swipe
↓ citeste mai jos ↓
”A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție” ”A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție”
1 / 6
”Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune și a dat detalii pe care nimeni nu le știa” ”Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune și a dat detalii pe care nimeni nu le știa”
2 / 6
Cei doi păstrează o relație bună de dragul copiilor Cei doi păstrează o relație bună de dragul copiilor
3 / 6
George Burcea făcea recent declarații emoționante despre Andreea Bălan George Burcea făcea recent declarații emoționante despre Andreea Bălan
4 / 6
Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț
5 / 6
Andreea este în vacanță cu actualul ei iubit Andreea este în vacanță cu actualul ei iubit
6 / 6

George Burcea: „A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție”

”A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție”

Fără să ofere prea multe informații, George Burcea s-a destăinuit colegilor săi din emisiunea ”Ferma. Orășeni vs. Săteni”, spunând că la un moment dat Andreea Bălan a chemat poliția.

”A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.”, a mărturisit George Burcea.

George Burcea: „A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție”

”Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune și a dat detalii pe care nimeni nu le știa”

George Burcea a mai explicat că atunci când a fost invitat la o emisiune TV, după ce a anunțat că divorțează de Andreea Bălan, aceasta i-ar fi spus producătorului să îi pună întrebări despre situații pe care nimeni nu le știa în afară de ei doi.

”Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune, și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate.

Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine”, a mărturisit actorul.

George Burcea: „A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție”

Cei doi păstrează o relație bună de dragul copiilor

Cei doi păstrează, acum, o relația bună de dragul copiilor. George este lăsat să își viziteze fetițele și chiar să rămână peste noapte, însă numai în lipsa Andreei.

„Acum păstrăm o relație destul de bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată. Eu nu am înțeles mentalitatea de a stă pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a spus George Burcea în emisiunea ”Fermă. Orășeni vs. Săteni”.

George Burcea: „A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție”

George Burcea făcea recent declarații emoționante despre Andreea Bălan

Destăinuirile actorului vin la câteva zile după ce acesta a vorbit foarte frumos despre mama copiilor lui, pe care încă o mai numea ”soția”, deși sunt în plin proces de divorț. El a vorbit atunci despre tatuajul pe care îl are pe braț, care le înfățișează pe cele două fetițe, Clara și Ella Maya, dar și pe Andreea Bălan.

”Aici am un tatuaj cu mine și cu soția. Andreea va există pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu, eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg!”, a mărturist George Burcea, în emisiunea în cadrul căreia este concurent.

George Burcea: „A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție”

Andreea Bălan și George Burcea sunt în plin proces de divorț

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit după 5 ani de relație, cei doi fiind în plin proces de divorț. Ei au împreună două fetițe, Clara Maria de aproape 2 ani și Ella Maya, de 4 ani.

Solista l-a cunoscut pe George Burcea în 2014, la filmările unui videoclip de-al său. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit în anul 2017 pe o plajă din California și au făcut cununia religioasă în septembrie 2019, odată cu botezul Clarei Maria, fiica cea mică a celor doi.

George Burcea: „A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție”

Andreea este în vacanță cu actualul ei iubit

În timp ce George Burcea concurează la emisiunea ”Fermă. Orășeni vs. Săteni”, Andreea Bălan se bucură de vacanță alături de actualul ei iubit, Tiberiu Argint. Cei doi sunt împreună în Bulgaria.