swipe
↓ citeste mai jos ↓
Sofia a împlinit 4 anișori! Sofia a împlinit 4 anișori!
1 / 6
Victor Slav i-a organizat Sofiei o petrecere de ziua ei Victor Slav i-a organizat Sofiei o petrecere de ziua ei
2 / 6
Fanii prezentatorului îl roagă să își țină fata departe de Bianca Drăgușanu Fanii prezentatorului îl roagă să își țină fata departe de Bianca Drăgușanu
3 / 6
Bianca Drăgușanu este acum în vacanță alături de iubitul ei Bianca Drăgușanu este acum în vacanță alături de iubitul ei
4 / 6
Ce măsuri a luat Victor Slav după ce Bianca ar fi fost agresată de iubitul ei Ce măsuri a luat Victor Slav după ce Bianca ar fi fost agresată de iubitul ei
5 / 6
Cum se înțelege Victor Slav cu actualul iubit al Biancăi Drăgușanu Cum se înțelege Victor Slav cu actualul iubit al Biancăi Drăgușanu
6 / 6

Victor Slav, un tată dedicat: cum o ține pe fetița lui departe de problemele amoroase ale Biancăi Drăgușanu

Sofia a împlinit 4 anișori!

Pe 26 septembrie, Sofia Natalia a împlinit 4 anișori, iar Victor Slav nu a stat pe gânduri și i-a organizat acesteia o petrecere la care le-a invitat pe toate prietenele fetiței.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au avut o relație tumultoasă, care a ținut ani de zile primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost căsătoriți timp de 5 ani, în perioada 2013-2018, iar Sofia Natalia a venit pe lume în 2016.

Victor Slav, un tată dedicat: cum o ține pe fetița lui departe de problemele amoroase ale Biancăi Drăgușanu

Victor Slav i-a organizat Sofiei o petrecere de ziua ei

Victor i-a organizat Sofiei o petrecere surpriză cu ocazia zilei sale de naștere, la care cea mică s-a distrat pe cinste. Evenimentul a avut loc în aer liber, iar cei mici au fost pictați pe față, s-au jucat și au avut verde la dulciuri.

Victor Slav a postat pe Instgram mai multe poze de la ziua de naștere a fetiței, alături de un mesaj emoționant ”La mulți ani sufletul meu frumos și bun. Tati te iubește mult!”.

Victor Slav, un tată dedicat: cum o ține pe fetița lui departe de problemele amoroase ale Biancăi Drăgușanu

Fanii prezentatorului îl roagă să își țină fata departe de Bianca Drăgușanu

În urmă cu câteva zile, în presa de scandal au apărut câteva imagini din care reiese că Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută de actualul ei iubit. Tot atunci, Bianca a făcut câteva InstaStory-uri în care spunea că le va arăta fanilor ei ”cum arată o femeie iubită”, confirmând cumva faptul că a fost agresată fizic. Ei bine, lucrurile par să se fi calmat între cei doi, însă chiar și așa, fanii lui Victor Slav îl roagă pe acesta să își țină fetița departe de mama ei.

”Victor,te rog... Ia-i custodia "mamei" ajută-ți tu fata să trăiască frumos. Ajut-o, fii lângă ea. Vbste frumos cum i faci deja.copila asta are nevoie de TATĂL EI”, sună comentariul uneia dintre urmaritoarele lui Victor Slav.

”Sfat de la un părinte. Copilul asta este prea frumos prea bun!! Merită totul și noroc pe ea că are un tată așa bun! Obține custodie exclusivă. Nu se poate să treacă prin asemenea scene. Iubește o până la capăt și ține-o pt tine”, spune alt urmăritor.

”Nu fii orb. Gândește-te la viitorul ei! Nu există în viața ei un model. Doar tu îi poți modela unul. Lupta-te pentru ea și fi singurul ei sprijin.”, este un alt mesaj primit de Victor Slav pe Instagram.

Victor Slav, un tată dedicat: cum o ține pe fetița lui departe de problemele amoroase ale Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este acum în vacanță alături de iubitul ei

În ciuda imaginilor apărute în presa de scandal cum că Alex Bodi ar fi agresat-o fizic pe Bianca, iată că relația dintre cei doi nu pare a fi deloc una tensionată. Bianca este acum în vacanță, în Turcia, cu iubitul ei, alături de care s-a pozat într-unul dintre cele mai luxoase restaurante din Istanbul.

Victor Slav, un tată dedicat: cum o ține pe fetița lui departe de problemele amoroase ale Biancăi Drăgușanu

Ce măsuri a luat Victor Slav după ce Bianca ar fi fost agresată de iubitul ei

După știrile legate de scandalul dintre Bianca și iubitul ei, Victor Slav a postat pe contul lui de Instagram o poză cu el și Sofia Natalia, semn că prezentatorul face tot posibilul să o țină departe de pe cea mică de problemele amoroase din viața Biancăi.

Potrivit cancan.ro, prezentatorul TV ar fi discutat de mai multe ori cu actualul iubit al Biancăi Drăgușanu și l-a rugat să nu se mai certe cu Bianca de față cu Sofia.

”Victor nu s-a dus pe picior de scandal, pur și simplu a vrut să înțeleagă ce se întâmplă și să îl roage pe Alex, că de la tată de fată la tată de fată, să nu se mai certe cu Bianca în fața Sofiei. Alex Bodi a înțeles situația, desigur. Alex i-a jurat lui Victor că o iubește și că o tratează pe Sofia că pe propriul lui copil. I-a promis că va avea grijă că Sofia să nu mai asiste la momente tensionate.”, povestește o sursă din anturajul Biancăi pentru cancan.ro.

Victor Slav, un tată dedicat: cum o ține pe fetița lui departe de problemele amoroase ale Biancăi Drăgușanu

Cum se înțelege Victor Slav cu actualul iubit al Biancăi Drăgușanu

Între Victor Slav și actualul iubit al Biancăi Drăgușanu nu este o situație tensionată. Ba mai mult, surse apropiate Biancăi spun că cei doi se înțeleg destul de bine și că se tratează cu respect ori de câte ori se întâlnesc.

“Ei doi se înțeleg foarte bine, nu s-au deranjat niciodată unul pe celălalt, nu au nimic de împărțit. Nu sunt prieteni, dar se tratează cu respect”, au dezvăluit surse din anturajul fostei prezentatoare, pentru impact.ro.