swipe
↓ citeste mai jos ↓
Andreea Esca, mândră de copiii ei! Ce vârste au și cu ce se ocupă Andreea Esca, mândră de copiii ei! Ce vârste au și cu ce se ocupă
1 / 6
Cum arată Aris, fiul Andreei Esca, la 19 ani Cum arată Aris, fiul Andreei Esca, la 19 ani
2 / 6
Ce spune Andreea Esca despre relaţia pe care o are cu fiica ei Ce spune Andreea Esca despre relaţia pe care o are cu fiica ei
3 / 6
Alexia Eram, despre singurul dezavantaj de a fi fata Andreei Esca Alexia Eram, despre singurul dezavantaj de a fi fata Andreei Esca
4 / 6
Cele mai bune sfaturi pe care i le-a dat Andreea Esca fiicei sale Cele mai bune sfaturi pe care i le-a dat Andreea Esca fiicei sale
5 / 6
Ce spune Andreea despre nunta Alexiei cu Mario Fresh Ce spune Andreea despre nunta Alexiei cu Mario Fresh
6 / 6

Mamă cool și în spatele rețelelor de socializare? Relația dintre Andreea Esca și copiii ei

Andreea Esca, mândră de copiii ei! Ce vârste au și cu ce se ocupă

Andreea Esca are doi copii: Alexia, în vârstă de 22 de ani și Aris Melkior, de 19 ani. Alexia Eram este unul dintre cei mai apreciați influenceri de la noi, în timp ce fratele ei, Aris, alte cu totul și cu totul alte preocupări. Acesta a absolvit Școala Franceză și a decis să își continue studiile în Barcelona. Alexia, în schimb, a absolvit facultatea anul trecut. Ea a studiat marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei la University For the Creative Arts din Marea Britanie. 

Mamă cool și în spatele rețelelor de socializare? Relația dintre Andreea Esca și copiii ei

Cum arată Aris, fiul Andreei Esca, la 19 ani

Aris Eram, fiul cel mic al Andreei Esca, are 19 ani. A absolvit liceul la Școala Franceză și, la fel ca și sora lui, a ales să urmeze cursurile unei facultăți din afara țării. Mai exact, acesta și-a dorit să studieze afacerile la o universitate din Barcelona, iar Andreea recunoaște că i-a fost destul de greu să se obișnuiască cu faptul că își va vedea fiul mai rar.

Mamă cool și în spatele rețelelor de socializare? Relația dintre Andreea Esca și copiii ei

Ce spune Andreea Esca despre relaţia pe care o are cu fiica ei

Andreea Esca și Alexia Eram sunt ca două surori. Cele două au o relație foarte frumoasă, pleacă împreună în vacanțe și, uneori, lucrează umăr la umăr. Jurnalista mărturisea, în urmă cu câțiva ani, că s-a străduit să îi ofere fiicei sale toată libertatea de care a avut nevoie și că o susține în toate deciziile sale:

„O susţin prin faptul că în mine găseşte un om cu care poate să vorbească orice, care să îi fie alături, un om care să-i dea sfaturi, să plângă sau să se bucure alături de ea. Întotdeauna am fost eu prima care am deschis subiecte care ar fi putut fi mai greu de abordat şi ea s-a simţit în siguranţă să vorbim. Vorbesc cu ea de la nivelul unui prieten dar şi ca părinte, există limite şi reguli. Nu am îndrumat-o către nicio profesie dar nici nu am oprit-o ", a declarat Esca despre relaţia dintre ea şi fiica ei, potrivit kfetele.ro.

Mamă cool și în spatele rețelelor de socializare? Relația dintre Andreea Esca și copiii ei

Alexia Eram, despre singurul dezavantaj de a fi fata Andreei Esca

Alexia Eram a vorbit, în urmă cu câțiva ani, despre ce înseamnă să fie fiica una dintre cele mai cunoscute personalități din România. Într-un interviu acordat revistei VIVA!, fiica prezentatoarei TV a explicat că statutul de persoană publică al mamei ei nu a reprezentat niciodată o presiune, însă de multe ori îi este greu să își dea seama dacă cineva vrea să se împrietenască cu ea doar pentru că este față Andreei Esca:

„Toţi copiii sunt copiii cuiva la 18 ani. Că doar n-ai avut timp să devii tu însuţi cineva. Important e să nu rămâi aşa (...) Dezavantajul este că e greu să ştii dacă cineva vrea să vorbească cu tine, Alexia, sau doar pentru că eşti fata Andreei Esca. Numai că mama îmi zice că, atunci când am dansat pe scenă sau când am jucat în „I ove Violetta” de exemplu, şi am fost apreciată, s-ar fi văzut dacă dansam prost sau dacă jucam prost şi dacă eram fata Arcului de Triumf. Deci trebuie să am încredere în mine. Şi îmi dă mereu exemplul fetei lui Paul McCartney. Toată generaţia mea ştie de Stella McCartney fără să mai spună că e fata lui Paul. Pune cineva la îndoială talentul lui Michael Douglas pentru că e fiul lui Kirk Douglas? Deci, ţine de tine să depăşeşti faima părinţilor tăi. Şi apoi, la ţară, orice vârstă ai avea, te întreabă oamenii: tu al cui eşti?“, a spus Alexia.

Mamă cool și în spatele rețelelor de socializare? Relația dintre Andreea Esca și copiii ei

Cele mai bune sfaturi pe care i le-a dat Andreea Esca fiicei sale

Alexia a dezvăluit și care au fost cele mai bune sfaturi pe care le-a primit de la mama sa. Andreea și-a învățat fiica să fie deschisă către oameni și oportunități și să aibă încredere în ea:

„Să fiu deschisă către oameni şi oportunităţi, să nu zic nu, să am încredere în mine şi să ştiu că orice lucru, chiar şi rău, se întâmplă că să-mi fie mai bine.”, a povestit Alexia Eram.

Mamă cool și în spatele rețelelor de socializare? Relația dintre Andreea Esca și copiii ei

Ce spune Andreea despre nunta Alexiei cu Mario Fresh

Chiar dacă are 22 de ani, Alexia Eram este tot o fetiță în ochii mamei sale! Tânăra are o relație de 6 ani cu artistul Mario Fresh, cei doi având inclusiv planuri de nuntă. Andreea Esca a dezvăluit, într-un interviu pentru Click!, că i se pare forțată ideea de căsătorie la 20 de ani:

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți ești și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, a declarat Andreea Esca.