swipe
↓ citeste mai jos ↓
Kate Middleton şi Prinţul William sunt părinţii a trei copii Kate Middleton şi Prinţul William sunt părinţii a trei copii
1 / 6
Ducesa de Cambridge i s-a confesat Reginei Ducesa de Cambridge i s-a confesat Reginei
2 / 6
Kate Middleton a devenit pentru prima dată mamă în anul 2013 Kate Middleton a devenit pentru prima dată mamă în anul 2013
3 / 6
Charlotte de Cambridge a venit pe lume în anul 2015 Charlotte de Cambridge a venit pe lume în anul 2015
4 / 6
Cel de-al treilea copil al Ducilor de Cambridge s-a născut în anul 2018 Cel de-al treilea copil al Ducilor de Cambridge s-a născut în anul 2018
5 / 6
Kate Middleton a vorbit adesea despre activităţile favorite alături de cei trei copii Kate Middleton a vorbit adesea despre activităţile favorite alături de cei trei copii
6 / 6

Şi Ducesa de Cambridge este o mamă ca oricare: ce a recunoscut în faţa Reginei

Kate Middleton şi Prinţul William sunt părinţii a trei copii

Copiii cuplului regal sunt: Prinţul George (în vârstă de 7 ani), Prinţesa Charlotte (în vârstă de 5 ani) şi Prinţul Louis (în vârstă de 5 ani).

Cu ocazia mai multor interviuri acordate de-a lungul timpului, atât Ducesa de Cambridge, cât şi soţul ei, au vorbit despre unele dintre cele mai semnificative repere în funcţie de care îşi cresc copiii. Astfel, au menţionat despre cât de importante sunt îmbrăţişările, despre faptul că ţin ca fiecare dintre copii să-şi aleagă singur drumul în viaţă, despre timpul de calitate petrecut în familie, despre expunerea cât mai frecventă a copiilor la cultură (de exemplu, familia adoră să-i ducă pe copii în vizite la muzee).

Şi Ducesa de Cambridge este o mamă ca oricare: ce a recunoscut în faţa Reginei

Ducesa de Cambridge i s-a confesat Reginei

În cadrul documentarului "Heir We Go Again", Katie Nicholl (jurnalist şi expert în prezentarea aspectelor vieţii membrilor Familiei Regale britanice), a adus în prim-plan o discuţie pe care Kate Middleton a avut-o mai demult cu Regina-Mamă. Atunci Ducesa nu a evitat să-i explice acesteia cum, în primele luni de viaţă ale Prinţului George, ea şi Prinţul William s-au străduit să nu apeleze la bone şi să aibă singuri grijă de acesta.

Deşi Prinţul George se născuse în luna iulie, abia în luna septembrie cuplul a decis să caute o bonă full-time pentru fiul lor. S-au orientat spre Maria Borallo, ce absolvise cursurile unei şcoli prestigoase de bone: Norland College.

De asemenea Katie Nicholl a precizat faptul că Ducesa de Cambridge şi Prinţul William au beneficiat şi de sprijinul părinţilor acesteia în vremea în care Prinţul George era bebeluş. Iată ce a menţionat Nicholl: "Unul dintre lucrurile ce le-au permis lui William şi Kate să fie precum nişte părinţi obişnuiţi a fost prezenţa familiei Middleton în preajma lor...Carol era printre vizitatorii regulaţi la Palatul Kensington...S-a dovedit a fi de ajutor în ceea ce priveşte baia şi ora de culcare....".

Şi Ducesa de Cambridge este o mamă ca oricare: ce a recunoscut în faţa Reginei

Kate Middleton a devenit pentru prima dată mamă în anul 2013

Prinţul George s-a născut pe 22 iulie 2013 la Spitalul St Mary's din Londra. El este cel de-al treilea pe linia succesiunii la tronul Marii Britanii. A fost botezat pe 23 octombrie la The Chapel Royal, la Palatul St James’s de către Arhiepiscopul de Canterbury.

Prinţul George a devenit fratele cel mare după naşterea celorlaţi doi copii ai lui Kate Middleton şi ai Prinţului William, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis.

Şi Ducesa de Cambridge este o mamă ca oricare: ce a recunoscut în faţa Reginei

Charlotte de Cambridge a venit pe lume în anul 2015

Cel de-al doilea copil al ducilor de Cambridge s-a născut pe 2 mai 2015, două zile mai târziu părinţii anunţându-i numele: Charlotte Elizabeth Diana. A fost botezată în luna iulie, la Biserica St.Mary Magdalene din Sandringham.

Un an mai târziu, Prinţesa Charlotte şi-a însoţit părinţii şi fratele mai mare în prima lor vacanţă ca familie extinsă, în Alpii Francezi.

În anul 2018, Charlotte a început să urmeze cursurile la Willcocks Nursery School din Londra.

Şi Ducesa de Cambridge este o mamă ca oricare: ce a recunoscut în faţa Reginei

Cel de-al treilea copil al Ducilor de Cambridge s-a născut în anul 2018

Prinţul Louis s-a născut la Londra, pe 23 aprilie 2018. El a fost creştinat în acelaşi loc ca fratele său mai mare: la The Chapel Royal, la Palatul St James’s .

Recent, Kate Middleton a dezvăluit pe o reţea de socializare o fotografie din luna aprilie a acestui an, din preajma zilei de naştere a Prinţului Louis. Cei care au văzut această imagine, dar şi altele cu cel mai mic dintre copiii acesteia, au sesizat că acesta seamănă mai ales cu fratele său, Prinţul George.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kat???? (@katsroyalletters) on

Şi Ducesa de Cambridge este o mamă ca oricare: ce a recunoscut în faţa Reginei

Kate Middleton a vorbit adesea despre activităţile favorite alături de cei trei copii

Într-un mesaj de susţinere pentru evenimentul "Children's Hospice Week", Ducesa de Cambridge a vorbit şi despre aprecierea "momentelor simple în familie", alături de copiii ei, printre acestea numărându-se în special joaca în aer liber. Ea a scris: "Să petrecem timpul împreună este un aspect foarte important al vieţii de familie şi pentru mine, ca mamă, contează să mă pot bucura de momente simple, cum ar fi să ne jucăm împreună pe-afară".