swipe
↓ citeste mai jos ↓
Cum arată fiica lui Răzvan și a Irinei Fodor Cum arată fiica lui Răzvan și a Irinei Fodor
1 / 6
Răzvan Fodor are o relație extrem de apropiată cu fiica lui Răzvan Fodor are o relație extrem de apropiată cu fiica lui
2 / 6
Ce pasiuni are fiica cuplului Irina și Răzvan Fodor Ce pasiuni are fiica cuplului Irina și Răzvan Fodor
3 / 6
Ce spun Irina și Răzvan Fodor despre un al doilea copil Ce spun Irina și Răzvan Fodor despre un al doilea copil
4 / 6
Cum s-au cunoscut Irina și Răzvan Fodor Cum s-au cunoscut Irina și Răzvan Fodor
5 / 6
Care este secretul relației lor de 15 ani Care este secretul relației lor de 15 ani
6 / 6

Răzvan Fodor este un tată iubitor și un soț devotat. Care este secretul pentru o viață de familie fericită

Cum arată fiica lui Răzvan și a Irinei Fodor

Irina și Răzvan Fodor au o fetiță de 11 ani, pe nume Diana, care a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții ei. Pe lângă faptul că este extrem de frumoasă, cea mică este la fel de plină de umor precum cei doi prezentatori de la Antena 1.

Nu de puține ori Răzvan Fodor a mărturisit că are niște conversații extrem de amuzante cu fiica lui. Chiar de curând acesta a întrebat-o pe fiica lui cum l-ar descrie într-un singur cuvânt, iar Diana i-a răspuns, în spirit de glumă, „marțafoi”. Răzvan s-a distrat copios atunci când a auzit acest lucru și a simțit nevoia să împărtășească momentul cu cei care îl urmăresc pe social media.

Răzvan Fodor este un tată iubitor și un soț devotat. Care este secretul pentru o viață de familie fericită

Răzvan Fodor are o relație extrem de apropiată cu fiica lui

Răzvan Fodor și fiica lui au o relație extrem de apropiată. De altfel, cei doi s-au distrat copios în cele două luni, cât Irina Fodor a fost plecată în America de Sud pentru filmările show-ului „America Express”. Actorul a avut grijă să petreacă timp de calitate cu Diana, astfel că au făcut tot felul de activități împreună și au mers și la un concert suținut de Smiley și Delia. 

Răzvan Fodor este un tată iubitor și un soț devotat. Care este secretul pentru o viață de familie fericită

Ce pasiuni are fiica cuplului Irina și Răzvan Fodor

Ai putea crede că, asemenea părinților săi, Diana și-ar dori să urmeze o carieră în televiziune. Această, însă, are alte pasiuni, printre care și muzică, moștenind, se pare, urechea muzicală a tatălui sau:

„Era micuță și am văzut o reclamă la o bancă, la televizor și era cu un pian și ea reproducea pe gură – avea cinci ani – toată treaba aia de la pian. Linia melodică. Am zis wow și am chemat o fată. Am făcut pian cu ea un an și jumătate și ne-am oprit exact la pandemie. Acum, vrem să reluăm treaba asta. Nu găsim profesor care să vină acasă. Ne e mai greu cu treaba asta, cu acasă. Ne e mult mai simplu acasă, că matematica o facem acasă. Pentru engleză, o ducem undeva. Deocamdată, atât avem ca și activități. Engleză și matematică. Am mai vrea instrument, adică pianul și să o băgăm la un sport, nu de performanță. Cum ar fi înotul, ca să se întindă”, a povestit Răzvan Fodor recent, în podcastul lui Horia Brenciu.

Răzvan Fodor este un tată iubitor și un soț devotat. Care este secretul pentru o viață de familie fericită

Ce spun Irina și Răzvan Fodor despre un al doilea copil

Irina și Răzvan Fodor, pregătiți să devină părinți, din nou? Dacă în urmă cu câțiva ani luau în calcul această posibilitate, între timp lucrurile s-au mai schimbat. În același podcast moderat de Horia Brenciu, Irina și Răzvan Fodor au mărturisit că nu își mai doresc încă un copil.

