swipe
↓ citeste mai jos ↓
Nu pleca imediat de lângă partener Nu pleca imediat de lângă partener
1 / 7
Nu lua imediat telefonul să vorbești sau să stai pe social media Nu lua imediat telefonul să vorbești sau să stai pe social media
2 / 7
Nu deschide subiecte nepotrivite Nu deschide subiecte nepotrivite
3 / 7
Nu îl întreba imediat dacă te iubește Nu îl întreba imediat dacă te iubește
4 / 7
Nu îi vorbi despre căsătorie sau copii Nu îi vorbi despre căsătorie sau copii
5 / 7
Dacă partida de sex nu a fost reușită, nu îi reproșa imediat acest lucru Dacă partida de sex nu a fost reușită, nu îi reproșa imediat acest lucru
6 / 7
Ai grijă să nu cazi într-o euforie copilărească Ai grijă să nu cazi într-o euforie copilărească
7 / 7

Ce să NU faci niciodată imediat după sex

Nu pleca imediat de lângă partener

După o partida reușită de sex poate vrei să fugi imediat la duș sau să te culci. Ei bine, specialiștii te sfătuiesc să nu cazi în extreme. Nu fugi imediat la baie ca și cum actul sexual ar fi un lucru dezgustător și ai vrea să scapi de orice urmă pe care partenerul tău ți-a lăsat-o pe trup. Știm, tu nu privești lucrurile astfel, însă un bărbat ar putea interpreta în acest mod un astfel de gest.

Mai rămâi câteva minute la pieptul partenerului. Nu încheia brusc un moment atât de plăcut.

Ce să NU faci niciodată imediat după sex

Nu lua imediat telefonul să vorbești sau să stai pe social media

După sex, nu întinde imediat mâna după telefon pentru a le scrie prietenelor tale sau pentru a verifica ce mai e nou pe Instagram. Deconectarea bruscă de partener și atenția îndreptată către altceva ce nu are nicio legătură cu el, nu face decât să îi arate acestuia că ești superficială și că pentru tine, partida de amor pe care tocmai ați avut-o, nu înseamnă mare lucru.

Ce să NU faci niciodată imediat după sex

Nu deschide subiecte nepotrivite

După sex, încearcă să îți alegi cu atenție subiectele de discuție. În niciun caz nu îl întreba despre fostele relații și nu face trimitere la fostele tale experiențe amoroase. Nu face comparații cu partenerii din trecut, pentru că nu vei reuși decât să îl faci pe cel de lângă tine să se simtă jenat și poate chiar jignit.

Alege subiecte constructive, care să va ajute să vă descoperiți reciproc și să aflați mai multe unul despre celălalt.

Ce să NU faci niciodată imediat după sex

Nu îl întreba imediat dacă te iubește

Mai ales la începutul unei relații, când viitorul este unul incert, multe femei își doresc să afle dacă partenerii lor sunt la fel de implicați emoțional ca și ele. Specialiștii te sfătuiesc, totuși, să nu îl întrebi pe partenerul tău, imediat după o partida de sex, dacă te iubește.

Lasă lucrurile să vină de la sine. La urmă urmei, ce ar putea să îți răspundă într-un astfel de moment? S-ar putea simți destul de stânjenit, așa că dacă întrebarea îți stă pe buze, încearcă să te abții.

Ce să NU faci niciodată imediat după sex

Nu îi vorbi despre căsătorie sau copii

Dacă sunteți la început, nu îi vorbi partenerului tău despre căsătorie sau copii, imediat după ce ați făcut sex. Oricât de frumoasă ar fi relație pe care o aveți, încearcă să nu grăbești lucrurile aducând în discuție niște subiecte care necesită mult mai multă atenție și ar trebui dezbătute la modul cel mai serios, în doi.

Și încă ceva, nu vorbi despre iubire și planuri de viitor unei persoane cu care ai o relație fără obligații.

Ce să NU faci niciodată imediat după sex

Dacă partida de sex nu a fost reușită, nu îi reproșa imediat acest lucru

Se mai întâmplă să nu ai orgasm uneori, însă nu deschide acest subiect că și cum ai da vina pe partenerul tău pentru acest lucru. Spune-i că te-ai simțit bine, iubită și protejată în timpul sexului, dar nu îi reproșa, de exemplu, că a avut orgasm mai repede decât tine sau ca nu te-a satisfăcut în niciun fel partida de sex cu el. 

Ce să NU faci niciodată imediat după sex

Ai grijă să nu cazi într-o euforie copilărească

După o partida reușită de sex, cu bărbatul visurilor tale, este foarte ușor să cazi într-o euforie nebună, că și cum ai fi câștigat cea mai mare victorie. Este adevărat, un bărbat se bucură și îi crește stima de sine în momentul în care știe că te-ai simțit în al nouălea cer în timpul partidei de sex, dar ai grijă să nu pici într-o extremă ușor penibilă, comportându-te că și cum el ar fi Zeul Sexului.