swipe
↓ citeste mai jos ↓
Nu s-a bucurat de o relație strânsă cu părinții ei Nu s-a bucurat de o relație strânsă cu părinții ei
1 / 6
Primul ei mariaj a fost un eșec Primul ei mariaj a fost un eșec
2 / 6
Și-a găsit fericirea alături de Tavi Clonda Și-a găsit fericirea alături de Tavi Clonda
3 / 6
A devenit pentru prima dată mamă în urmă cu 6 ani A devenit pentru prima dată mamă în urmă cu 6 ani
4 / 6
Familia ei s-a lărgit iar în anul 2019 Familia ei s-a lărgit iar în anul 2019
5 / 6
A vorbit despre greșelile pe care vrea să le evite în educația fiicelor ei A vorbit despre greșelile pe care vrea să le evite în educația fiicelor ei
6 / 6

Povestea de viață a Gabrielei Cristea! Falimentată de fostul soț și certată în trecut cu părinții, trăiește acum cea mai frumoasă perioadă

Nu s-a bucurat de o relație strânsă cu părinții ei

Invitată la podcastul „Acasă la Măruță”, frumoasa prezentatoare a vorbit deschis despre relațiile tensionate pe care le-a avut încă din adolescență cu părinții ei, care nu au fost de acord ca ea să-și construiască o carieră în televiziune: 

„Relația cu ai mei nu a fost niciodată una bună. Ei și au dorit ceva, eu altceva, și, la un moment dat, conflictul a fost așa de mare că am luat o fiecare pe drumul lui. Relația cu ei s-a rupt, de la 18 ani, atunci când am decis să-mi iau viața în mâini. Cu tata nu vorbesc deloc...Nu sunt împăcată cu gândurile mele, dar nici nu pot să spun că aș fi putut să fac altceva. Ei erau foarte stricți, nu voiau să fac televiziune. Eu am mers încântată acasă să le spun că o să prezint Eurovisionul și mi s-a spus: nu! Atunci am sărit pe geam și m-am dus să-l prezint...”

În condițiile în care nu a avut parte de o relație apropiată cu familia ei, Gabriela Cristea nu s-a dus la înmormântarea mamei sale, în anul 2010. Despre ce a determinat-o să ia o asemenea hotărâre a vorbit tot în cadrul podcastului menționat: „Nu am fost la înmormântarea mamei pentru că situația atunci a fost foarte tensionată și, sincer, mi-a fost frică să nu-mi iau bătaie. Sunt sigură caă aici s-ar fi ajuns. Hai să nu intrăm în amănunte de la cine. Tata era violent cu ea. Când a murit mama aveam 37 de ani. Si acum sufăr dupa ea...”

De asemenea, invitată fiind la emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată”, nu s-a ferit să spună în ce situații a pus-o tatăl ei de mai multe ori: „Este un capitol încheiat în viața mea, așa am ales. Poate că Dumnezeu mi-a dat această situație în trecut, pentru că și eu trebuie să învăț niște lecții în viață. Eu vreau să spun doar atât, și voi încheia capitolul ăsta: m-am recunoscut cumva în povestea de viață a lui Meghan Markle. Este foarte grav, în momentul în care cei pe care îi consideri cei mai importanți oameni în viața ta, și așa ar trebui să fie, încearcă să facă bani pe spinarea ta. E foarte dureros!”

Povestea de viață a Gabrielei Cristea! Falimentată de fostul soț și certată în trecut cu părinții, trăiește acum cea mai frumoasă perioadă

Primul ei mariaj a fost un eșec

În anul 2008, Gabriela Cristea s-a căsătorit cu Marcel Toader (acesta a murit în anul 2019). După cinci ani, cuplul s-a destrămat. În cadrul podcastului „Acasă la Măruță”, a explicat de ce a luat hotărârea de a se căsători: „Uite, o să fiu foarte cinstită, m-am căsătorit pentru că ajunsesem la o vârstă. Și era ok când m-am căsătorit. Nu pot să zic că a fost o mare dragoste, nebunie, pasiune, stele căzătoare și așa mai departe. Dar, ajunsesem la o vârstă și era momentul să mă așez și eu la casa mea...”

Unul dintre motivele pentru care s-a despărțit de Marcel Toader a fost că acesta nu își dorea copii: „Eu îmi doream să devin mamă, el se făcea că plouă. El nu și dorea, el avea un copil. Și da, pentru el era ok. Adică nu m-a susținut...”

De asemenea, a adus în prim-plan și faptul că a avut de înfruntat gelozia fostului soț: „Primul semn de gelozie l-am avut după două săptămâni după ce ne-am căsătorit. Îmi aduc aminte că m-a sunat un prieten, iar eu nu aveam nimic de ascuns. Omul m-a sunat ca să mă felicite pentru căsătorie. Și atunci a avut prima criză: Cine este asta? De ce te sună și cum își permite?...”

Mai mult, fostul partener de viață i-a sustras din cont o sumă importantă de bani, așa cum reiese și din declarația faimoasei prezentatoare pentru podcastul amintit anterior: „El în conturi nu avea niciun ban și conturile mele se umpleau în fiecare zi. Iar el scotea bani, în fiecare zi, cât era limita maximă. I-am trecut la pierderi. Dacă îmi pot permite să trec un milion de euro la pierderi, cred că sunt o tipă extrem de celebrală”.

