swipe
↓ citeste mai jos ↓
Cum arată Kevin din „Singur acasă” în 2022 Cum arată Kevin din „Singur acasă” în 2022
1 / 8
Actorul are un copil de aproape doi ani Actorul are un copil de aproape doi ani
2 / 8
Fără bone! Macaulay și Brenda își cresc singuri copilul Fără bone! Macaulay și Brenda își cresc singuri copilul
3 / 8
Puțini știu prin ce tragedii a trecut Culkin în copilărie și adolescență Puțini știu prin ce tragedii a trecut Culkin în copilărie și adolescență
4 / 8
I-au murit două surori I-au murit două surori
5 / 8
Dependența de droguri aproape că l-a distrus pe idolul unei întregi generații Dependența de droguri aproape că l-a distrus pe idolul unei întregi generații
6 / 8
Actorul și-a revenit spectaculos! Actorul și-a revenit spectaculos!
7 / 8
Cu ce se ocupă, în prezent, Macaulay Cu ce se ocupă, în prezent, Macaulay
8 / 8

Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani. Cum arată acum Kevin din ”Singur acasă”

Cum arată Kevin din „Singur acasă” în 2022

”Hei, vreți să va simțiți bătrâni? Am 40 de ani! Cu plăcere”, suna mesajul pe care Macaulay Culkin l-a transmis pe Twitter, în urmă cu doi ani, de ziua lui, stârnind nostalgia celor care au crescut cu seria ”Singur acasă”. De atunci au avut loc multe schimbări în viața îndrăgitului actor. A devenit tată în aprilie 2021, iar pe plan profesional, după câteva roluri recente în filme și producții de teatru, Culkin și-a creat propriul podcast, „Bunny Ears”. 

Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani. Cum arată acum Kevin din ”Singur acasă”

Actorul are un copil de aproape doi ani

Pe 5 aprilie 2021, Macaulay Culkin a devenit tătic. Iubita lui, actrița Brenda Song, a adus pe lume un băiețel pe nume Dakota, al cărui chip nu l-au dezvăluit încă, fiindcă vor să îi păstreze intimitatea.

„Dakota” are o semnificație aparte pentru actorul din „Singur acasă”, acesta fiind și numele surorii sale, are a murit în 2008, la doar 29 de ani, în urma unui accident rutier.

Foto: instagram.com/esquire | Jesse Fiorino

Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani. Cum arată acum Kevin din ”Singur acasă”

Fără bone! Macaulay și Brenda își cresc singuri copilul

Macaulay și Brenda nu au dorit să apeleze la serviciile unei bone fiindcă își doresc să se implice cât mai mult în creșterea copilului lor.

„Eu și iubitul meu suntem foarte implicați în creșterea copilului nostru. Nu avem o bonă, dar mama mea a fost aici cu noi de când s-a născut fiul meu. Când lucram, mama îl aducea pe platou pentru ca eu să-l pot alăpta și să-l văd în timpul zilei. Oamenii îți spun multe despre travaliu și sarcină, dar nu și despre „al patrulea trimestru”. Prietenelor mele care sunt însărcinate le spun să se asigure că au ajutor. Pentru că instinctul tău este să vrei să faci totul și fizic nu poți.

După naștere m-am întors la muncă destul de devreme. A fost mai greu decât am crezut. Mă mândresc cu faptul că sunt mereu prima pe platou, așa că a fost dificil să spun: „Hei, am nevoie de 20 de minute pentru a mă pompa lapte pentru copilul meu”. Orele petrecute departe de fiul meu m-au afectat. A fost greu să-mi învăț propriile limite în timp ce încercam să am grijă de fiul meu și de familia mea. Dar am avut un sistem de sprijin grozav și știam că fiul meu era îngrijit. Gândul că stau departe de fiul meu nou-născut, mă doare, dar sunt niște sacrificii pe care trebuie să le faci, ca părinte, pentru a-ți întreține familia. Să sperăm că va înțelege când va fi mare”, a spus Brenda Song într-un interviu acordat revistei The Cut.

Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani. Cum arată acum Kevin din ”Singur acasă”

Puțini știu prin ce tragedii a trecut Culkin în copilărie și adolescență

Culkin nu a putut să se bucure pe deplin de copilărie, deoarece schimbările drastice din viața de familie au început să-i ocupe cea mai mare parte a timpului. Potrivit lui Culkin însuși, tatăl său a fost abuziv și adesea violent în timpul copilăriei sale. De asemenea, el controla în totalitate finanțele lui Culkin și era gelos pe succesul propriului său fiu: „Tot ceea ce a încercat el să facă în viața lui, eu am excelat înainte de a împlini 10 ani”, a explicat odată Culkin într-un interviu. De multe ori actorul a declarat că tatăl său a fost crud și violent în copilărie.

Părinții lui Macaulay nu s-au căsătorit niciodată; ei s-au despărțit când actorul era adolescent, iar mama sa a cerut custodia. Culkin și-a dus părinții în instanță pentru a-i împiedica să controleze fondul său fiduciar, care ar fi valorat între 15 și 20 de milioane de dolari. De atunci, el a fost înstrăinat de tatăl său.

Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani. Cum arată acum Kevin din ”Singur acasă”

I-au murit două surori

Macaulay Culkin a avut 7 frați și surori: Shane (n. 1976), Dakota (1979-2008), Kieran (n. 1982), Quinn (n. 1984), Christian (n. 1987), Rory (n. 1989) și Jennifer, care îi era soră vitregă. La 10 mai 2000, Jennifer a murit din cauza unei supradoze de droguri, iar la 10 decembrie 2008, sora cea mare a actorului, Dakota, a murit după ce a fost lovită de o mașină.

Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani. Cum arată acum Kevin din ”Singur acasă”

Dependența de droguri aproape că l-a distrus pe idolul unei întregi generații

Macaulay Culkin se poate considera, acum, un exemplu pentru fiul său. Cu toate acestea, știm foarte bine că viața actorului, după ce a cunoscut faima odată cu rolul din „Singur Acasă”, nu a fost ușoară. Deși s-a retras voluntar de pe scena actoricească la vârsta de 14 ani pentru a urma cursurile liceului, din păcate, a fost arestat în 2004 pentru posesie de marijuana și două substanțe pe care le-a obținut ilegal, fără prescripție medicală. După ce a fost adus în fața instanței pentru infracțiuni minore legate de droguri, a pledat nevinovat la proces (15 octombrie 2004 - 9 iunie 2005), dar ulterior a revenit asupra pledoariei de vinovat. El a primit trei pedepse de un an de închisoare cu suspendare și a fost obligat să plătească 540 de dolari în taxe.

Dependența de droguri îl transformase pe Macaulay din puștiul simpatic, într-un tânăr care cu greu putea fi recunoscut pe stradă. Mulți se temeau că idolul unei întregi generații avea să sfârșească tragic.

Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani. Cum arată acum Kevin din ”Singur acasă”

Actorul și-a revenit spectaculos!

Din fericire, Macaulay Culkin și-a revenit spectaculos și a ieșit din conul de umbră în care intrase. În anul 2018, fanii au rămas uimiți de cât de bine și cât de sănătos arată Macaulay față de anii precedenți, după ce acesta a apărut într-o campanie pentru Google, pentru care a intrat din nou în pielea personajului care l-a consacrat: Kevin McCallister.

Macaulay Culkin a împlinit 40 de ani. Cum arată acum Kevin din ”Singur acasă”

Cu ce se ocupă, în prezent, Macaulay

După câteva roluri în filme și producții de teatru, Culkin încearcă să își creeze o prezență în mediul online. În 2017, el a lansat site-ul de satiră și pamflet Bunny Ears, iar în urmă cu trei ani a dat startul podcastului cu același nume.

Ultima sa apariție pe marile ecrane a fost în 2021, cand Culkin a făcut parte din distribuția principală a celui de-al zecelea sezon al serialului „American Horror Story: Double Feature”. Rolul său în acest sezon a fost lăudat de critici.