swipe
↓ citeste mai jos ↓
Gabriela Cristea, la spital cu cele două fetițe Gabriela Cristea, la spital cu cele două fetițe
1 / 6
Fetițele au fost vaccinate și s-au comportat exemplar Fetițele au fost vaccinate și s-au comportat exemplar
2 / 6
Reacțiile persoanelor care nu sunt de acord cu vaccinarea, nu au întârziat să apară Reacțiile persoanelor care nu sunt de acord cu vaccinarea, nu au întârziat să apară
3 / 6
Gabriela Cristea a rămas însărcinată după 6 inseminări artificiale Gabriela Cristea a rămas însărcinată după 6 inseminări artificiale
4 / 6
A rămas însacinată, în cele din urmă, pe cale naturală A rămas însacinată, în cele din urmă, pe cale naturală
5 / 6
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună 2 copii Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună 2 copii
6 / 6

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fetele. Ce s-a întâmplat

Gabriela Cristea, la spital cu cele două fetițe

Deși încă ne aflăm în plină pandemie, Gabriela Cristea nu a uitat că fetițele sale, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena, trebuie vaccinate în această perioada. Așa că s-a echipat corespunzător și a mers cu cele două micuțe la spital.

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fetele. Ce s-a întâmplat

Fetițele au fost vaccinate și s-au comportat exemplar

Cu masca de protecție și cu fetițele de mâna, Gabriela Cristea a mers la spital, unde cele două fetițe au fost vaccinate. Iris, fetița cea mică, a făcut vaccinul prevăzut în schema de vaccinare, iar Victoria, fata cea mare, a făcut vaccinul împotriva meningitei. ”Azi am fost la vaccin cu ambele fete și a fost mai simplu decât am crezut”, le-a transmis Gabriela Cristea urmaritorilor săi. „Într-o lume întoarsă cu susul în jos, încercăm să ne întoarcem la <viața merge mai departe>”, a explicat vedeta.

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fetele. Ce s-a întâmplat

Reacțiile persoanelor care nu sunt de acord cu vaccinarea, nu au întârziat să apară

Gabriela Cristea nu riscă nimic când vine vorba de sănătatea copiilor săi și nu neglijează vizitele la medic, așa că nici nu a luat în calcul să nu respecte schema de vaccinare. Și cum subiectul vaccinării întotdeauna aduce discuții, comentariile de la persoanele care nu sunt de acord cu vaccinarea copiilor nu au întârziat să apară:

”Părerea mea e să va feriți copiii cât puteți de vaccinuri! Unele au consecințe grave! Va spun asta pentru că știu persoane cu autism, paralizii.”;
”Și acum mămici istețe mergeți fuguța la vaccin!!”;
”Nu învățați copiii să trăiască printre doctori, să fie dependenți de vitaminele lor”.

Ba mai mult, vedeta a fost trasă la răspundere de una dintre urmaritoarele sale pentru că i-ar fi făcut fetiței mai mari vaccinul cam târziu. ”Ce vaccin a făcut fetița cea mare? Cred că are aprox vârsta fetiței mele și știam că până la 5 ani nu mai avem nimic din schema națională de făcut. Poate doar dacă ați făcut ceva opțional...”

Răspunsul Gabrielei nu a întârziat să apară: ”Cu Iris am avut o mică întârziere de vaccinare în schemă națională și acum suntem la zi. Pentru Victoria am făcut la cerere vaccinul contra meningitei.”

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fetele. Ce s-a întâmplat

Gabriela Cristea a rămas însărcinată după 6 inseminări artificiale

Fosta prezentatoare, în vârstă de 44 de ani, și-a dorit foarte mult să aibă copii și, din nefericire, lucrurile nu au fost prea roz în ceea ce privește fertilitatea. Ea a recunoscut în repetate rânduri că a trecut printr-o serie de tratamente costisitoare și că a făcut 6 inseminări în vitro înainte să rămână însărcinată. 

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fetele. Ce s-a întâmplat

A rămas însacinată, în cele din urmă, pe cale naturală

După ce toate procedurile au eșuat, Gabriela Cristea a rămas însărcinată pe cale naturală. Vedetă a mărturisit acum câțiva ani, într-un interviu pentru revista VIVA!, că ultima fertilizare în vitro o făcuse cu doar 3 luni înainte să rămână însărcinată cu Bella Victoria, prima fetiță.

”Am făcut şase fertilizări în vitro în total. Cât am putut duce într-un an, atât am făcut eu. E foarte greu! Nu tratamentul în sine e greu, ci partea psihologică… La primul FIV ţin minte că am stat 10 zile în pat. A fost cea mai grea perioadă din viaţa mea.”, a dezvăluit vedeta.

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu fetele. Ce s-a întâmplat

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună 2 copii

Gabriela Cristea formează un cuplu cu artistul Tavi Clonda de mai bine de mai bine de 7 ani. Deși gurile rele spuneau că relația celor doi nu are niciun viitor, bineînțeles, din cauza diferenței de vârstă de 10 ani, iată ca cei doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună două fetițe: Bella Victoria Margot, în vârstă de 2 ani și Thea Iris Selena, de 1 an și câteva luni.