swipe
↓ citeste mai jos ↓
Catinca Petre a împlinit 10 ani! Catinca Petre a împlinit 10 ani!
1 / 7
Cum a venit pe lume Catinca Cum a venit pe lume Catinca
2 / 7
Catinca a participat la emisiunea „Chefi la cuțite” Catinca a participat la emisiunea „Chefi la cuțite”
3 / 7
Ce își dorește Mihai Petre pentru fiica lui Ce își dorește Mihai Petre pentru fiica lui
4 / 7
Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre
5 / 7
Ce doi mai au o fetiță pe nume Ariana Ce doi mai au o fetiță pe nume Ariana
6 / 7
Cât de mult au crescut fetițele lui Mihai Petre! Cât de mult au crescut fetițele lui Mihai Petre!
7 / 7

Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre a împlinit 10 ani. Ce mesaj emoționant i-au transmis părinții

Catinca Petre a împlinit 10 ani!

Au trecut 10 ani de când Elwira și Mihai Petre au devenit pentru prima oară părinți. Pe 12 decembrie, îndrăgitul cuplu a sărbătorit-o pe fata lor cea mare și i-au transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare:

„Ai hotărât să vii în viața noastră chiar atunci când am visat cel mai puternic să devin mamă. Și ai răsturnat tot ce credeam că știam, ne-ai arătat ce înseamnă să iubești!

Îți doresc să ai ochi atenți, care să vadă lucrurile cu adevărat importante în viața. Îți doresc urechi care să asculte, mâini care să fie dornice să ajute. Îți doresc gură care rostește cuvinte din inimă și picioarele care să te ducă unde dorești. Dar mai ales, îți doresc inima care să te conducă în viață acolo unde găsești iubire. Iar eu promit să fiu lângă ține mereu!”, a scris Elwira Petre pe Instagram.

Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre a împlinit 10 ani. Ce mesaj emoționant i-au transmis părinții

Cum a venit pe lume Catinca

În urmă cu un an, Mihai Petre povestea, pe Instagram, că fiica lui cea mare a venit pe lume într-o zi geroasă de decembrie, pe 12.12.2012 mai exact. Elwira l-a trezit la 5 dimineața, însă amândoi au crezut că este o alarmă falsă. Cu toate acestea, Mihai a ieșit să deszăpezească mașina și mers cu Elwira la spital. Câteva ore mai târziu, Catinca a venit pe lume.

„Țin minte perfect ziua aceasta de 12 Decembrie. Era zăpada aproape cât casă. Ne-am trezit pe la 5 crezând că e alarmă falsă. Am început să dau în viteză la lopată și am plecat. În câteva ore eram tată. Totul s-a schimbat de atunci. În bine. Știu pentru cine și pentru ce trăiesc, simt că iubesc intens în fiecare zi și recunosc, îmi scapă din când în când pe ascuns câte o lacrimă, doar uitându-mă la tine. La mulți ani, Catinca. Îți Mulțumesc că ai venit. 12.12.12”, scria Mihai Petre în urmă cu un an.

Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre a împlinit 10 ani. Ce mesaj emoționant i-au transmis părinții

Catinca a participat la emisiunea „Chefi la cuțite”

În urmă cu câteva luni, Catinca Petre i-a impresionat pe chefii și jurații show-ului culinar „Chefi la Cuțite” cu o rețeta care i-a adus cuțitul de aur. Deși a fost extrem de emoționată, ea a reușit să gătească de la zero clătite cu brânză dulce!

Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre a împlinit 10 ani. Ce mesaj emoționant i-au transmis părinții

Ce își dorește Mihai Petre pentru fiica lui

Așa cum era de așteptat, Catinca este pasionată de balet, însă pe lângă cursuri de dans, a făcut și canto, desen, pian și vioară. În urmă cu ceva timp, Mihai Petre dezvăluia pentru revista VIVA! că dorința să este că fiica lui să-și urmeze pasiunile așa cum dorește:

„Eu cred că mi-aş dori să facă ea ce își doreşte să facă. În momentul asta face balet, patinează, mai aşteptăm câţiva ani, este destul de micuţă că să ia acum o decizie. Eu cred că e încă prea devreme, vrem să încerce cât mai multe. Vrem să o încurajăm şi să o îndrumăm cât putem noi.”

Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre a împlinit 10 ani. Ce mesaj emoționant i-au transmis părinții

Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre

Elwira și Mihai Petre formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Elwira este din Polonia, însă cei doi s-au cunoscut în Republica Moldova, la o proba de dans. La acea vreme, partenera de dans a lui Mihai Petre se accidentase, așa că acesta avea nevoie de cineva alături de care să își ducă proba de dans până la capăt. Coincidența a făcut ca și Elwira să se afle într-o situație similară. Cei doi au dansat împreună 2-3 zile, după care au plecat acasă - Elwira înapoi în Polonia, iar Mihai în România. Nu au putut stă departe prea mult unul de celălalt, însă. După 2 zile Mihai a sunat-o pe Elwira și i-a spus că vrea să meargă la ea, în Polonia.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără partenera de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație că mine. Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu”, spunea și Mihai Petre într-un interviu, potrivit gândul.ro.

„Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans. La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă. Am stat împreună un an în Gdansk, după care ne-am mutat în București. Recunosc că ne-a fost foarte greu, pentru că amândoi eram super perfecționiști și cumva de acolo se aprindeau mici certuri și conflicte pentru că Mihai nu e un om chiar foarte simplu. Cere foarte mult de la el și cumva, făcând echipă cu el și în dans, trebuia să te ridici. Chiar au fost multe momente în care ne-a fost foarte greu, pentru că dansul nu este un sport foarte ieftin. Bineînțeles că viața nu e roz, dar depinde foarte mult cât îți dorești să ai ce visezi”, a povestit Elwira Petre, potrivit a1.ro.

Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre a împlinit 10 ani. Ce mesaj emoționant i-au transmis părinții

Ce doi mai au o fetiță pe nume Ariana

Elwira și Mihai Petre mai au o fetiță de 4 ani, pe nume Ariana, care a venit pe lume într-o zi de vară, pe 30 august. Ca și Catinca, Ariana a moștenit trăsăturile mamei sale, fiind blonduță și cu ochii albaștri.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elwira Petre (@elwirapetreofficial)

Fiica cea mare a Elwirei și a lui Mihai Petre a împlinit 10 ani. Ce mesaj emoționant i-au transmis părinții

Cât de mult au crescut fetițele lui Mihai Petre!

O familie cu adevărat frumoasă și fericită - de asta se bucură Elwira și Mihai Petre! Aceștia au fost plecați recent într-o minunată vacanță de familie, din care au postat imagini superbe cu cele două fetițe. Se vede cu ochiul liber cât de mult au crescut și ce frumos se dezvoltă, într-un cămin iubitor și armonios. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mihai Petre (@mihaipetreofficial)

Atât Elwira, cât și Mihai știu cât este de important să petreacă timp alături de fetițele lor, așa că nu ratează nicio ocazie de a călători sau de a face activități frumoase în familie. 

Spre deliciul fanilor, Catinca și Ariana sunt nelipsite din postările părinților de pe social media și de fiecare dată adună zeci de reacții și mesaje frumoase din partea urmăritorilor.