swipe
↓ citeste mai jos ↓
Frogmore Cottage Frogmore Cottage
1 / 6
Casa s-a eliberat în miez de noapte Casa s-a eliberat în miez de noapte
2 / 6
Un acord între verișori Un acord între verișori
3 / 6
Casa a fost renovată cu 2,4 milioane de lire Casa a fost renovată cu 2,4 milioane de lire
4 / 6
Renovarea implica o ședere permanentă Renovarea implica o ședere permanentă
5 / 6
Harry nu se mai întoarce Harry nu se mai întoarce
6 / 6

Prințul Harry si Meghan au facut gestul final. Regina nu isi va mai vedea nepotul

Frogmore Cottage

O sursă a Casei Regale a precizat pentru The Sun că Prințul Harry și Meghan Markle au pasat ”cheile” reședinței lor din Londra Prințesei Eugenie. Aceasta, este însărcinată și s-a mutat de curând, alături de soțul ei în Frogmore Cottage. Reședința este la 25 de kilometri de Londra, în curtea de 35 de acri a palatului Windsor. 

Prințul Harry si Meghan au facut gestul final. Regina nu isi va mai vedea nepotul

Casa s-a eliberat în miez de noapte

Camioane pentru mutat au apărut în miezul nopții și au eliberat casa acum doua săptămâni. S-a văzut clar că s-a încercat să se țină ascunsă toată mutarea. Golirea casei și oferirea cheilor este un semn puternic că Harry și Meghan nu au planuri să se întoarcă. Pare că se depărtează și mai mult și că vor să se stabilească definitv în Statele Unite.”, precizează un apropiat al Casei Regale pentru The Sun. 

Prințul Harry si Meghan au facut gestul final. Regina nu isi va mai vedea nepotul

Un acord între verișori

Prințesa Eugenie și Ducii de Sussex se pare că ar fi căzut la un acord în privința mutării acestora în Frogmore Cottage. Harry a avut mereu o relație foarte apropiată cu prințesa Eugenie, fiica cea mai mică a Prințului Andrew cu fosta soție, Sarah Ferguson. Cei doi foști soți locuiesc aproape, la Royal Lodge, Windsor Great Park. Iar Regina este și ea aproape, locuind în Castelul Windsor, unde s-a izolat alături de prințul-consort Philip.

Prințul Harry si Meghan au facut gestul final. Regina nu isi va mai vedea nepotul

Casa a fost renovată cu 2,4 milioane de lire

Atunci când Harry și Meghan s-au căsătorit, la dorința Reginei, cei doi au primit ca reședință Frogmore Cottage. Lucru care nu a încântat-o pe Meghan, care a decis să renoveze uriașa casă, afaltă pe domeniul Castelului Windsor. 

Frogmore a fost renovată pe gusturile lui Meghan și ale lui Harry, cu gândul că acolo îl vor crește pe Archie, fiul lor, deci este locul ideal unde un cuplu să crească un copil. Are bonusul de a fi aproape de tatăl prințesei Eugenie. Harry și Meghan nu erau prea încântați de Frogmore,, nu se știe din ce motiv, dar Jack și Eugenie sunt absolut încântați să locuiască acolo.”, subliniază sursa regală pentru The Sun.

Prințul Harry si Meghan au facut gestul final. Regina nu isi va mai vedea nepotul

Renovarea implica o ședere permanentă

Meghan a fost cea care a solicitat renovarea Frogmore Cottage și nu s-a uitat nicio secundă la costuri. Astfel, a instalat o podea plutitoare în bucătărie, a pus geamuri de izolare acustică a casei pentru a opri zgomotul venit de la aeroportul Heathrow, a schimbat scările interioare și a comandat chiar o cadă de baie de ... 5000 de lire și un boiler de 50 de mii de lire. În Frogmore s-a adăugat chiar și un studio de yoga pentru bebeluși și toată vopseaua folosită a fost vegană. 

Prințul Harry si Meghan au facut gestul final. Regina nu isi va mai vedea nepotul

Harry nu se mai întoarce

Însă se pare că nu poți cumpăra pe nimeni, nici măcar cu o casă uriașă cu 4 dormitoare, instalată în curtea unui castel. Harry și Meghan au decis că nu vor să mai aibă de-a face cu îndatoririle regale și, oferind casa prințesei Eugeniei, au decis că o viață lângă Regină nu este o opțiune pentru ei. Este clar că scurta lor ședere în casă i-a convins că cea mai bună decizie este să se stabilească cât mai departe de Casa Regală:

  • Aprilie 2018 - Regina le oferă Frogmore Cottage lui Harry și Meghen
  • Sept 2018-Apr 2019 - Casa este renovată
  • Aprilie 2019 - Cei doi se mută în casă
  • Mai 2019 - Se naște Archie
  • Noiembrie 2019 - Cuplul Meghan-Harry își iau copilul și se mută în Vancouver, Canada
  • Ianuarie 2020 - Harry se întoarce pentru a anunța oficial Regina că renunță la viața regală
  • Martie 2020 - Harry și Meghan se pregătesc pentru pasul final
  • Iulie 2020 - Se mută în SUA și cumpără o vilă de 10,5 milioane de lire sterline în California
  • Septembrie 2020 - Harry anunță că cele 2,4 milioane de lire sterline pentru renovarea Frogmore au fost înapoiați Casei Regale
  • Noiembrie 2020 - Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank primesc cheile de la Frogmore Cottage