swipe
↓ citeste mai jos ↓
1. Berbecii – adoră să câștige 1. Berbecii – adoră să câștige
1 / 4
2. Leii – trăiesc pentru aplauze 2. Leii – trăiesc pentru aplauze
2 / 4
3. Capricorni – sunt puși pe treabă 3. Capricorni – sunt puși pe treabă
3 / 4
4. Vărsători – nu le este teamă să se revolte 4. Vărsători – nu le este teamă să se revolte
4 / 4

Copiii din zodiac care vor fi lideri remarcabili

1. Berbecii – adoră să câștige

Berbecii sunt primul semn zodiacal și trebuie să fie primii în tot cee ce fac, desigur. Primii însemnând cei mai buni. Acest semn de foc duce competitivitatea la un alt nivel. Alături de restul de semne cardinale, Racul și Balanța, sunt singurele semne care pornesc un nou anotimp. Prin urmare, războinicul Berbec se dezvoltă când stabilește tendințe, face afirmații curajoase și dă curs unei provocări dificile.

Copiii din zodiac care vor fi lideri remarcabili

2. Leii – trăiesc pentru aplauze

Leul este o zodie guvernată de soare, iar soarele este desigur centrul universului. Nu mai este nimic de spus în plus. Cei care se nasc sub egida acestui semn se dezvoltă atunci când sunt capabili să se exprime într-o manieră creativă și flamboiantă.  Carismatici și distractivi, au o natură copilăroasă care îi face extrem de atractivi și pur și simplu fermecători. Fie că aprind scena când execută un dans solo, fie că merg ca și cum ar fi pe podiumul de modă, leii sunt cei mai fericiți când sunt centrul atenției.

Copiii din zodiac care vor fi lideri remarcabili

3. Capricorni – sunt puși pe treabă

Asemenea oricărui semn cardinal de pământ, Capricornii sunt înzestrați cu creier, pragmatism și un caracter de lider, fiind într-un fel șefii zodiacului. Pot părea reci și nemiloși, însă acest lucru se datorează faptului că au un plan. Acest semn condus de Saturn este incredibil de perseverent și nu va fi oprit de nimic pentru a-și atinge obiectivele.  Exact din acest motiv sunt atât de pasionați cu privire la carierele și reputația lor din lume. Desigur, pot să se comporte extrem de serios, deoarece se află într-o misiune serioasă.

Copiii din zodiac care vor fi lideri remarcabili

4. Vărsători – nu le este teamă să se revolte

Un Vărsător este o persoană de excepție. Fiind detașați emoțional, însă incredibil de perturbatori, cei născuți sub acest semn zodicacal își doresc un singur lucru: revoluție. Sunt capabili să înceapă și să finalizeze lucrurile singuri, de asemenea. Pare puțin incredibil, însă planeta care îi guvernează, Uranus, planeta haosului, a rebeliunii și a schimbării neașteptate, reușește să le aprindă inspirația, natura rebelă și personalitatea excentrică. Vărsătorii nu pot decât să se bucure când reușesc să mobilizeze oameni, în special când vine vorba despre o cauză socială sau de natură politică. Acest semn zodiacal se luptă constant pentru drepturile sale personale.