swipe
↓ citeste mai jos ↓
O copilărie frumoasă, dar dificilă O copilărie frumoasă, dar dificilă
1 / 6
Lipsuri financiare Lipsuri financiare
2 / 6
Tatăl ei, stâlpul familiei Tatăl ei, stâlpul familiei
3 / 6
5 surori 5 surori
4 / 6
Copilărie în aer liber Copilărie în aer liber
5 / 6
Relația cu Răzvan Simion Relația cu Răzvan Simion
6 / 6

Lidia Buble a avut o copilărie dificilă: ”Eram 11 copii. Bullying-ul era și pe vremea mea”

O copilărie frumoasă, dar dificilă

Fiind de altă religie, Lidia a avut parte de o copilărie mai dificilă, mai ales la școală.

Într-o țară ortodoxă, pentru neoprotestanți este destul de greu. Știți foarte bine, bullying-ul era și pe vremea mea, dar nu foloseam acest termen. Probabil, totul a trecut mai ușor datorită personalității mele și nu am suferit precum alți prieteni de aceeași religie cu a noastră”, spune artista.

Lidia mai povestește de pasiunile ei din copilărie. “Eu când eram mică visam o garderobă, dar nu pentru mine, ci pentru păpușile mele Barbie, pentru că eu colecționezi păpuși. Și în momentul de față strâng păpuși Barbie. Stau, le vânez, le caut pe internet. E nebunie mare cu păpușile. Asta visam când eram mică, să am multe haine pentru păpușile mele

“Eu când eram mică visam o garderobă, dar nu pentru mine, ci pentru păpușile mele Barbie, pentru că eu colecționezi păpuși. Și în momentul de față strâng păpuși Barbie. Stau, le vânez, le caut pe internet. E nebunie mare cu păpușile. Asta visam când eram mică, să am multe haine pentru păpușile mele”,
Citeşte întreaga ştire: Are colecție de păpuși Barbie! Lidia Buble le „vânează” încă de când era mică

Lidia Buble a avut o copilărie dificilă: ”Eram 11 copii. Bullying-ul era și pe vremea mea”

Lipsuri financiare

Cântăreața are 10 frați și surori: Diana, Corneliu, Elisei, Iosif, Lorena, Daniel, Daniela, Beniamin, Estera, Simion. Mai mult, artista are și 22 de nepoței și 354 de verișori. Fiind parte dintr-o familie mare, Lidia a avut parte de o copilărie în care nu tot ceea ce își dorea primea, așa cum se întâmplă în zilele noastre.

”Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine. Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim. Nu prea împărșeam cu frații mei, eram puțin egoistă, dar acum lucrurile s-au mai schimbat. Împart și chiar îmi face plăcere să le fac cadouri, în special surorilor mele și nepoțeilor”, a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble a avut o copilărie dificilă: ”Eram 11 copii. Bullying-ul era și pe vremea mea”

Tatăl ei, stâlpul familiei

Lidia are numai cuvinte de laudă despre familia ei, și mai ales despre tatăl ei.

Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare”, a mărturisit Lidia.

Totuși copilăria ei nu a fost numai consiliere psihologică, au fost și momente când părinții își pierdeau răbdarea: „Când ai 11 copii și ziua are tot 24 de ore, e drept că îți mai pierzi răbdarea. Poate că, de multe ori, corecțiile au fost nemeritate, însă nu mi-au spus niciodată vorbe care să mă rănească. Și da, din când în când, îmi mai luam câte o papară de la ei, recunosc”, a mai spus Lidia Buble.

Lidia Buble a avut o copilărie dificilă: ”Eram 11 copii. Bullying-ul era și pe vremea mea”

5 surori

Lidia Buble mai are 4 surori cu care este foarte apropiată: Estera, Daniela, Diana și Lorena, mezina având numai 13 ani. Anul trecut Lidia le-a făcut cadou surorilor ei un concediu în Maldive. Anul acesta, însă, se pare că între surori s-a iscat o mică ceartă, pentru că surorile ei au fugit în vacanță fără ea, așa cum a declarat Lidia pe InstaStory:

Daniela Buble, Estera Buble, Diana Buble și Lorena Buble, să știți că sunt neagră de supărare pe voi. Și în cazul în care vă întrebați de ce sunt supărată pe voi…este foarte simplu. O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă. Deci… eu anul trecut când am plecat, v-am luat cu mine. Iar anul acesta, voi ați plecat toate în vacanță și pe mine m-ați lăsat acasă. Mulțumesc, sunteți foarte drăguțe! O să vă mai iau cu mine în vacanță, mai ales pe tine, Esti“.

Lidia Buble a avut o copilărie dificilă: ”Eram 11 copii. Bullying-ul era și pe vremea mea”

Copilărie în aer liber

”A fost cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Fiind 11 frați, noi ne-am crescut unii pe ceilalți, mâncam împreună, ne jucam, ne acopeream atunci când făceam boacăne. Îmi aduc aminte că, atunci când ne era foame, mergeam la vecini și luam roșii și le împărțeam între noi. Dar asta pentru că nu voiam să intrăm în casă, ci să stăm afară, la joacă, până târziu. Știam că dacă mergeam să mâncăm, mama ne oprea în casă și nu ne doream, sub niciun chip, să facem asta.
La noi, masa era ca o adevărată poveste de spus și ilustrat. Atunci când mama ne gătea, pentru că eram multe guri de hrănit, cantitățile de mâncare erau enorme. Totul ia o altă formă, atunci când ai parte de o familie numeroasă. De la mesele pline, mâncarea făcută de mami în cantități industriale, până la joacă. Totul a fost și este la superlativ, este minunat să ai mulți frați și, mai ales, nepoței. O fază amuzantă a fost atunci când mama ne-a făcut piure cu bormașina, pentru că nu avea ustensilă atât de mare pentru cantitatea gătită. Și acum, când ajung acasă, mama îmi pregătește mâncarea mea preferată, supa cu tăiței”, a povestit Lidia Buble pentru revista Avantaje.

Lidia Buble a avut o copilărie dificilă: ”Eram 11 copii. Bullying-ul era și pe vremea mea”

Relația cu Răzvan Simion

Relațiadintre Lidia și Răzvan Simion a stârnit multe comentarii negative, Lidia fiind acuzată că a destrămat căsnicia lui Răzvan. Nici părinții Lidiei nu au trecut peste acest detaliu important. Tatăl acesteia nu i-a dat niciodată binecuvântarea pentru relația cu Răzvan și a refuzat să îl cunoască. 

Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: «Băi, fată, nu vreau să îmi aduci o dată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere». Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, povestea Lidia în luna mai 2018, pentru Adevărul Live.