Povestea de viață a Gabrielei Cristea! Falimentată de fostul soț și certată în trecut cu părinții, trăiește acum cea mai frumoasă perioadă

Și-a găsit fericirea alături de Tavi Clonda

L-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț în platourile emisiunii pe care chiar ea o modera: „Te vreau lângă mine”. Diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda este de 5 ani, însă nu a considerat-o niciodată un impediment pentru a fi împreună, ci dimpotrivă. Potrivit „wowbiz.ro”, a precizat că: „El este mai mic decât mine cu cinci ani și cu toate astea, n-am resimțit niciodată diferența de vârstă din buletin! Poate pentru că eu sunt mai copilăroasă, iar el mai matur. Dacă diferența de vârstă era un impediment, nu am fi fost împreună. Trebuie să ții cont de ceea ce simți și de ceea ce trăiești”.

Tavi Clonda a ținut să menționeze că datorită Gabrielei Cristea și-a dorit să-și construiască o familie. La emisiunea Cristinei Șișcanu, „După faptă și răsplată”, a mărturisit că: „Până la Gabriela nu mi-am dorit familie, copii, pentru că nu am simțit cu nicio fosta prietenă, deși le-am iubit pe toate. Le-am iubit pe toate sigur, dar la momentele respective eram preocupat de altele, nu s-a potrivit...”

Povestea de viață a Gabrielei Cristea! Falimentată de fostul soț și certată în trecut cu părinții, trăiește acum cea mai frumoasă perioadă

A devenit pentru prima dată mamă în urmă cu 6 ani

În septembrie 2017, Gabriela Cristea a născut, prin cezariană, o fetiță care a primit la naștere nota 10. Nu a dezvăluit numele fiicei sale până când aceasta nu a venit pe lume. Ulterior, fanii au aflat că pe micuță o cheamă Victoria Margot. 

Anul trecut, încântată de ceea ce a făcut fiica ei, fericita mamă a stat de vorbă cu „FANATIK” și a venit cu detalii despre o activitate în care s-a implicat alături de aceasta. Totodată, a spus că este foarte mândră de ea, așa cum reiese și din următoarea declarație pentru sursa citată: „Sunt așa mândră de Victoria. Sunt mândră de amândoi copii mei, dar azi mi-a crescut inima când am realizat în ce om minunat, vesel și fericit se transformă. Aici am făcut amândouă un tort de casă, mai mult ea”.

Povestea de viață a Gabrielei Cristea! Falimentată de fostul soț și certată în trecut cu părinții, trăiește acum cea mai frumoasă perioadă

Familia ei s-a lărgit iar în anul 2019

Cea de-a două fiică a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda a venit pe lume în martie 2019. La scurt timp după ce a născut, proaspătă mămică a postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru fani și a dezvăluit și numele fetiței sale. Conform „clickpentrufemei.ro”, a venit cu următorul anunț: „Totul a decurs perfect atât pentru mine, cât și pentru bebe Iris!”

La rândul său, fericitul tătic nu a stat nici el pe gânduri și, potrivit sursei citate, a ținut să anunțe că: „Acum parcă am fost mai stăpân pe mine. A fost mult mai ușor și totul s-a desfășurat mult mai repede”.

Anul acesta, într-o intervenție pentru „FANATIK”, îndrăgita personalitate de televiziune a ținut să le arate fanilor cum a decurs o discuție cu fiicele ei acasă. Astfel, mezina familiei și-a contrazis sora mai mare când aceasta a afirmat că mama lor nu e „mămică bună”: „Nu, e mămică bună!”... „Victoria, dar de ce ai zis că mămica este rea?”. „Că nu ne ia dulciuri, nu ne ia ce vrem și bla bla bla”. „Ba nu, e mămica bună, ne ia jucării și ne ia și dulciuri”.

Povestea de viață a Gabrielei Cristea! Falimentată de fostul soț și certată în trecut cu părinții, trăiește acum cea mai frumoasă perioadă

A vorbit despre greșelile pe care vrea să le evite în educația fiicelor ei

Când a fost invitată de Ilinca Vandici la podcastul „TeAscult”, Gabriela Cristea nu a ezitat să insiste atât asupra greșelilor pe care se va strădui să le evite în educația fiicelor sale, cât și asupra demersurilor pe care ține să le realizeze. Iată despre ce este vorba:

„În perioada în care am fost noi mici exista și vorba aceea „eu te-am făcut, eu te omor”, „bătaia e ruptă din Rai” și așa mai departe și alte lucruri pe care încercăm și reușim, zic eu măcar în proporție de 80%, să nu le implementăm...Eu nu am să-i spun niciodată niciuneia dintre fetele mele că nu este în stare să facă ceva. Am să merg pe principiul, dacă tu crezi că poți, atunci cu siguranță vei putea.

Încerc să fiu deschisă, negociem. Și cu Iris se negociază la sânge, negocierea este… de zici că este vreun strateg de la Uniunea Europeană. Nu spun nu, dar nu spun nici da. Le las să-mi aducă toate argumentele, îmi aduc și eu argumentele și negociem undeva la jumătate”.