swipe
↓ citeste mai jos ↓
Părerea Ancăi Țurcașiu despre decizia fiului ei de a se căsători la doar 23 de ani Părerea Ancăi Țurcașiu despre decizia fiului ei de a se căsători la doar 23 de ani
1 / 7
Actrița o tratează pe nora ei ca pe o fiică Actrița o tratează pe nora ei ca pe o fiică
2 / 7
Cine este Andreea, nora actriței si cu ce se ocupă Cine este Andreea, nora actriței si cu ce se ocupă
3 / 7
Anca Țurcașiu și-ar dori o nepoată, dar momentan nu este pregătită să fie bunică Anca Țurcașiu și-ar dori o nepoată, dar momentan nu este pregătită să fie bunică
4 / 7
Fiul Ancăi Țurcașiu este o fire foarte retrasă. Nu îi place că mama lui să vorbească despre el în presă Fiul Ancăi Țurcașiu este o fire foarte retrasă. Nu îi place că mama lui să vorbească despre el în presă
5 / 7
Radu nu vrea să calce pe urmele mamei sale! Cu ce se ocupă acesta Radu nu vrea să calce pe urmele mamei sale! Cu ce se ocupă acesta
6 / 7
Ce regretă Anca Țurcașiu în relația cu fiul ei Ce regretă Anca Țurcașiu în relația cu fiul ei
7 / 7

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat la doar 23 de ani! Ce spune mama lui: „Tineretul din ziua de astăzi nu prea...”

Părerea Ancăi Țurcașiu despre decizia fiului ei de a se căsători la doar 23 de ani

Invitată recent în cadrul emisiunii „Teo Show”, Anca Țurcașiu a vorbit despre decizia fiului ei, Radu, de a se căsători la doar 23 de ani:

„S-a însurat. Nu știu ce să spun despre asta, pentru că m-a luat prin surprindere acest gest, cu toate că ei erau împreună de vreo doi ani de zile, dar decizia asta atât de fermă, radicală, ai fi crezut că e pusă pe seama unui copil care apare. Nicidecum. Decizia a fost extrem de matură și de asumată, pentru că tineretul din ziua de astăzi nu prea face lucrul acesta. Asta a fost mirarea, că ei au luat această decizie fiind foarte determinați în acest sens”, a recunoscut Anca Țurcașiu, în emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat la doar 23 de ani! Ce spune mama lui: „Tineretul din ziua de astăzi nu prea...”

Actrița o tratează pe nora ei ca pe o fiică

Anca Țurcașiu își iubește enorm nora și are numai cuvinte de laudă despre aceasta. La scurt timp după cununia civilă a celor doi, actrița a scris pe rețelele de socializare:

„De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind. Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi! Vă iubesc enorm."

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat la doar 23 de ani! Ce spune mama lui: „Tineretul din ziua de astăzi nu prea...”

Cine este Andreea, nora actriței si cu ce se ocupă

Anca Țurcașiu a vorbit pe larg despre nora ei, Andreea, într-un interviu pentru click.ro. Actrița mărturisește că este extrem de mândră de soția fiului ei, care este asistent universitar:

„Sunt in al nouălea cer. De astăzi, am doi copii, nu unul. Fiul meu s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui. O fată frumoasă, deșteaptă cu care se iubește de trei ani. Andreea este asistent universitar, predă la facultate (...) Locuiesc împreună, și-au dorit enorm o familie, iar în septembrie vor avea și nunta. M-au întrebat toți dacă nora mea este însărcinată, dar pot să vă spun că nu. Cel puțin așa știu eu, dar cine știe ce surprize îmi pot face”, a declarat Anca Țurcașiu.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat la doar 23 de ani! Ce spune mama lui: „Tineretul din ziua de astăzi nu prea...”

Anca Țurcașiu și-ar dori o nepoată, dar momentan nu este pregătită să fie bunică

În urmă cu câțiva ani, Anca Țurcașiu mărturisea, într-un interviu pentru Life.ro, că și-ar fi dorit să aibă și o față, însă acum nu poate decât să spere la o nepoțică pe care să o crească. „Mi-ar fi plăcut foarte mult să insist în a fi avut și o fetiță, dar poate că o să am o nepoțică pe care să o cresc”, spunea actrița. 

Acum, însă, mărturisește că nu se simte pregătită încă pentru a fi bunică: „Nu sunt pregătită să fiu bunică. Nu mai vreau să mai cresc un copil. În sfârșit, dacă o să mi se pună în brațe ce să fac, o să trebuiască. E rea zicala aia cum că «mamele de băieți cresc nepoții». Nu-mi place. Glumesc. Vom vedea. Să vedem ce va fi, nu mai facem niciun fel de predicție. Probabil că dragostea o să fie atât de puternică încât nu o să pot să rezist. Așa că…”, a declarat recent Anca Țurcașiu, pentru impact.ro.

