swipe
↓ citeste mai jos ↓
Ed Sheeran este tătic! Soția lui a născut săptămâna trecută Ed Sheeran este tătic! Soția lui a născut săptămâna trecută
1 / 6
Ce nume au ales pentru fetița lor Ce nume au ales pentru fetița lor
2 / 6
Ed Sheeran și Cherry sunt împreună de 5 ani Ed Sheeran și Cherry sunt împreună de 5 ani
3 / 6
S-au căsătorit anul trecut S-au căsătorit anul trecut
4 / 6
Se cunosc de când erau copii Se cunosc de când erau copii
5 / 6
Ed Sheeran a luat o pauză de la muzică Ed Sheeran a luat o pauză de la muzică
6 / 6

Ed Sheeran a devenit tătic!

Ed Sheeran este tătic! Soția lui a născut săptămâna trecută

Ed Sheeran este, oficial, tată de fată! Săptămâna trecută, soția lui, Cherry Seaborn, a născut o fetiță perfect sănătoasă, așa cum a confirmat Sheeran pe contul său de Instagram, printr-o postare adorabilă!

Ed Sheeran a devenit tătic!

Ce nume au ales pentru fetița lor

Alături de o poză cu botoseii fetiței, Ed Sheeran a martursit că el și soția lui sunt în al nouălea cer și a dezvăluit și numele fetei: Lyra Antarctica.

”Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe uimitoare de medici, Cherry a adus-o pe lume pe frumoasă și sănătoasă noastră fiica - Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem îndrăgostiți până peste cap de ea! Atât mama, cât și fetița sunt perfect sănătoase și suntem în al nouălea cer. Va rugăm să ne respectați intimitatea, așa cum ați făcut-o și până acum. Va iubim și sper să ne revedem cât de curând”, a transmis Ed Sheeran pe Instagram.

Ed Sheeran a devenit tătic!

Ed Sheeran și Cherry sunt împreună de 5 ani

Ed și Cherry formează un cuplu de mai bine de 5 ani, cei doi fiind foarte discreți când vine vorba de relația lor. Atât de discreți încât fanii artistului au aflat destul de târziu de această relație, dar și de nuntă.

Ed Sheeran a devenit tătic!

S-au căsătorit anul trecut

Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au căsătorit la începutul anului 2019. Ceremonia a fost una restrânsă, participând doar 40 de persoane, printre care familia și câțiva prieteni apropiați, potrivit The Sun.

Ed Sheeran a devenit tătic!

Se cunosc de când erau copii

Chiar dacă sunt împreună de cinci ani, cei doi se cunosc de când erau copii. Ed și Cherry mergeau la aceeași școală, însă ea a plecat la facultate în Statele Unite. Cei doi au pierdut legătura până în 2015, când s-au regăsit, iar un an mai târziu Cherry s-a mutat înapoi în Marea Britanie pentru a fi cu Ed.

Ed Sheeran a devenit tătic!

Ed Sheeran a luat o pauză de la muzică

La finalul anului trecut, Ed Sheeran anunța că va lua o pauză de la activitatea muzicală și de la rețelele de socializare, după ce a muncit non-stop în ultimii doi ani. El le-a mărturisit celor peste 31 milioane de urmăritori de pe Instagram că vrei să acorde mai mult timp vieții sale personale.

Artistul a mai luat o pauză de la activitatea muzicală şi de la platformele de socializare în 2016.