swipe
↓ citeste mai jos ↓
Mihai Albu jignit de fosta soție în fața copilului Mihai Albu jignit de fosta soție în fața copilului
1 / 7
Iulia Albu nu îl mai lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica Iulia Albu nu îl mai lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica
2 / 7
”Am CORONA, n-am virus” a fost mesajul care a scos-o din minți pe Iulia Albu ”Am CORONA, n-am virus” a fost mesajul care a scos-o din minți pe Iulia Albu
3 / 7
Mihai Albu a anunțat că a făcut plângere penală și că ”se va lăsa cu amenzi” Mihai Albu a anunțat că a făcut plângere penală și că ”se va lăsa cu amenzi”
4 / 7
Mihai Albu a reamintit ipostazele care au făcut-o celebra pe fosta lui soție Mihai Albu a reamintit ipostazele care au făcut-o celebra pe fosta lui soție
5 / 7
Mikaela moștenește din plin trăsăturile mamei sale! Mikaela moștenește din plin trăsăturile mamei sale!
6 / 7
Mihai si Iulia Albu au divorțat cand fetița lor avea doar 4 ani Mihai si Iulia Albu au divorțat cand fetița lor avea doar 4 ani
7 / 7

Iulia Albu nu îl mai lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica pentru că este penibil

Mihai Albu jignit de fosta soție în fața copilului

Scandalul dintre Mihai Albu și Iulia Albu, fosta lui soție, pare să fie o poveste fără sfârșit care se transformă pe zi ce trece într-un coșmar. Iulia se pare că refuză să îi ofere fostului soț dreptul de a avea o relație cu fiica lor, acum în vârstă de 11 ani. 

Nu știu dacă neapărat își caută dreptatea. Ea insinuează că i-am stricat imaginea. Nu prea înțeleg ce vrea ea. Eu nu comentez asta, ci doar relația cu copilul meu. Eu aș dori să respecte decizia judecătoriei. Este ceva universal, este vorba despre weekendul unu și trei din lună, adică patru zile și două săptămâni din vacanța de vară și diferite porțiuni din restul vacanțelor. Nu înțeleg de ce nu le respectă, că sunt reguli simple. Anul acesta, fata ar trebuie să fie de Crăciun la mama și de Revelion la mine. Eu sper să fie așa, îmi doresc! Pentru că de Sfântul Mihail și Gavril nu mi-am văzut fata, pentru că ea a reușit să obțină un ordin de restricție pentru câteva ore. Nu aveam voie să mă apropii la mai puțin de 100 de metri. A doua zi a fost ridicat ordinul pentru că nu erau motive întemeiate, pentru că totul a pornit de la concubinul Iuliei, care mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, iar replica mea a fost că «dacă aveam un pistol» am râs și am spus că am glumit.Aluzia aia era în ideea că m-a atacat și că m-am simțit neîndreptățit.

Eu sunt acela care nu mi-am văzut copilul. Trei luni nu mi-am văzut copilul, în urma întâmplării am făcut plângere penală. Până la urmă trebuie să răspundă ea în fața legii pentru nerespectarea legii judecătorești. În orice caz, copilul mi-a spus o groază de lucruri care se vorbesc despre mine acolo, legat de aspect, de vârstă, nu mi se pare normal să fiu tratat așa. Am 58 de ani împliniți, dar nu trebuie să îi explic copilului meu ce înseamnă «boșorog expirat». Ăsta este un exemplu, dar nu mai vreau să comentez asta, o las pe ea să acționeze. Eu cred că ar trebui să vedem interesul superior al copilului, nu al nostru.” a spus Mihai Albu într-un interviu telefonic în cadrul emisiunii „Star Matinal”, potrivit Spynews.

Iulia Albu nu îl mai lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica pentru că este penibil

Iulia Albu nu îl mai lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica

Se pare că Iulia nu îi mai permite creatorului de modă să își vadă fetița în vârstă de 11 ani din cauza unei fotografii pe care acesta a postat-o pe pagina lui de Facebook.

Iulia Albu nu îl mai lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica pentru că este penibil

”Am CORONA, n-am virus” a fost mesajul care a scos-o din minți pe Iulia Albu

Mihai Albu s-a pozat cu o coroana pe cap și a publicat fotografia respectivă pe Facebook, alături de mesajul ”Am CORONA, n-am virus”. Acest lucru se pare că a scos-o din minți pe Iulia Albu, care mai în glumă, mai în serios, a hotărât să nu o mai lase pe Mikaela să se întâlnească cu tatăl ei pentru că ”este penibil”.

Iulia Albu nu îl mai lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica pentru că este penibil

Mihai Albu a anunțat că a făcut plângere penală și că ”se va lăsa cu amenzi”

Mihai Albu este de părere că reacția fostei sale soții este una exagerată și a dezvăluit că a făcut plângere penală împotriva ei. De asemenea, creatorul nu ezitat să reamintească ipostazele prin care s-a făcut remarcată Iulia Albu în showbiz-ul românesc, de-a lungul anilor. 

Iulia Albu nu îl mai lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica pentru că este penibil

Mihai Albu a reamintit ipostazele care au făcut-o celebra pe fosta lui soție

„Nu vreau să o jignesc pe mama fetiţei mele, însă atitudinea ei şi imaginea ei este aceea: apare cu mături în cap, la nas, cu tot felul de chestii. La un moment dat mi-am pus şi eu coroana în cap şi mi-am făcut un selfie, unde am zis: <<am coroana, n-am virus>>. Asta ce înseamnă? E o glumă. Mi-a spus că sunt penibil. Se răzbună pe copil involuntar, nu pe mine”, a explicat Mihai Albu în cadrul unei emisiuni tv.

Iulia Albu nu îl mai lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica pentru că este penibil

Mikaela moștenește din plin trăsăturile mamei sale!

În anul 2009, Iulia Albu o aducea pe lume pe Mikaela, fetița care avea să-i schimbe viața. După ce Iulia și Mihai Albu au divorțat, fetița a rămas în grija mamei, care preferă să o ferească pe Mika de ochii presei. De curând, însă, Iulia a postat pe Instagram o fotografie cu Mikaela, care moștenește din plin trăsăturile mamei sale.

Iulia Albu nu îl mai lasă pe Mihai Albu să își vadă fiica pentru că este penibil

Mihai si Iulia Albu au divorțat cand fetița lor avea doar 4 ani

Iulia Albu și Mihai Albu au fost căsătoriți aproape 9 ani și au divorțat când fetița lor, Mikaela, avea doar 4 ani. Iulia l-a întâlnit pe designerul de încălțăminte la o petrecere mondenă, în perioada în care ea era studentă în anul 3 la Facultatea de Drept din cadrul Universității din București.