swipe
↓ citeste mai jos ↓
Cum arăta Mihai Bendeac în copilărie Cum arăta Mihai Bendeac în copilărie
1 / 6
În adolescență, actorul arată complet diferit În adolescență, actorul arată complet diferit
2 / 6
Cum arată mama lui Mihai Bendeac Cum arată mama lui Mihai Bendeac
3 / 6
Drama neștiută a lui Mihai Bendeac. De ce boală suferă actorul Drama neștiută a lui Mihai Bendeac. De ce boală suferă actorul
4 / 6
Depresia l-a adus în pragul sinuciderii de trei ori Depresia l-a adus în pragul sinuciderii de trei ori
5 / 6
Mihai Bendeac: „Am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie” Mihai Bendeac: „Am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie”
6 / 6

Îl recunoști? Este unul dintre cei mai simpatizați actori români

Cum arăta Mihai Bendeac în copilărie

Mihai Bendeac și-a adus aminte de copilărie și a postat pe contul lui de Instagram o poză de când era mic Actorul arăta pur și simplu adorabil într-o mășină de jucărie, primul sau bolid decapotabil, de altfel.

„Prima măşină nu se uită.”, a fost mesajul lui Mihai Bendeac.

Îl recunoști? Este unul dintre cei mai simpatizați actori români

În adolescență, actorul arată complet diferit

Nu este prima oară când Bendeac îi surprinde pe cei peste 1 milion de urmăritori de pe Instagram cu imagini de pe vremea când era copil sau adolescent.

Actorul postează deseori poze de când era elev de liceu, din care aflăm că avea părul des și blond.

Îl recunoști? Este unul dintre cei mai simpatizați actori români

Cum arată mama lui Mihai Bendeac

În cazul în care te întrebi cum arată mama lui Mihai Bendeac, ei bine, actorul a publicat de curând o poză cu el și Emilia Bendeac, imagine care a strâns zeci de mii de aprecieri și comentarii din partea fanilor.

„Deloc lucrat în photoshop. O poză simplă, cu mama.”, a explicat Mihai Bendeac, alături de fotografia în care își ține capul pe umărul mamei sale.

Foto: Instagram Mihai Bendeac/ Credit: Mihnea Irimia

Îl recunoști? Este unul dintre cei mai simpatizați actori români

Drama neștiută a lui Mihai Bendeac. De ce boală suferă actorul

Chiar dacă actorul pozează de fiecare dată într-un om vesel, fericit, mereu cu zâmbetul pe buze, gata să îi facă mereu pe oameni să radă, acesta a dezvăluit că se luptă, de-o viață, cu depresia, o boală care îl macină.

Îl recunoști? Este unul dintre cei mai simpatizați actori români

Depresia l-a adus în pragul sinuciderii de trei ori

Mihai Bendeac se luptă cu depresia de la 22 de ani, o boală care nu de puține ori l-a adus în pragul suicidului. Actorul nu s-a ferit niciodată să vorbească despre acest subiect și a povestit pentru revista VIVA!, acum câțiva ani, cum a încercat să își țină boală sub control.

„Am avut de luptat și cu niște probleme personale care au început pe la 22-23 de ani. Mă refer la depresii. A fost o luptă continuă. Când am ajuns în stadiul în care efectiv nu s-a mai putut, m-am dus să cer ajutor specializat și am încercat să o țin sub control. Dar e o chestie cu care trebuie să înveți să trăiești toată viața. În depresie nu există cuvântul ambiție. În fazele nasoale ale depresiei există doar „Ridică-te din pat! Ăsta e maximum de ambiție pe care poți să îl atingi. Mi s-a întâmplat să nu mă ridic din pat și trei-patru zile. E o chestie despre care nu prea se vorbește și sunt atât de mulți oameni care suferă de boală asta”, a declarat Bendeac pentru VIVA!.

Îl recunoști? Este unul dintre cei mai simpatizați actori români

Mihai Bendeac: „Am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie”

Într-o postare pe Facebook de acum doi ani, actorul spunea că se lupta de-o viață cu această boală și că singurul lucru care îl menține pe linia de plutire este chiar profesia lui, cea de actor de comedie:

„Eu cred în lucruri simple, nu în religii. Cred în bunătate, în milă faţă de orice fiinţă, în dreptate. Asta e religia mea. Nu mai caut răspunsul. L-am aflat acum câteva luni. Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boală asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă ştiu. Şi mi-am sacrificat totul pentru ea: viaţă, familie, sănătate. Fă ce iubeşti până te omoară. Altminteri, mori acum. Noapte bună, copii!" scria Mihai Bendeac pe Facebook, acum câțiva ani.