Fetele mele nu seamănă între ele. Una seamănă mai mult cu mine, a doua cu partea cealaltă. Dar ele se completează foarte bine una pe cealaltă. Eu învăț de la ele și ele mă echilibrează.”, a declarat Andreea Bălan în podcastul lui Damian Drăghici.

„Îmi doresc si un băiat, dar nu mai pot sa îl fac. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă surogat”, a mai spus Andreea.

Ce mari și frumoase au crescut fetițele Andreei Bălan. Uite cât de mult seamănă cu vedeta

În ce relații a rămas Andreea Bălan cu fostul soț, George Burcea

Andreea Bălan și tatăl fetițelor sale, George Burcea, au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă au divorțat la doar cinci luni de la nuntă. Cei doi se străduiesc să păstreze o relație civilizată de dragul celor mici, așa cum a mărturisit Andreea într-un vlog postat pe YouTube:

„Nu există absolut nicio relație cu tatăl fetelor și pur și simplu, el vine și le ia în weekend, unul cu trei, conform sentinței, și atât. Este prezent în viața lor, atât cât se poate și atât cât își dorește, iar în rest, eu și mama ne ocupăm de creșterea Ellei și a Clarei, de tot ce înseamnă educație, tot ce înseamnă viața lor, cu tot ceea ce implică viața lor, din toate punctele de vedere”.