swipe
↓ citeste mai jos ↓
Lovitură teribilă pentru Gordon Ramsay. Fiica lui spune, în sfârșit, adevărul Lovitură teribilă pentru Gordon Ramsay. Fiica lui spune, în sfârșit, adevărul
1 / 7
Nimeni nu este scutit de ochiul critic al chef-ului Nimeni nu este scutit de ochiul critic al chef-ului
2 / 7
Gordon pare complet nemulțumit de cum gătește fiica lui, Holly Gordon pare complet nemulțumit de cum gătește fiica lui, Holly
3 / 7
Gordon Ramsay nu pierde ocazia să îi critice și pe alții pentru felul în care gătesc Gordon Ramsay nu pierde ocazia să îi critice și pe alții pentru felul în care gătesc
4 / 7
Gordon Ramsay sau ”bucătarul infernului” Gordon Ramsay sau ”bucătarul infernului”
5 / 7
Gordon Ramsay este căsătorit de 24 de ani și are 5 copii Gordon Ramsay este căsătorit de 24 de ani și are 5 copii
6 / 7
Matilda este mândria lui Gordon când vine vorba de gătit! Matilda este mândria lui Gordon când vine vorba de gătit!
7 / 7

Ce părere are Gordon Ramsay despre cum gătește fiica lui. Reacție șocantă!

Lovitură teribilă pentru Gordon Ramsay. Fiica lui spune, în sfârșit, adevărul

Credeai că doar Gordon Ramsay critică felul în care gătesc cei din jur? Ei bine, iată că nici fiicele sale nu se dau în vânt după mâncarea gătită de unul dintre cei mai cunoscuți bucătari. Într-o postare recentă pe TikTok, Tilly, una dintre fiicele lui Gordon, recunoaște că preferă mâncarea mamei sale în detrimentul celei preparate de tatăl ei.

@tillyramsay

Guess who’s cooking I prefer ???????? @gordonramsayofficial #fyp

♬ the real sorority check - elizabeth the first

Lesne de precizat faptul că postarea fetei a stârnit un val de reacții pe TikTok, iar clipul a adunat deja peste 72 de milioane de vizualizări.

Ce părere are Gordon Ramsay despre cum gătește fiica lui. Reacție șocantă!

Nimeni nu este scutit de ochiul critic al chef-ului

Se pare că nimeni nu este scutit de ochiul critic al chef-ului, care nu a ezitat să o critice pe fiica lui mijlocie, Holly, care nu a gătit deloc așa cum se aștepta Ramsay. Un clip în care unul dintre cei mai temuți chefi, Gordon Ramsay, critică aptitudinele culinare ale uneia dintre fiicele sale, a devenit viral pe TikTok.

Ce părere are Gordon Ramsay despre cum gătește fiica lui. Reacție șocantă!

Gordon pare complet nemulțumit de cum gătește fiica lui, Holly

Holly s-a filmat în timp ce gătea după o rețeta concepută chiar de tatăl ei, însă aceasta se pare că nu urmat întocmai pașii corecți. Încă de la începutul clipului, Ramsay are ceva de comentat, părând de-a dreptul șocat că fiica lui nu a curățat bine cartofii de coajă și că nu i-a copt suficient. Cum îți dai seama dintr-un clip de pe TikTok că cineva nu a copt bine cartofii? Numai Gordon Ramsay știe!

Pe toată durata clipului Gordon pare complet nemulțumit de cum gătește fiica lui, transmițându-i acesteia, mai în glumă, mai în serios: ”domnișoară, aveam pretenții de la ține! Să îți fie rușine, Holly!”.

@gordonramsayofficial

Holly !! I thought I taught you better ##duet with @hollyannaramsay ##ramsayreacts ##fyp

♬ CEO of speaking French - c.est.bon.bon

Ce părere are Gordon Ramsay despre cum gătește fiica lui. Reacție șocantă!

Gordon Ramsay nu pierde ocazia să îi critice și pe alții pentru felul în care gătesc

Se pare că lui Gordon Ramsay îi place extrem de mult platforma TikTok, pentru că nu pierde niciodată ocazia să îi critice și pe alții pentru felul în care gătesc chiar și cele mai banale preparate. Cine credea că este atât de complicat să faci un piure de cartofi dulci? Așa că dacă ai un cont de TikTok pe care mai postezi și rețete din când în când, așteaptă-te să fii aspru criticat de cel mai exigent chef din lume.

Ce părere are Gordon Ramsay despre cum gătește fiica lui. Reacție șocantă!

Gordon Ramsay sau ”bucătarul infernului”

Gordon Ramsay este unul dintre cei mai temuți chefi, devenind celebru în întreaga lume în 1998, în urmă emisiunii ”Boiling Point”, ce urmarea parcursul lui Ramsay care tocmai își deschisese primul restaurant. Lipsa de răbdare și temperamentul vulcanic al chef-ului au fost ”ingredientele” care au garantat audiența, Ramsay devenind unul dintre cei mai temuți chefi.

Ce părere are Gordon Ramsay despre cum gătește fiica lui. Reacție șocantă!

Gordon Ramsay este căsătorit de 24 de ani și are 5 copii

Ramsay este căsătorit de mai bine de 24 de ani cu Cayetana Hutcheson, fost profesor Montessori, și au împreună cinci copii: Megan, Holly, Jack, Matilda și Oscar. Se pare că dintre toți copiii chef-ului, cea mai pricepută într-ale bucătăriei este Matilda Ramsay.

Ce părere are Gordon Ramsay despre cum gătește fiica lui. Reacție șocantă!

Matilda este mândria lui Gordon când vine vorba de gătit!

Matilda a gătit de multe ori cot la cot cu tatăl ei și împreună au avut emisiunea ”Matilda and the Ramsay Bunch” difuzată de postul CBBC. Ea a apărut și în emisiunile chef-ului, care nu au fost puține, iar în 2017 a lansat prima ei carte de rețete ”Matilda & The Ramsay Bunch: Tilly's Kitchen Takeover”.