„Ne-am tot gândit, dar niciodată nu a fost momentul. Cred că avem o problemă: ne simțim nemuritori! Eu fac 46 de ani, ea încă are timp, are 32 de ani, încă vorbim despre asta, dar mereu am avut câte ceva. De un an mai avem și nenorocirea asta de COVID, ea dacă ar rămâne însărcinată nu ar fi bine să se îmbolnăvească și, cum amândoi suntem activi și lucrăm în perioada această, ar trebui mai întâi să ne vaccinăm, iar sarcina ar trebui să vină abia la 3, 6 luni de la vaccinare”, povestea Răzvan, în urmă cu doi ani, potrivit VIVA!.

În cadrul podcast-ului „Lucruri simple”, găzduit de Horia Brenciu, actorul a recunoscut că „a trecut treaba asta” și că nu își mai doresc încă un copil.

Răzvan Fodor este un tată iubitor și un soț devotat. Care este secretul pentru o viață de familie fericită

Cum s-au cunoscut Irina și Răzvan Fodor

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai îndrăgite și longevive cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 15 ani și se pare că a fost dragoste la prima vedere, căci s-au căsătorit după doar 3 luni de relație!

Între cei doi este o diferența de vârstă de 13 ani, iar când s-au cunoscut Irina avea doar 19 ani și era încă studentă la Facultatea de Jurnalism. Ocazional, ea făcea figurație specială la Buftea, iar atunci a fost și momentul în care s-a cunoscut cu Răzvan Fodor. La scurt timp, cei doi au plecat în vacanță în India, moment în care actorul și-a dat seama că Irina este femeia alături de care vrea să își petreacă tot restul vieții:

„Dupa 3 luni, i-am propus o vacanta in India unde am avertizat-o că nu e chiar cea mai exotică destinație de pe pământ, iar eu în capul meu eram ferm convins că nu poți să impresionezi astfel o fetiță de 19 ani. A dormit în bungalouri de 3$/ noapte fără să crâcnească, a mers zeci de kilometri pe jos pe zi și împreună am schimbat câteva trenuri și mijloace de transport, avioane și alte cămile… Ar fi putut, ca o domnișoară ce era, să se urce în primul avion și să se întoarcă acasă, în civilizație. Nu a făcut-o, a rămas lângă mine…de tot! Așa am trecut de hopul cu numărul doi. Ne-am întors în România și am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea…A fost un început frumos,fără jocuri, fără prefacatorii, fără să mă dau mai lord, mai golan,mai tare, mai mare, mai rotund…. Asa i-am castigat si ei sinceritatea, la schimb cu a mea.

Ne-am obișnuit fiecare cu tabieturile celuilalt, am învățat ce ne place și ce nu, am învățat să împărțim bune și rele la doi și așa am depășit al treilea hop. În 2010 ne-am căsătorit, iar astăzi sunt la fel de convins cum am fost și atunci când, de la o glumă proastă, a căzut cu tot cu scaun și a ras cu gură până la urechi, că ea e aleasa”, a povestit Fodor pe blogul lui.

Răzvan Fodor este un tată iubitor și un soț devotat. Care este secretul pentru o viață de familie fericită

Care este secretul relației lor de 15 ani

După 15 ani de relație, Irina și Răzvan Fodor par că se iubesc cel puțin la fel de mult că la început. Invitați recent la podcastul moderat de soții Elwira și Mihai Petre, Irina și Răzvan Fodor au vorbit despre secretul căsniciei lor longevive. Aceștia spun că umorul și comunicarea sunt principalele ingrediente ale unei relații fericite:

„Umor, umor care e și din partea ei și din partea lui. Nu puteți să fiți ciufuți în casă, nu puteți să fiți ciufuți cu voi. Nu aveți voie să fiți ciufuți. Nu există așa ceva, sau, dacă unul este ciufut, celălalt trebuie să fie neapărat haios, să-l scoată pe celălalt din stare”, a afirmat Răzvan Fodor.

„Doi: Vacanțe, musai! Nu contează unde. La bunici, e vacanță! Ai bani de alte țări, du-te! Faceți vacanțe împreună, vacanțe cu copilul, însă musai o vacanță pe an în care mergi doar tu cu ea. A treia: Pasiuni comune sau tangențiale. Nu se poate eu să vreau pe munte și tu vrei la mare. Nu se pupă lucrurile astea. Nu poți să fii alpinist și ea e acasă domestică”, a mai mărturisit acesta.

Irina a adăugat, la rândul ei: „Să-ți comunici sentimentele ca celuilalt să-i aduci aminte în fiecare zi că nu s-a schimbat nimic, dar și comunicare despre lucruri simple, obișnuite, unde orice poate fi negociat, desfăcut în patru...”.