 

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat la doar 23 de ani! Ce spune mama lui: „Tineretul din ziua de astăzi nu prea...”

Fiul Ancăi Țurcașiu este o fire foarte retrasă. Nu îi place că mama lui să vorbească despre el în presă

Despre Anca Țurcașiu știm că este una dintre cele mai respectate actrițe industria cinematografică românească, însă despre fiul ei, Radu Cristian, se știu destul de puține. Iar asta pentru că băiatul este o fire foarte retrasă și nu își dorește să citească nimic despre el în presă, motiv pentru care i-a cerut mamei sale să nu de detalii despre viața lui. 

„Fiul meu nu mai vrea să vorbesc nimic despre el, chiar m-a atenționat că nu mai vrea să citească nimic despre el. Pot să îți spun doar că nu-și mai dorește să plece în străinătate să studieze, a trăit destul de mult în America și nu îi place în mod special acolo. Se simte bine aici, cu familia lui, cu prietenii lui. Nu îl văd plecând, și nu pentru că nu s-ar putea dezlipi de noi, ci pentru că așa este el. Chiar dacă are cetățenie americană, ceea ce e paradoxal. Mulți și-ar dori să studieze acolo și nu au cum, el poate și nu vrea. Dar cred că fiecare e liber să trăiască și să simtă cum vrea și nu o să forțez pe nimeni să facă nimic”, marturisea Anca Turcasiu în urmă cu doi ani, pentru VIVA!.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat la doar 23 de ani! Ce spune mama lui: „Tineretul din ziua de astăzi nu prea...”

Radu nu vrea să calce pe urmele mamei sale! Cu ce se ocupă acesta

Chiar dacă Radu nu a călcat pe urmele celebrei sale mame, această mărturisește că este extrem de mândră de realizările sale. Actrița a dezvăluit, recent, că Radu este student la Pedagogie, la Universitatea din București și că este și profesor de snowboard. 

„E fericit, e student la Pedagogie, la Universitatea din București. Este și profesor de snowboard. Îl găsiți la Poiana Brașov. Îi place foarte mult. În weekend lucrează”, a dezvăluit artista, la Xtra Night Show. „Cântă la pian, din pasiune doar, nu profesează. Nu i-a plăcut niciodată să intre într-o zonă de genul ăsta”, a mai mărturisit aceasta. 

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a însurat la doar 23 de ani! Ce spune mama lui: „Tineretul din ziua de astăzi nu prea...”

Ce regretă Anca Țurcașiu în relația cu fiul ei

Chiar dacă actrița își iubește nespus fiul, ea a recunoscut în cadrul unui interviu pentru VIVA! că regretă că relația dintre ea și Radu nu a fost așa cum și-ar fi dorit. Din cauza turneelor, Anca a fost nevoită să lipsească foarte mult de acasă când fiul ei era mic și chiar dacă acesta nu i-a reproșat niciodată faptul că nu a fost alături de el în momente cheie, a pedepsit-o prin comportamentul sau:

„Nu mi-a reproșat niciodată în cuvinte, dar din comportamentul lui a reieșit că m-a pedepsit pentru asta. Îți dau exemplu: când era mic și veneam dintr-o călătorie cu Cristi, se repezea doar la el să îl ia în brațe și îi spunea „tată, tată!. Eu mă prăbușeam la pământ plângând și sufeream. Pedepse de genul acesta, istețe, îmi aplica. Am lipsit mult de lângă el, recunosc, și îmi pare rău pentru asta. Așa era situația, așa erau vremurile. De când s-a născut și până a făcut trei ani, eu plecam seara să cânt. Era atunci la modă să cânți în restaurante și baruri, cu orchestră mare, cu programe de cabaret, la barurile Melody, Ambasador. Era efervescență după Revoluție. Așa că, în fiecare seară, plecam la 20.30 și mă întorceam la 4 dimineața. Acesta era serviciul meu, cântam cam în 5-6 locuri pe seară. Soțul meu rămânea seară de seară singur cu copilul și îi făcea baie, masaj, îl culca, îi dădea să mănânce. Îți dai seama că între ei s-a legat o relație foarte specială. Când avea cam patru ani, l-am întrebat: „Dacă nu aș fi fost eu mama ta, cine ți-ar fi plăcut să fie?. Și el a răspuns: tata”, dezvăluia Anca.