swipe
↓ citeste mai jos ↓
Jensen Ackles Jensen Ackles
1 / 9
Jeff Goldblum Jeff Goldblum
2 / 9
Dwayne Johnson Dwayne Johnson
3 / 9
Ricky Martin Ricky Martin
4 / 9
Jason Momoa Jason Momoa
5 / 9
John Legend John Legend
6 / 9
Jared Padalecki Jared Padalecki
7 / 9
Ryan Phillippe Ryan Phillippe
8 / 9
Will Smith Will Smith
9 / 9

9 tați celebri care pot câștiga premiul de "Cel mai bun tată"

Jensen Ackles

Actorul și regizorul american se mândrește cu cei trei copii ai săi: Justin Jay, Zeppelin Bram și Arrow Rhodes. Într-un interviu pentru PopSugar, el a povestit că nu știa deloc la ce să se aștepte când i s-a născut primul copil și că adesea era confuz.

Jensen Ross Ackles face parte dintre tații celebri care ar merita să câștige premiul de Cel mai bun tată întrucât petrece adesea timp cu copiii săi și se străduiește să îi învețe diverse lucruri care să le fie utile.

Sursă poză: instagram.com/jensenackles/

9 tați celebri care pot câștiga premiul de "Cel mai bun tată"

Jeff Goldblum

Cunoscutul actor american este tatăl a doi băieți (Charlie și River). La un moment dat, el a declarat pentru Daily Mail că nu regretă faptul că nu a devenit tată din tinerețe (avea peste 60 de ani când i s-a născut primul copil) și că este „pe deplin fericit” alături de soția sa (Emilie Livingston) și de cei doi copii ai lor: „ Au sosit exact la timp și îi iubesc. Totul s-a întâmplat să fie perfect. Apreciez mult acest lucru”.

Sursă poză: instagram.com/jeffgoldblum/

9 tați celebri care pot câștiga premiul de "Cel mai bun tată"

Dwayne Johnson

Actorul american ar trebui și el inclus printre tații celebri care merită să primească premiul de Cel mai bun tată. Dwayne Johnson vorbit de mai multe ori despre cât de fericit este întrucât este tatăl a trei fiice: Simone, Jasmine și Tiana. Mai demult, potrivit People, a avut o intervenție pentru un show de televiziune în care a explicat ce înseamnă pentru el să fie tată: „Am realizat că să fiu tată este cel mai grozav job pe care l-am avut și pe care îl voi avea. Dintotdeauna mi-am dorit să fiu un tată extraordinar. Dintotdeauna am vrut să le ofer copiilor mei lucruri de care eu nu am avut parte”.

Sursă poză: instagram.com/therock/

9 tați celebri care pot câștiga premiul de "Cel mai bun tată"

Ricky Martin

Starul latino-american este tată de mai mulți copii: gemenii Matteo și Valentino, Lucia și Renn (aceștia din urmă s-au născut prin intermediul unor mame-surogat). Într-un interviu pentru revista Out, Ricky Martin a dezvăluit că s-a temut că nu va putea să-și îndeplinească visul de a deveni tată: „Mulți ani mi-am dorit să fiu tată și de foarte, de foarte multe ori, am trecut prin durerea legată de faptul că sunt gay, că sunt un gay închis, că nu voi putea deveni niciodată tătic”.

Citește și: Declaratia șocantă a lui Ricky Martin: „Copiii mei sunt prea mici, dar sper să fie gay”

Sursă poză: instagram.com/ricky_martin/

9 tați celebri care pot câștiga premiul de "Cel mai bun tată"

Jason Momoa

El este tatăl a trei copii: Lola Iolani, Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha șI Zoe Kravitz (fiica soției sale, Lisa Bonet și a fostului partener al acesteia, Lenny Kravitz). Este cunoscut faptul că își însoțește copiii pentru a se implica împreună în activități în aer liber.

Într-un interviu pentru Men's Health, actorul de origine hawaiiană menționat următoarele lucruri: „Copiii mei sunt cele mai importante opere de artă ale mele”, „Chiar nu pot să îți spun cu ce mă ocupam înainte să am copii. Pur și simplu pierdeam timpul”.

Citește și: Jason Momoa, tatăl anului: ce și-a tatuat pe piept din dragoste pentru copiii lui

Sursă poză: instagram.com/prideofgypsies/

9 tați celebri care pot câștiga premiul de "Cel mai bun tată"

John Legend

Celebrul cântăreț și soția sa, modelul Chrissy Teigen, sunt părinții a doi copii: Luna și Miles. Într-un interviu pentru Closer Weekly, aceasta a povestit că soțul său desfășoară numeroase activități alături de copiii lor și că și-au făcut un obicei din a pregăti împreună clătite la sfârșit de săptămână: „În fiecare duminică, John pune ceasul să sune la ora 7.30 dimineața, iar Luna îl ajută să pregătească pancakes. El consideră că nu ar mai trebui să le comande de la restaurant sau din altă parte întrucât crede că ale lui sunt cele mai bune.”

Sursă poză: instagram.com/chrissyteigen/

9 tați celebri care pot câștiga premiul de "Cel mai bun tată"

Jared Padalecki

Nu ar trebui nici el exclus din rândul taților celebri care ar merita premiul de Cel mai bun tată. Are trei copii (Thomas, Austin, Odette), încercând să petreacă adesea timpul cu ei.

Genevieve Padalecki, soția sa, a vorbit, pentru People, despre rutinele pe care acesta dorește mereu să le respecte înainte să o culce pe fiica lor cea mică, Odette. Actorul a spus că: „Seara trecută am inventat un cântec despre un coiot care fugărea o pisică. Dacă fiica ta de 3 ani îți cere un cântec despre un coiot, apucă-te de treabă.”

Sursă poză: instagram.com/jaredpadalecki/

9 tați celebri care pot câștiga premiul de "Cel mai bun tată"

Ryan Phillippe

A format un cuplu alături de Reese Witherspoon, având împreună doi copii: o fiică, Ava și un fiu, Deacon. După divorț, cei doi au obținut custodie comună asupra copiilor.

În toamna anului trecut, cei doi actori s-au reunit, alături de copiii lor, pentru o mică petrecere în aer liber pentru a-l serba pe Deacon, ce a împlinit 17 ani.

Sursă poză: instagram.com/ryanphillippe/

9 tați celebri care pot câștiga premiul de "Cel mai bun tată"

Will Smith

Este apreciat și pentru sfaturile de parenting pe care le-a oferit de-a lungul timpului. Will Smith și soția sa, Jada,  sunt părinții a trei copii: Trey, Willow și Jaden.

Acum câțiva ani în urmă, actorul a venit cu o mențiune care dovedește o dată în plus că trebuie să facă parte dintre tații celebri care ar merita premiul de Cel mai bun tată: „De când aveam 6 ani mi-am dorit să fiu tată.”

În privința parenting-ului, el și soția sa au mărturisit că: „Nu există reguli. Este mai mult artă decât știință și să știi că suntem mândri de ceea ce pictăm.”

Citește și: 6 sfaturi neaşteptate de parenting de la Will Smith

Sursă poză: instagram.com/willsmith/